![]() |
|
Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporuciteMomentalne pouzivam showbox 301 hdmi a karta sky link, astra 19,2 a intelsat 10 chcel by som zakupiz HD prijmac :lookaround: |
JancoSNV
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 10 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
JancoSNVOptibox AnacondaT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...da sa do neho hodit kluce ze si tak odkodujem MTVcka na astre 19,2 ? lebo na showboxe mi to ide |
JancoSNV
![]() |
|
JancoSNVDa sa, ale ja to nepouzivam. Cez mcas aj cez ine pluginyT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Jančo zo spiskejdoporučenie na dnes: spišská borovička a pivo k tomu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...:))) R^ takze najdem softscam :) |
JancoSNV
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...Jedině dreambox 800 hd se originál,jiné přístroje jsou na houby,každý z nich má nějaké problémky.Mohu doporučit,nekoukat na peníze. A pak můžeš jak říká oneeeee: borovička a pivko. :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...Ako dam si poradit nechcem kupit nejaku ...... co bude sekat a podobne blbnut :scared: |
JancoSNV
![]() |
|
JancoSNVJa mam 2 anacondy a bezia bez problemov. Ale chod na ab forum tam ma svoj topik a precitaj si. Ale DM je DM.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...lenze 420 € uz je dost palka za dreambox 800 hd ;P |
JancoSNV
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...takze zatial zacnem studovat tu anacondu je cenovo prijatelnejsie ;) |
JancoSNV
![]() |
|
takze zatial vyhrava ta anaconda ???:)) aky prijmac mi este odporucite ?? |
JancoSNV
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...VU+ člověk se s ním pořád učí nové věci :)VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...vu+uno , dokáže to isté čo dm 800 hd se a cena nie je až tak strašná .ale ako píšu dm je dm , mám doma oba a idú super . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
JancoSNVAk lacnejsi tak nejaku Arivu alebo ked drahsi tak jednoznacne DM 800alebo VU+.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
dakujem za reakcie mam co studovatDakujem R^ |
JancoSNV
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...Ja mam GM 9080 a Argus Pingulux Plus. Oba prijimace maju dobry aj SD obraz. Nase karty citaju bez vacsich problemov. Obraz neseka nemrzne. Cez OH som vela nahraval z BBC HD na USB aj ext HDD. Nahravky su OK, prehratelne ako na prijmaci tak aj v PC. Daju sa aj upravovat. Osobne mam radsej Argus, ma lepsie DO aj triedenie a zoznamy kanalov su mi sympatickejsie. Prijatelna cena. |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
efendy25zapomeň na ta tvá koula,dream je prostě dream,VÚ je pouze hnusný odvar.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...hmm, ty nevis co pises, dream800 to je to nejhorsi co dm kdy vypotilo, kdyz uz tak 800se a vu+ nema chybu, problem je v tom, ze ty ani jednomu ani druhemu moc nerozumis co? |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...tiež neviem čo tým chcel ,,hery" povedať . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
JancoSNVKaždí bude chválit to svoje. Rozhodnut sa musíš Ty. Ešte k tej anaconde, ak sledujes toto forum málo topicov je o nejakej chybe anacondy.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
CoolstreamJe super ale Dreambox je Dreambox |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...HDBOX 9105plus cena kolem trojky, dobrý poměr cena - výkon ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekvelice dobře a trpělivě odzkoušeno,je to dobrý přijímač,ale na dreambox nemá,To samé vzkaz rj 45 od Tebe se asi budu učit!!! :laughing: :8) sám víš prdinec a budeš tady poučovat !!!!elektrotechnika,který do toho dělá již cca 25 let,jsi bambulín!!!!no prostě ukecaný rj45!!!! myslím,že potřebuješ školení řádného člověka,jinak jsi obyčejný pleybeck.!!!!!! :laughing: a jsi rád že máš to VU,těch si moho ihned pořídit třeba 100 a vůbec mě to nezatíží..Co chci to mám.!!! :8) R^ R^ R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
JancoSNVAmiko Alien SHD 8900 - mam ho cca rok a pol a slape super. obcas ma muchy (ale to maju vsetky boxy aj dream) ale inak nemam na neho jedineho zleho slova. a cena je cca do 100€ ;) ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...Ja sa plne pripajam k nazoru nicka hery ze najlepsi je DM800HD ja ho pouzivam uz 4,5 roka a aj dnes su do neho nove softy a ma plnu podporu a podla tu odsledovanych nazorov ma mozna o cosi lepsi obraz v SD ako to nove VU ale to je uz vec nazoru.Musim ale podotknut ze dream pracuje s 320Gb HDD Samsung od zaciatku ale mam na nom polozeny vetrak co sa pouziva na chladenie HDD v pocitacoch a keby som mal investovat znovu by som si kupil DM ci uz 800se original alebo DM 8000 original.Je to proste zaruka kvality. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |