![]() |
|
2 roky bez poplatkupodlahttp://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_162 sa servisny polatok na kartu vymena nebude platit 2 roky ked zaregistrijem do polky septembra vcera som registroval ocovi a na stranke https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/sk/FEE_NewChargeCard.do mi pise ze poplatok treba platit o rok :((( |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: 2 roky bez poplatkuJo mají v tom bordel nic nového pod sluncem.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: 2 roky bez poplatkuŽe by další podvod? A za to chtěji čtyři kila za rok? Chááááá :laughing:VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
bedoRegistroval jsem kamarádovi kartu Výměna 28.8. a ukazuje mi to, že poplatek se bude platit od 28.8.2014. Předtím jsem mu registroval kartu Výměna 20.5. (má sat dom a na chalupě, proto má dvě karty) a ukazuje mi to že bude podléhat servisnímu poplatku od 20.5.2014.Takže vše v pořádku. Nevím, proč by to u jiné karty mělo být blbě. Jedině, že v lagoritmu pro výpočet toho datumu ještě nemají opraveno, že se to posunulu, a bere to zatím datum 31.8. jako ten, do kdy se to mělo registrovat. Podle mě, když se podíváš za pár dní, tak už to bude ukazovat správně. Holt firma, která pro ně obhospodařuje ten soft zaspala. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: 2 roky bez poplatkuNo tak by to měl ten co jim platí zaurgovat ne?Ale to by nesměli být jedna ruka.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Je to blběneupravili si aplikaci potom, co to přetáhli do 15.9. .... atd. na problému se pracuje a ty se nenech rozčílit :laughing:. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: 2 roky bez poplatkubanda je banda |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: 2 roky bez poplatkuDejte si pozor na Glisníka a spol. viz. titulek na technetu. "Po třech letech se možná poplatek změní". Jako první je slovo-skupina slov, "po třech letech", až jako další je slovo "se možná" a jako poslední je slovo "změní". Zkrátka vše je promyšleno do detailu, aby zákazník nezískal sebemenší pochybnost a nejvýstižnější slovo je až na konec ačkoliv během dalšího roku může nastat neočekávaná změna. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
MilanTumaNezbývá, než ti poděkovat za vyčerpávající větný rozbor.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
milan tumakoľko času stráviš na tom, aby si prečítal všetky články o servisnom poplatku na všetkých možných servroch a urobil vetný rozbor? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |