![]() |
|
Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporuciteMomentalne pouzivam showbox 301 hdmi a karta sky link, astra 19,2 a intelsat 10 chcel by som zakupiz HD prijmac :lookaround: |
JancoSNV
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
relaxxxJo ten ET 9500 nemusí bejt špatnej. Sám vlastním mimo jiné ET9000 a krom toho že nezvládá při parametrech 8PSK FEC 5/6 na tuneru B a je nutnej zásah do HW, tak je to celkem slušnej stroj. Ta 9500 už má tento problém vyřešenej, tak to bude v pohodě. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...Pokud chceš nahrávat, pořiď si VU+ DUO - to u něj funguje bezvadně !Pokud se chceš jen koukat, kup nějakou Arivu - zcela vyhoví Ariva 102E za asi 1.300 Kč. Umí všechno, dokonce i přehrává různé formáty a další věci z netu... Její obrovská výhoda je především v tom, že je jednoduchá - že je u ní vše velmi jednoduché a dokonce to i funguje... :D (Viz lososovy settingy na TV Freaku...) 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...Golden Media Unibox 2. Veľmi solídny prijímač za solídne peniaze. Po úprave nastavení veľmi pekný obraz aj SD programov(plazma 50"), nahrávanie v pohode, 1x tuner DVB-S/S2 + 1x tuner DVB-T2/C. Wifi, 2x USB, SD Card slot, 1x uničítačka (ICE v pohode), 1x CI slot. Nekódované nahrávky. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
RE: Aky satelitny HD prijmac mi dnes odporucit...este vydrz kym spustia surflock a parovanie ..az potom kupuj..myslim ze drviva vacsina pristrojov vypadne ked to pustia..teraz je cokolvek kupovat predcasne..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |