Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

M77 bude neplatičov odpájať

Podľa medialne.sk bude Skylink a CS link neplatičov servisného poplatku odpájať po 30.septembri. Určite bude dosť veselo :))

LuboTS
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

Ze neplaticov??!!

Skylink+CS Link: 70x4= 280€, za 2 roky, +500€ za prijimace a parabolu, spolu ===780€=== na 2 roky. Dalej +24x4=96€ za karty vymena, neskor za nove prijimace, SERPO a ktovie ake este nove poplatky vymyslia...

Take Digi, aj UPC, prip. IPTV stoji asi 10€ mesacne (s ovela lepsou ponukou, bez poplatkov za prijimac, parabolu...), to je za 2 roky ===240€=== (casto este so zlavami na prve mesiace).

Sakra a niekto ide mna nazyvat NEPLATICOM?! :bomb: :fuming: ;P :zombie: :bigeyes: Na toto som brutalne alergicky a tiez na ludi ktori to toleruju a obhajuju!

Inak uz mam nahradu, zadarmo, viac programov, nie som na nikom zavisly a nebudem patit klamarom aj keby to bol 1 cent na mesiac.

Dreamer
Registrace: 7/2004

RE: M77 bude neplatičov odpájať

keby ludom dovolili platit trebarz u predajcov len jeden mesiac, no nevyskusame to vsetci? a kazdy mesiac s eurickom otravovat a predlzovat po mesiaci ved mozno dalsi uz nedozijem! ale kredit! to mozno niekedy pojde co myslite?

villar
Registrace: 6/2008

villar

Myslim ze...

- keby to povedali na zaciatku
- keby dali aj JOJ a JOJ plus v HD
- keby bola kvalita (SD aj "HD") trochu inde
- keby nepytali za kartu tak vela
- keby od nas nebrali "jednorazove" poplatky za rozne dodatocne programy
- keby nepytali 24€ za kazdu vymenu karty
- keby garantovali cesky balik pre Slovakov a naopak
- keby nebolo v reklame CL ktora sa opakovala donekonecna doslova "zaplatis raz a potom uz nikdy"
- keby nebolo na obalke CL karty "NEOBMEDZENA karta CL, CZ a SK programy bez dalsich mesacnych poplatkov, po dobu ich vysielania alebo zivotnosti karty" (+-, nechce sa mi hladat koli presnej citacii)

...za HD balik gratis by som dal kludne aj 2 Eura mesacne a bol by som velmi spokojny, ale takto! Rv

Dreamer
Registrace: 7/2004

standa111

Kde jsem se já zmiňoval o SIPO?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra