![]() |
|
freesat karta ICE upcChci se zeptat,jestli ta freesat karta ICE ma vylamovaci CHIP jako ICE SKYLINK nebo ne.diky za odpovedi. |
millhaus
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcStare UPC direct nemali a nove ICE som zatial nafasoval vzdy iba v celku, bez moznosti vylamovania. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcnejsem doma ale mám pocit že ty nový už mají vylamovací chipDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcA na čo je dobrý taký vylámovací? Čo, keď sa vylomí? Prúser? :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcjde mi o to ze mam technisat a tam jdou ty sim,takze asi mam smulu a nebo tu kartu ostrihat, |
millhaus
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcAhoj vylamavaci neni s tim stihanim opatrne karta je v majetku FreeSat (UPC Direct) a cena karty je 2500 za zniceni coz je i ostrihani karty do tvaru sim. Jedina moznost je adapter s flexikabelem :D.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcA ze mam na firmne pres 120 ICE karet ani jedna neni.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: freesat karta ICE upcpokuta za znicenu kartu kartu je len 750 :)takze je to na tebe |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
![]() |