![]() |
|
CAM modul pre FreesatCaute. Potreboval by som poradit s kupou CAM modulu pre Freesat. Mam od nich kartu Cryptoworks, v module Diablo a nejdu mi HD programy, ked prepnem na HD program alebo nekodovany a potom spat na ponuku UPC program sa tvari ako zakodovany, musim len restartovat prijimac... Preto uvazujem nad kupou modulu. Existuje nejaky ktory podporuje Cryptoworks aj Irdeto? |
Speedo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: CAM modul pre Freesatexistuje (mascom), ale s hd má problémy. akorát jsem nepochopil k čemu potřebuješ modul s irdetem když máš kartu cryptoworks? nechej si ji vyměnit za ice a pak kup nějakého smitaKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatPrave ze chcem kartu vymenit za irdeto lebo co pozeram tak moduly CW skoro nikde nemaju a zda sa mi to malo univerzalne kedze Freesat, skylink atd uz pouzivaju irdeto. Aky mate nazor na tento modul? EURO CAM IRDETO EUROCAM+ |
Speedo
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatKdyby jsi napsal jaký máš přijimač,udělal bys mnohem líp ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatTopfield 7700HSCI |
Speedo
![]() |
|
RE: CAM modul pre Freesatzavolaj do freeSATu a oni ti zadarmo! nie ako u skylinku vymenia kartu za novu behom par dni (vyskusane). no a potom kup akykolvek irdetovy modul a si vybaveny. crw moduly uz nema velmi zmysel riesit. |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: CAM modul pre Freesatved som volal a vraj ze karte nic neni takze to bude 5€ za kuriera... |
Speedo
![]() |
|
RE:CAM modul pre FreesatJá mám ten samý přístroj a modul CAM SMIT Cryptoworks. Maká to bez problémů i na starou kartu! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatDělalo mi to to samé.Mám sice Arivu 220,pomohlo přehrát nový firmware.Od té doby HD programy OK. Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatTiez si myslim ze by mohol novy FW pomoct. Da sa este nieco zohnat? ja tam mam stealth 2.54 a neviem ci sa tam da nahrat nieco novsie... Teraz mam pozicany od kolegu ten eurocam+ od smardtv s kartou irdeto a facha to super... |
Speedo
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatCuate. takze trosku som pouzil gugel a mam par otazok na ktore som nenasiel odpoved...1) Ked urobim upgrade mojho Diabla 2.2 na Diablo 2 - podporuje Diablo 2 HD programy?, Nemrzne pri prepinani? 2) Co nove mi prinesie napln ipnosys 037 ??? 3) Najde sa nejaka dobra dusa co by mi poskytla upraveny CAIDS, keys.bin, prip. data.bin 4) Podporuje Diablo 2 po upgrade system irdeto/ICE? (Freesat, Skylink) Diky moc, Odpoved poslite pripadne na mail milant@centrum.sk |
Speedo
![]() |
|
RE: CAM modul pre FreesatTakze urobil som upgrade na diablo 2, nahral ipnosys 037, upravil caids..Vsetko bezi perfektne al netusim preco mi nejde Nova HD, Da vinci U HD (ostatne HD idu normalne), Universal CZ/SK. S pozicanou kartou Irdeto a prislusnym modulom tie stanice isli, ale s diablom a mojou kartou ani za svet... Skusal som ich aj nanovo naladit a nic. |
Speedo
![]() |
|
![]() |