![]() |
|
Trimax T 3600Prosím o info kdo má tento jednoduchý měřák... při použití pro DVB-T : umí měřit dBuV nebo dBm? Bargrafy nejsou měřidlem.. Děkuji za info.. :8) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Trimax T 3600Jestli ti jde o levný merak se slušným měřením úrovně signálu DVB-T, tak se koukni na TAM od Maxpeak. Pro DVB-T je to ale pouze na úrovni vadasky. pomůže, ale jen v jednoduchých pripadech.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@saxonomlouvám se že mimo téma ale jednou jsme řešili ovládání motoru u trimax 6600, nekoukal jses na to, USALS nejde a ani 1.2 nebo uplně chaoticky. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Trimax T 3600Na tvuj popud jsem to zkusil na 2100. Byl to jak píšeš chaos. Po chvíli jsem toho nechal. Nedávno jsem do něj nahrál nový firmware, ale motor jsem ještě neměl čas vyzkoušet. Za se zlepšili vlastnosti při měření parametrů. Již neplatí rovnítko mezi údaji MER a C/N a pohyb v menu i detekce signálu, diagnostika NIT se výrazně zrychlili.Víc jsm zatim neměl čas zjištovat, snad příští týden. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Trimax T 3600koukni spíš na tohle http://www.dxc.cz/p1128-horizon-hd-tm-plus-dvb-t/Maxpeak Tam jsem měl a problém s kapacitním přepínáním... jinak byl za ty prachy slušnej.. |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
luckyoldaTen Horizont je taky slušnej, ten ale neznám osobně.Ten kapacitní volič neni nic extra, ale dá se to. Je to o zvyku. Navíc jsem to dostal s luxusní cenou... ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Merak na srovnani vykonu anten?Ktery merak by byl vhodny pro srovnavaci mereni TV anten?Tak aby to ukazovalo uroven signalu v dBuV nebo dBm. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Trimax T 3600http://www2.rohde-schwarz.com/en/products/test_and_measurement/spectrum_analysis/frequencies/On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Trimax T 3600No jo, tyhle Analyzery Mnichovske firmy R&S, jsou Träumereien. Pro normalni usery DVB-T by mohl stacit nejky ten Trimax nebo Maxpeak a pod. Jen o kolik dBuV ma antena A oproti antene B vetsi zisk. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Trimax T 3600Mám pro běžné provozní měření Horizon hdtm plus a jsem spokojený .I měřené hodnoty se velmi přibližují reálu.Můžu doporučit za málo peněz docela slušná muzika :) |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Trimax T 3600Ahoj všem, děkuji za info.. hledal jsem něco co umí obojí DVB-T/DVB-S. Maxpeak TAM mám a jsem spokojen, ale poohlížím se po něčem pro DVB-S a kdyby bylo slušné combo, abych netahal 2 stroje..myslel jsem na tenhle trimax.. ale vidím že to asi nepůjde podle Vašich názorů.. že je lepší mít teda měřidla každé zvlášť ..:( |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
![]() |