Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

M77 bude neplatičov odpájať

Podľa medialne.sk bude Skylink a CS link neplatičov servisného poplatku odpájať po 30.septembri. Určite bude dosť veselo :))

LuboTS
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: M77 bude neplatičov odpájať

Díky za info. :)))

Tady už fakt nevíte co byste udělali pro to, aby zde bylo stále nějaké živé vlákno s obecným tématem M77/Skylink.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

nepisali ze odpajat...pisali ze bloknu neplatenu ponuku..na tych kartach bez uhradeneho serpo...ak tu kartu fyzicky odpoja a potom predplatis serpo bol by dost problem ju zaktivnit ..v tej minutek edy uhradis serpo..a bol by v tom este vacsi chaos..jag je teraz a to uz si ani neviem predstavit :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

aké jednoduché by to bolo, keby v cenníku jednoznačne zadefinovali "balík DIGITAL 1,20EUR" a bol rovnocenný s ostatnými balíkmi, včítane predplatenia na mesiac alebo ľubovoľnú dobu tak ako kombi, multi, komplet a pod.

Ale nebolo by tu o čom celé dni debatovať. Ja som počul, že budú chodiť dvaja maníci v šedom a v šedých kravatách, tzv. Men in gray a budú dávať neplatíčom razítka na karty aj na čelo. A tým čo platia zase pusu na čelo.

Dagy2
Registrace: 11/2010

ak by napisali ze spoplatnuju balik zakladnych stanic tka prehraju vsetky sudy...a ak by sa zaklad dal predplacat len obcasne tak by nemali take zisky...takze vedia dobre co robia..

tulen

tulen

Ale i základ se dá předplácet jen občas. Svolíš k inkasu ze svého účtu a mailem si dohodneš se Skylinkem, kdy si oni mají zadat do systému inkaso z tvého účtu, tedy sdělíš jim, kdy se budeš dívat. Samozřejmě na celé kalendářní měsíce. Tedy třeba na prázdniny, protože je trávíš celé na chalupě.

joscer

joscer

ze o tom nikde nie je ani zmienka na webe skylinku... :8)

tulen

Kdo bude chtít platit tak bude platit, ale (nevhodné slovo) tady budou furt jenom reptat.

Gameman
Registrace: 3/2012

@tulen: zdroj ktorý som uviedol napísal doslova "odpájať". Ale ono je to v podstate jedno ako si to nazveš. Ja Skylink nemám, článok však vyšiel dnes, tak som o tom napísal

LuboTS
Registrace: 5/2006

tulen

Odpověď od Skylinku na dotaz, jak si předplatit třeba jen nějaké měsíce v roce.
Ono to sice na webu Skylinku uvedené není, ale tak nějak to i vyplývá z toho, že nikde není napaáno, že platba inkasem MUSÍ být souvislá.
Otázka je, co se stane, až takhle budou po měsících předplácet "zástupy" uživatelů.

joscer

joscer

ok dik.mozno to vyuzijem..teda...ak to bude robit armada abonentov..tak skylink bude mat dost problem...toto ošetrovat kazdy mesiac s tym vypinanim a spustanim...kariet..asi bude aj dost telefonatov a reklamacii...mhm..sag posilnuju servisne centrum..tak to musia stihat :8)

tulen

LubosTS

ano zdroj pise odpajat...ale jedno to nie je...ci ti kartu nadobro odpoja alebo len neposlu resp. poslu stop zapisy na neplatnee kanaly to je hovadsky rozdiel..dobre informovani ..vedia o com je rec.. :)))

tulen

tulení mozek asi nebude velký. Jak ti můžou kartu "nadobro odpojit", když sami píší, že je možno ji kdykoliv po zaplacení serpa znovu používat?
Je přece jasné, že kartu nevyřadí ze systému navždy, pouze na ni nepošlou nové zápisy.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

neviem prečo ma uražas....asi si necital na medialne.sk ten clanok..pise sa tam skutocne o odpájani kariet po nezaplateni serpa.. :fuming:

tulen

tomik535

tak mi logicky vysvetli...ako mi mozu zamedzit prijimat nweplatnee kanaly ak na starej crw karte nezaplatim serpo ked tam mam zapisy s trvanim na pol roka ..tristvrte roka...??

tulen

Pošlou ti mazací zápis, ale když to vytáhneš ze zásuvky, tak nic nesmažou. Navíc ušetříš za elektriku, spotřeba ve standby je u většiny přijímačů dražší než ten serpo. Takže vlastně ještě vyděláš. ;)

visper
Registrace: 5/2008

tulen

Jednoduše ti na kartu odešlou mazací zápisy jako je to u placený nabídky. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

A pro jistotu změní key, abys s nima zase nevydrbal :)

Tomik535

:laughing: :laughing:
no uvidime kto s kym vydrbe :laughing:

tulen

a mazaci zapis cez bloker neprejde to jedine zmenou klucov..ale to oni iste vedia..je otazne ci crw karty takto nadialku mozu ovladat ako tie ice..irdeto

tulen

tulen

som to predsa písal - prídu Men in gray a vysvetlia ti aký je rozdiel medzi gratis a digital so serpo priamo u teba v byte. :laughing:

Dagy2
Registrace: 11/2010

v pohode mam 2 ice karty...ja serpo platit nemusis este 3/4 roka..
len hypoteticky uvazujem.. :laughing:

tulen

To oni jistě nevědí, to by jeden brečel. Nepotřebuješ se raději projít na čerstvý vzduch?

Tomik535

jo tulen z toho věčnýho čučení na ten minimax maximálně zblbnul :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Přijde maník s policajtem a veme ti přijímač is televizí. Pak můžeš čučet z okna. ;P

koax
Registrace: 2/2008

Otázka je, co se stane, až takhle budou po měsících předplácet "zástupy" uživatelů.
--
třeba u sipa to nejde platit 2-5 měsíců a pak zase 2-4 měsíce nic a zase pak pokračovat atd. .Jak zadáš pladbu u Sipa nemáš nárok i když jsi majitel Sipa platbu jakoukoliv zrušit . Možnost mají jen druhá strana . Zrušit to můžou na tvůj žádost jedině Skylink , nebo jiný společnosti , at jsou to třeba noviny , Digi tv , a jakákoliv pladba přes Sipo atd. Sám jsem měl s nimi problémy kvůli různým pladbám na Sipu . Odhlásil jsem třeba noviny a ještš 5 měsíců mi to strávali za 50x urgencí , noviny nechodili a já platil a za rok vrátili , to samí inkaso nemohl jsem ho zrušit já , jedině EON . na můj příkaz a taky to trvalo x měsíců . .
Jediná šance je celý Sipo zrušit a zavést si nový .

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra