Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

chdáci v digi

tak v digi jsou..zaktualizovali mi to na dotaz proč protože prý poskytují jen jejich služby to znamená že celý jejich po.... přístroj je mi na nic měl jsem tam další družice jsou to

popi
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: chdáci v digi

zajímavá situace

Ufones
Registrace: 5/2010

Kastrovanie prijímača. ;P

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

popi

To je především tvoje ostuda, že jsi neuměl v přijímači zakázat automatickou aktualizaci. Teď tady nebreč :laughing:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

chdáci v digi

slabé slovo

popi

chdáci v digi

chlapče chlapče když já chytal satelity tak jsi možná chodil po houbách samozřejmně bylo zakázáno

popi

To je možný, ale já jsem naprosto spokojenej - bez aktualizace R^

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo

asi jsi nezapnul ještě :)))

popi

:laughing:

Pikollo

:))) :)))

popi

chudaci

Velmi dlho budu chudaci zakaznici Digi,kedze uroven komunikacie a sluzieb je na mrtvom bode.
Navrat predosleho,resp.noveho SW...? V nedohladne... Rv

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Pán Mego

a ktorá platforma v SK alebo CZ je na tom živom bode? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

pre Tami

jednoznačne SK Towercom DVB-T, tí sú vďaka STV (a TÚSR) zabezpečení na 20 rokov :-) až tak, že môžu vysielať naprázdno.

mmc
Registrace: 1/2006

Diletanti

Ti diletanti z Digi ještě nezkrachovali? Myslel jsem, že už to vzdali. Je to sebranka non plus ultra.

jarouch1
Registrace: 3/2009

Pikollo

zalezi aky mas prijimac, ja mam humax I a humax II a na dvojke sa minule urobila aktualizacia sama pocas manzelkinho sledovania TV, humax I ide zatial pod starym FW, na oboch prijimacoch su od zaciatku zakazane aktualizacie ;)

mjamriska
Registrace: 4/2003

mne to tiez aktualizovalo same pocas sledovania programu a tymto padom u mna skoncili a davam vypoved len si musim zistit ako sa to robi.

satmaker
Registrace: 11/2011

pro jarouch1
Digi má jen 190 000 platících karet a Skylink má platících 195 000 karet . Tak takový rozdíl 5000 karet neni nic moc mezi nimi jak je Skylink vychvalovaný . Aby za rok to nebylo obráceně .

standa111
Registrace: 11/2009

kdo je zde chudák nevím nevím...

Zaplatil sis Digi, chytáš Digi.... Očekával jsi C+ Nordic v HD?

hotovyrad
Registrace: 3/2011

satmaker

zase az take zle to nie je, aby som ich rusil

mjamriska
Registrace: 4/2003

to je to co som si kupil tak to kukam a obsluhujem prijmac aa v toowvwvwercome no co uz sme milionari si mozme dovolit vysielat NIC .. ale ved niekde sa na to nazbieraju peniaze i ked v nie plnom vykone .. ale da sa to aj na dlhsi kablik chytat .. 4 multiplex.. či? :-/

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko

aj potraviny ked su v prebytku radsej sa vyhodia ako by sa mala dat zlava na ne .. tot ejhla KAPITALIZMUS .. ci .. majitel nemoze mam o jednu *ur*u menej ako mal .. a o a**o menej tiez a tak podobne.. Vy bi ste boli inaksi ? Prasa pri Válove krochká a slastňe mlaská.. či? :O

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko

Pro Pikollo - ostuda, že jsi neuměl v přijímači zakázat automatickou aktualizaci

Je vidět , že tomu nerozumíte a mluvíte kraviny
Kvůli takovýmhle vychcánkům udělali nový SW který platí od 1.9.2012 a změní tě přístroj ted jak chtějí oni a můžeš ho mít zamčený - zakázaný i s aktualizaci jak chceš . To bývávalo to co myslíš . Protože plno lidí odolávalo novému SW tak museli přikročit k rychlému konci . Zase plno lidem to vadí a taky nevadí záleží jak kdo a na co se koukali a používali .
, R^

standa111
Registrace: 11/2009

chdáci v digi

Dlho som odolával aktualizácii a Humax II bol stále zapnutý.
Raz vypli prúd a receiver sa restartol. Telku si zapla 7. rocna dcera a aj ked bola instruovana, ze ma stlacit nie, stlacila ano. A tak pozera Minimax tusim na 41tke.

jao32
Registrace: 1/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra