![]() |
|
M77 bude neplatičov odpájaťPodľa medialne.sk bude Skylink a CS link neplatičov servisného poplatku odpájať po 30.septembri. Určite bude dosť veselo :)) |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Ze neplaticov??!!Skylink+CS Link: 70x4= 280€, za 2 roky, +500€ za prijimace a parabolu, spolu ===780€=== na 2 roky. Dalej +24x4=96€ za karty vymena, neskor za nove prijimace, SERPO a ktovie ake este nove poplatky vymyslia...Take Digi, aj UPC, prip. IPTV stoji asi 10€ mesacne (s ovela lepsou ponukou, bez poplatkov za prijimac, parabolu...), to je za 2 roky ===240€=== (casto este so zlavami na prve mesiace). Sakra a niekto ide mna nazyvat NEPLATICOM?! :bomb: :fuming: ;P :zombie: :bigeyes: Na toto som brutalne alergicky a tiez na ludi ktori to toleruju a obhajuju! Inak uz mam nahradu, zadarmo, viac programov, nie som na nikom zavisly a nebudem patit klamarom aj keby to bol 1 cent na mesiac. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: M77 bude neplatičov odpájaťkeby ludom dovolili platit trebarz u predajcov len jeden mesiac, no nevyskusame to vsetci? a kazdy mesiac s eurickom otravovat a predlzovat po mesiaci ved mozno dalsi uz nedozijem! ale kredit! to mozno niekedy pojde co myslite? |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
villarMyslim ze...- keby to povedali na zaciatku - keby dali aj JOJ a JOJ plus v HD - keby bola kvalita (SD aj "HD") trochu inde - keby nepytali za kartu tak vela - keby od nas nebrali "jednorazove" poplatky za rozne dodatocne programy - keby nepytali 24€ za kazdu vymenu karty - keby garantovali cesky balik pre Slovakov a naopak - keby nebolo v reklame CL ktora sa opakovala donekonecna doslova "zaplatis raz a potom uz nikdy" - keby nebolo na obalke CL karty "NEOBMEDZENA karta CL, CZ a SK programy bez dalsich mesacnych poplatkov, po dobu ich vysielania alebo zivotnosti karty" (+-, nechce sa mi hladat koli presnej citacii) ...za HD balik gratis by som dal kludne aj 2 Eura mesacne a bol by som velmi spokojny, ale takto! Rv |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
standa111Kde jsem se já zmiňoval o SIPO?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |