![]() |
|
Zaplacení servisního poplatkuPoplatek je zaplacen od 28.8.2012 a na tv se odkódování nekoná.Volal jsem na uvedené číslo a místo operátora se mě pořád ozývá,že operátoři jsou- atd.Protelefonoval jsem už cca 120 Kč, není možno se na linku dostat a s operátorem se dohodnout není možné. |
hobza
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 755 |
![]() |
|
RE: Zaplacení servisního poplatkuto je klasika....napis priamo glisnikovi na mail..inac nemas sancuskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Zaplacení servisního poplatkuSkontrolovať si všetko,či je v poriadku,nič by pre servisný poplatok zakodované nemalo byť.Chyba bude niekde inde.Kódovanie pre nezaplatenie servisného polatku by malo nastať až od 1.10.2012.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zaplacení servisního poplatkuskus spravit refresh cez web..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Zaplacení servisního poplatkuAlebo,ako by napísal bublajs,oprav si ten šrot. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
hobzaTelefonovať len vtedy,ak iné možnosti nepomáhajú Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
na tuleněMám regnutou kartu ice,platnost poplatku do11.2013 a tak asi dvakrát týdně ji musím refrešnout-- po vypnutí na noc.Dělá v tom skajlink maglais.Ale co potom ty starý lidi,i třeba na vesnicích-na to nemyslí |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
korkoranCo máš za satelitní přístroj? Ale pravdu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
korkoranmne toto moja ice nerobi...ked ju mam dlhsie mimo pristroja..povedzme mesiac dva tak je tma...ked ju vlozim ale do polhodiny zapisy pridu same ....ale teraz som ju dal do pristroja po 2 tyzdnoch a hrala.... :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Zaplacení servisního poplatkuJá mám ICE kartu v televizi balíček kombi + karta DRUHÁ , 10 dní vyplá TV dovolená , přijdu zapnu a koukám není problém . Jinak 2- 3 dny v týdnu normálka že je TV vyplá a vše OK . Modul MASCON SW 1.20 . TV Panasonic R^ R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
korkorankorkoran chyba je u tebe ne u sl me to nedala mas ňáký šrot přijímač kup si nový a budeš mít po starostech . Ten šrot výhod nebo vypni Emy . :scared: |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
![]() |