Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucite

Momentalne pouzivam showbox 301 hdmi a karta sky link, astra 19,2 a intelsat 10 chcel by som zakupiz HD prijmac :lookaround:

JancoSNV
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

@jancosnv

nepocuvaj reci o dokonalosti dreamboxov. z dnesneho pohladu su to stare sunky za vela penazi ;) pred 4,5 rokmi bola 800vka bomba. mam doma vu+ ultimo a nepacil sa mi obraz, tak som si pozical na skusane 800SE. nemozem povedat ze by som videl nejaky rozdiel... jedno aj druhe sa na azbox hd nechyta (teda po obrazovej stranke!)

soso
Registrace: 2/2010

RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...

Jaký je vlastně rozdíl mezi DREAMBOX DM 800 HD original a tzv. jeho čínským klonem - tedy kromě ceny...Ta cena za original se mi zdá poměrně vysoká :O

Donic
Registrace: 7/2009

RE:Aký HD príjmač

Zdá sa mi že Octagon je tiež dobrý možno aj lepší ako DBOX..Mne ponúkal klon v predajni ale zo zárukou do 6 mesiacov.Sučiastky budú iné a to čo sa dá nahrat do originalu nejde do klonu tak mi bolo povedané.

Stupava8
Registrace: 11/2011

x trend

X-trend 9500 a smitec! Ma nekdo neco proti, krome ceny?

relaxxx
Registrace: 6/2007

relaxxx

DM8000HD! Má niekto proti, okrem ceny?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

to Donic

Rozdí mezi DM800 origo a klon je jen ta cena, jsou to identiské přístroje. Naopak, pro klon je mnohem více alternativního SW a větší komunita okolo něj. Originál je 3x dražší, ale 3x lepší fakt není.... Mám dva klony, jeden 3 a druhý 2 roky, nemenil bych. VU Ultimo je samozrejme mnohem vyspelejsi prijimac, ale zase jsme u toho pomeru vykon/cena... DM800 klon stoji 3600 CZK, za ty prachy lepsi volba proste neni....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Cena/uzitna hodnota

VU+ Ultimo stojí tolik co Dreambox DM800 HD klon, Torroidní anténa 90cm, 8 LNB, Diseq přepínač, kabeláž a zaplacení kvalitního VIP Share na celý rok (případně místo share druhý Dream do ložnice)... přičemž kvalita obrazu přes HDMI je stejná... takže je každého volba, zda si za balík koupí jen krabičku, která sama o sobě neudělá nic, nebo si za tytéž peníze vybuduje luxusní satelitní řetězec se vším všudy....

hotovyrad

DM 8000HD vs. X-trend 9500

Co 9500 neumi (za polovicni cenu) co umi DM 8000HD? Tak na co vyhazovat peníze? To je uz skutecne zlodejna a nama to nic spolecneho s kvalitou.

relaxxx

relaxxx

Neviem, či si pochopil čo som chcel písať, asi nie! Ja Ti tvrdím, že z pohľadu cena/výkon je Optibox Anaconda je najlepší prijímač, Takže hocikto môže hocičo napísať aj tak je Anaconda je najlepšia, dokonca je lepšia ako hociaký DM a VU+. Už si to teraz pochopil čo som chcel napísať?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Twin Tuner

Uvažoval jsme nad dvojtunerovým satelitem, ale ze svého pohledu vidím jako lepší si koupit dva jednotunerové přijímače. vyjde to levněji a mohu sledovat SAt i v jiném pokoji. A v těch málo případech, kdy na jeden pořad koukám a druhý nahrávám si to když už jó chci tak nahrávku přetáhnu po vnitřní síti tam kam chci - když už nemám síťový disk

hotovyrad

cena/vykon

Nejde o pomer cena/vykon. Optibox napriklad neumi prehrat mkv. Jde mi o to, ze 2 pristroje co umi to same a jsou ze stejne kvalitnich soucastek, at nestoji jeden z nich dvojnasobek. A bohuzel existuji lidi (kdyz je tak muzu nazvat), kteri to presto koupi. Kazdy rozumny tvor musi byt jat udivem, ze takovi lide mohou vyskytovati i mimo ustavy lidskou spolecnosti pro ne zrizene.

relaxxx

relaxxx

Bohužiaľ si to nepochopil. Ako vidím ani nechceš pochopiť. A ešte k tomu mkv. Satelitný prijímač je určený na príjem sat. programov nie ako multimediálne centrum. Problémy sa objavujú vtedy ak chceme ja to volám "znásilńovať" box. Ja to mám vyriešené tak, že mám aj kvalitné MMC, ktore sa dá nastaviť ako sieťový disk. Takže žiadny problém s nahrávaním a pozeraním hociakých formátov. ale ako som už predtým písal, každý si chváli svoj box, predsa nikto nepovie, že som kúpil sračku!

petersk

to petersk

souhlas... když slyším, že někdo považuje za nutnost, aby Dream uměl Youtube, Skype a další ptákoviny, musím se smát.... Na AB fóru furt někdo řeší alternativní FW, který by uměl to, nebo ono... pak je tam hafo témat, kdy mu ten, nebo onen FW padá a dělá neplechu... Stojím si za tím, že prastarý Gemini 5.1 je nejlepší. Ptákoviny jako Youtube nepotřebuju, ale potřebuju přístroj, který v jakémkoliv okamžiku bude hrát :-) a nějaké MKV a další videoformáty? Od doby, co mám desítky filmových HD kanálů jsem nestáhnul ani jeden film z netu a vše, co jsem měl na HDD jsem smazal. proto jsem si satelit nepořizoval, to by mi stačil počítač....

hotovyrad

hotovyrad

100% súhlas! Niektorí tu nepochopili ale ja nechválim Anacondu, ale ja to používam na pozeranie satelitu s oscamom, nemám v nom žiadny iny plugin, internet tv a prehliadač a môžem povedať, že mi s oscamom funguje bezproblémov aj zdielanie dokonca ja tak, že obidva sú aj ako servery aj ako klienti!

petersk

petersk

Kdyz uz mas k tomu MMC (a to kvalitni), tak to pripocitej k cene Optiboxu a ten pomer cena/vykon je uz jinde. Ja nechvalim svuj box, protoze momentalne mam TV Panasonic se SAT tunerem (plus stary, dobry Openbox) a priznam se, ze to neni ono. Ale co nevidet si koupim ten X-trend 9500. A kdyz nebudu spokojenej, tak to taky reknu na plnou hubu, bud klidnej. Ale jak vidim, ani ty nechapes co chci ja rict.

relaxxx

relaxxx

Bud kludný, ja chápem veľmi dobre. Rob čo chceš a kúp si čo chceš! Je to na Tebe. Ešte ho ani nemáš a už ho chváliš! A ešte k tomu MMC, cena/výkon je v pohode, lebo má to 3TB HDD, torrent klient.

petersk

combo DVB-S2/DVB-T2 HD ;)

...a mne by ste čo doporučili? ;)
Chcel by som combo DVB-S2/DVB-T2 HD (alebo aspoň DVB-T MPEG4 HD), ktoré má bezproblémové PVR a nahrávky nedelí po častiach, citlivé tunery a dobrý obraz :))
dik

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

DM8000HD jen ta cena.... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

petersk

Rekni mi jedinou vetu, kde jsem chvalil 9500! Jen jsem se ptal co DM 8000HD umi co neumi 9500 za polovicni cenu. A to jsem ani nepsal primo tobe, jen tak jsem polozil dotaz na prirovnani. Ja mam ine priority, ty mas ine priority. Uff!

relaxxx

relaxxx

Vidíš, s týmto súhlasím! Len Ti pripomeniem čo si písal "Co 9500 neumi (za polovicni cenu) co umi DM 8000HD? Tak na co vyhazovat peníze? To je uz skutecne zlodejna a nama to nic spolecneho s kvalitou." Takže nech si to každí vysvetlí ako chce. Ja si to vysvetlujem tak, že už 9500 máš a vieš si to porovnať s DM.

petersk

petersk

Na porovnani bych pak musel mit nejenom 9500, ale i DM. Na konci vety jsem mel ?, a to proto, ze prave se chystam koupit novy stroj a byl jsem zvedavej jestli nekdo treba vi neco pro nebo taky proti. To je tak vsechno co jsem chtel.

relaxxx

relaxxx

OK už teraz rozumiem! Chvalabohu dospeli sme k zhode. A to je dobre!

petersk

dreambox 7020hd pro drsnaka a dm 800se pro normalniho uzivatele, popripade low end 500hd

josseph
Registrace: 3/2006

Ak niesi ,počitačovo ,zdatná tak si linuxák nekupuj,a už vôbec nie ANAKONDU .Dobré skusenosti s Cryptoboxom (400 , 450 , 500 , 550),pekny obrac , emuluje , dobrá výbava a hlavne JEDNODUCHÝ na ovládanie a nastavovanie a bez debaty dobrá cena

elektro65
Registrace: 5/2008

ariva

v převleku,jen ten ovladač je stejný R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra