![]() |
|
Do-registrace 4-té karty SkylinkAhoj, potřebuji radu jak doregistrovat čtvrtou kartu, když volba pro výměnu (registrovány 3 karty) není na stránkách skylinku aktivní.. je nejaký fígl pro registraci čtvrté karty nebo musím žádat přímo skylink?děkuji za info.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Do-registrace 4-té karty SkylinkKartu Výměna je přeci možné registrovat jen na již existující "starou" kartu. Jinak ne. Pochybuji, že existuje nějaký fígl. Příslušné tlačítko se zpřístupní jen tehdy, když se v seznamu karet označí karta, na kterou lze kartu Výměna uplatnit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Do-registrace 4-té karty SkylinkUž v tom to účte nieje čo vymeniť. Je treba ísť do účtu v ktorom máš to číslo karty,ktorú chceš meniť! |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Do-registrace 4-té karty SkylinkNo problém je, že v tom účtu prostě ta stará karta není..a jak dohlásit starou (kartu) a pak označit a vyměnit za novou? |
Pájík
![]() |
|
RE: Do-registrace 4-té karty SkylinkSamozřejmě už nikdo neví kde se ta stará vzala... staré číslo mi to nevezme a tak nevím co s tím.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Do-registrace 4-té karty Skylinkak tu staru kartu fyzicky vlastnis tak ti ju skylink prevedie na teba a potom ju mozes vymenit..ale musis ju nafotit a doriesit to s nimi..telefonicky napr. ci mailom...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Do-registrace 4-té karty SkylinkO.K. provedu..děkuji |
Pájík
![]() |
|
@tulenA prosim te jak dlouho to asi trva ja to delal s novou kartou kterou jsem napsal pres email na sebe a poslal jim dostal jsem spravu ze do 30 dnu bude na mem ucte no 3 tyden uz a stale nic.To tak dlouho trva? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |