![]() |
|
CS Link nechci měnit za SkylinkMůže mi někdo poradit máme starou Gital - CS link kartu, poplatek jsem měla zaplatit k 1.9.12, ještě jsem nezaplatila...byl tam nějaký kredit, tak jsem asi do 17.9.12 zaplatila MÝCH 6.1. Jestli jsem dobře pochopila tak pokud si koupím tu Skylink výměnu za 600.- tak už nebudu u CS linku a přejdu tím ke Skylinku, který nenabízí MÝCH 6.Kde mi vyhovuje, že můžu vybrat pružnou dobu a programy i jen na několik dní a můžu mezi nimi přepínat... 2. Když zaplatím serpo zůstanu tak u CS linku, ale nevím co bude pokud vypnou CW nebo je to jen "bublina" a CW se vypínat nebude...?? 3. Existuje nějaká nová neomezená karta CS linku nebo karta výměna? MÝCH 6 je také placený balíček, ale ten asi od serpo neosvobozuje-to by stačilo si předplatit každý měsíc jen třeba 3 dny...a nevyrejžovali by na tom jak na ročním poplatku.Nejde o ten poplatek klidně ho zaplatím, jen NECHCI přecházet ke Skylink a nechce se mi platit serpo pokud vypnou CW a stejně budu muset v lednu novou kartu koupit. 4.A nevíte jak to bude se slovenskými programy?Víceméně máme satelit kvůli nim a pokud je zruší tak mi stačí to co chytnu na set-top-box...Dík za odpovědi |
Janida
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za SkylinkTaky bych do budoucna rád využíval balíček SPORT za 180,-. Skylink nemá alternativu. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
CS Link nechci měnit za Skylinkinfo: http://www.cslink.cz/ :lookaround: |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
@minisuper, teď jsi nám fakt pomohl :laughing: |
rejča
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za Skylinknevím ale jestli jednou přijde doba že skylink zruší pro ČR SVK prog. tak pak je to poslení hřebíček pro ně...pak si jdu koupit antenu na DVB-T defakto vše ostatní se dá chytit na poz.digital....a zadarmo...takže proč platit za něco co mužu mít zadarmo? |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
to rejča?Proč by neměl mít Skylink alternativu? A co Cyfra, Trikolor, NTV+?? Za 3000-5000 ročně full HD nabídka.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
CS Link nechci měnit za SkylinkCS Link aj tak čoskoro končí , doporučujem vymenit ! |
korok
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 215 |
![]() |
|
@Janidak otazke c.3: Existuje nova karta CS Link IRDETO, serpo po 12 alebo 24 mesiacoch (zalezi kedy zaregistrujes)k otazke c.4: Zaregistruj si kartu na SK region |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za Skylinka niekto tu nedavno pisal ze aj v skylinku ma byt coskoro Mych 6 alebo nieco podobne akurat ta skratena doba predplatenia nebude |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za Skylinkhttp://www.cslink.cz/cs/kontakt/napiste-nam/ |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
CS LinkNeviem, ale podla krokov, ktore M77 robi v CS Linku (vacsina balickov je zo Skylinku a daju sa predlatit iba cez Vymenu, kompletnu ponuku CS Linku uz ani nejde objednat a pod. ) to smeruje k spojeniu oboch providerov. A to tým spôsobom, ze CL bude pohlteny SL-om. Ostava len dufat, ze to dobre z CL (napr. mych 6) prejde do SL. Uz teraz ide vymenit CS Link kartu za novu irdeto iba tak, ze ju vymenite za Sky link kartu. Ak M77 postupne nahradi CRW na vsetkych programoch CS Linku Irdetom, CL Karta bude bez vymeny za SL tak na prijem zakladnych programov a neskor mozno ani to nie... |
Igwar
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za SkylinkOnedlho budú v ponuke nové baličky programov,podobne ako to bolo u cs linku,tak napriklad balíček športových programov atď.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za SkylinkNeomezená karta od CS linku existuje (irdeto) až do doby likvidace cs linku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
je ještě jiná možnost....Naučit se německy a rázem se obejdete bez cslinku,skylinku a ostatních parazitů. Plejáda volně přístupných SD i HD programů z pozice 19,2 opravdu uspokojí skoro každého. Já využívám například pro nákup dovolené německé cestovky a ono vlastně v Německu je skoro všechno levnější, tak proč sponzorovat naše podnikavce. ;)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za Skylinkja mam tiez gitalku...a ponecham si ju az do konca..mozem na nu totiz prijimat minimax..axn....a skylink tuto moznost neponuka..a tie platene kanaly v 2 mesiac promo to neni take lakadlo aby som sa tychto stanic vzdal...kym idu..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za Skylinknapsal jsem na CSlink, co bude s balíčkama CSlinku, které nejsou u Skylinku dále... |
rejča
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za SkylinkMám u CS Link balíček Sport, přes inkaso za 180,- Kč/měsíc již několik let a jsem s tím spokojený, pokud stejné programy budu chtít u Skylink, tak mě budou stát 360,- Kč a navíc si musím pořídit nový přijímač neboť Sport 2 vysílá pouze v MPEG-4. Balíček Sport u CS Link mi stačí, protože v DVB-T přijímám 32 programů (včechny v ČR, Slovensku a Rakousku, včetně v HD). Co mě má tedy motivovat přejít ke Skylink??? Doufám, že se nad tím někdo zamyslí a vytvoří podobný balíček ve Skylink za obdobnou cenu. Tímto apeluji na odpovědné osoby a na další zákazníky, kteří jsou na tom podobně jako já........ |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: CS Link nechci měnit za SkylinkTento ojedinělý příklad jsme už všichni četli 10x.Navíc jsi zapomněl na to, že bys už neměl balík sport s 6ti programy, ale balík Kombi s víc než 30ti a třemi tvými sporty v HD. Navíc by nestál 360, ale 330 tj. o dvoje startky za měsíc více. Tak až seženeš deset tisíc podpisů, tak zavolejte na Skylink, jistě vám ten balíček pův. 6ti sportů v SD rádi zařídí. Nebo si příště nejdříve přečti trochu historie fóra, než se opět přijdeš velmi objektivně vybrečet. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |