![]() |
|
Digi přístroj na 2 TVPánové neví někdo kde by se dalo stáhnout schéma na tento stroj mám ho na opravu a je to trošku komplikovanější porucha díky za ochotu ;) |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Digi přístroj na 2 TVvymenia ho kus za kus na pobocke,zbytocne sa zaoberat ztym srotom.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Digi přístroj na 2 TVTo jo ale už jsem tam vyházel možná 20 ks vyschlých elytů na zákl. desce tak nevím co by na to řekli to by se jim asi nelíbilo nemám prostě pořád na scartu modrou na výstupu tak s tím bojuji :(( asi jsem to vůbec neměl řešit :-/ |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Digi přístroj na 2 TVTo naozaj si nemal sa v tom vrtať, možno na to naprídu. Ale najlepšie je to vymeniť kus za kus, mám stým skúsenosti. Nevýhodou takého riešenia je, že to musíš doniesť do servisného strediska a to nie je všade. Na východnom Slovensku je to len v Košiciach, zistí si Tvoje najbližšie miestoTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Digi přístroj na 2 TVZavolej na infolinku, ti zavolají technikovi s působností ve tvé oblasti a dají ti na něho kontakt, kdyby nevolal. Mně volal druhý den a za dva dny tu byl. Za servis se ale platí. A jelikož to bylo bez "papíru", tak se jednalo zřejmě o příspěvek na dopravu - 500 kč, ale zase jsem nikam nemusel jezdit. Musel jsem tam ale ještě za pár dnů volat, protože jim nedodal moje nové iniciály a kartu mi vypnuli. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Digi přístroj na 2 TVU nás to mění po domluvě s mechanikem , nebo Brnem kdo neví tel . na machanika počtou do 3 dnů zadarmo . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |