Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Akční nabídka

Tak jsem měl před chvílí hovor (a nejenom já) s operátorkou Freesatu 15. minutový hovor, která mi nabízela akční nabídku satelitní komplet a jeho montáž + naladění v ceně 5000 kč za 299 kč měsíčně po dobu placení 11 měsíců a sledování 77 českých programů s tím, že po roce se mohu rozhodnout zda budu pokračovat, nebo ne, ale každopádně satelitní komplet již nemusím vracet a mohu dál pokračovat ve sledování třeba bezplatné nabídky 30 českých programů zdarma a to napořád. Ujistila mě že oproti Skylinku to mají ošetřeno smlouvou aby nemohl nastat podfuk podobný co provedl Skylink a skutečně po roce a dále se už nemusí platit nic.

Při hovoru bylo slyšet, že ji nějaký pán napovídá co má říkat a o času na rozmyšlenou nechtěla slyšet i když nakonec souhlasila.
Osobně si myslím, že pokud to je pravda, nabídka to není špatná, protože jenom karta pro Skylink zhruba před 20 léty mě stála 3500 kč. a lidem bych to i doporučil. Jenomže po problémech co dělalo UPC svým klientům (bylo toho hodně na webu) a špatných zkušenostech s „prosperujícími firmami“ např. Skylink mám strach říci lide ANO, to si pořiďte.
Jaký názor máte na to vy? Zatajila mi operátorka Freesatu něco podstatného?

člověk
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

člověk

Skylink karta před 20 léty?
A hlavně, že jsi nezpomněl 2 krát vzpomenout Skylink v souvislosti se špatnými zkušenostmi. To se cení. Myslím, že kdybys v příspěvku Skylink vůbec neuvedl, tak by to bylo o ničem.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Akční nabídka

A byla to vůbec skutečně operátorka Freesatu? Nebyla to nějaká prostřednice?

HiFiOK
Registrace: 12/2006

jo já už na skylink jedu od bouchnutí Černobylu. :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

joscer, už jsi s tou obhajobou Fujlinku trapnej.

HiFiOK

skylink před 20 lety ? :laughing:

nicolepcd
Registrace: 9/2011

@člověk

Ja si myslim,ze zatajila len tu hviezdicku, ktora je na vsetkych propagacnych materialoch Freesat. * viac ako 28 programov bez poplatkov... A ta mala hviezdicka dole znamena, ze 20 eur admin. poplatok a 20 eur rocny. Takze to bude asi o tom ;)

dodiak
Registrace: 7/2011

To "osetreni" ma byt tohleto?:

"6.5. Poskytovatel je oprávněn kdykoli za trvání Smlouvy navrhnout účastníkovi změnu výše pravidelných poplatků v Ceníku písemně, na adresu elektronické pošty nebo jiným vhodným způsobem (např. na web stránce Poskytovatele, zasláním textové zprávy) a nové znění Ceníku zpřístupnit na web stránce Poskytovatele a to ve lhůtě nejméně 30 (třicet) dnů předem; avšak pokud při změně pravidelných poplatků nedojde k jejich zvýšení, postačuje, když Poskytovatel zveřejní nové znění Ceníku nejpozději v den jeho účinnosti a odstavec 8.6 se nepoužije"

"8.15 Poskytovatel si vyhrazuje právo jednostranně změnit tyto Všeobecné podmínky vydáním nových Všeobecných podmínek. Nové Všeobecné podmínky je možné vydat zejména z důvodu legislativních změn, změny obchodní politiky Poskytovatele či změny interních procesů Poskytovatele."

r13
Registrace: 8/2007

Přes telefon nic nekupovat.

HiFiOK

Fuj HiFiOK

Už toho nechej jenom pomlouvas a když nemáš prachy tak cu.m s okna to je pořád nasazování na sl . Sl neni o milodaru pro chudé ale o placene tv nebo bez k upc a tam ti dají vše zadara az na ty háčky s hvezdickama :)))

satman1
Registrace: 9/2010

Kdyby satman1 bylo od Fujlinku vše v pořádku, tak je zde nikdo kritizovat nebude. Nevím proč by se nemohlo na podvodníky všeho druhu plivnout či do nich kopnout. Zřejmě i ta operátorka byla podvodnice.

HiFiOK

Co neni v pořádku? :)

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

....třeba způsob, kterým nachytali v minulosti tolik oveček :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

a keby si si radsej zavolal spet do freesatu na oficialnu linku a pokial mas zaujem o ich sluzby tak ze by si si ich objednal uplne regulerne cez nich?
alebo ist za regulernym predajcom a tam sa dohodol?

toto vyzera na nejakeho zmluvneho partnera co ti ponukol nejake pridavne sluzby k regulernym freesat balickom. moze to byt vyhodne/nemusi ale to nieje problem freesatu ale skor toho predajcu ako sa s tebou dohodne atd a ci s tym suhlasis...

zase netreba vo vsetkom vidiet podvod ak sa regulerne dohodnete a spisete zluvu s ktorou obaja suhlasite tak neni o com

Mathev
Registrace: 1/2011

satman1

jistě, SkyLink = všechno je v pořádku :))) , pokud ti doposud nic nedošlo... neřeš to, nenech se vyvést z míry a buď dál happy with M77, nakonec pár spojenců zde ještě najdeš :-/

lance
Registrace: 10/2008

HiFiOK

A čím jsem Skylink ve svém příspěvku obhajoval?
Copak jsem nenapsal pravdu?

joscer

U Skylinku

nikomu asi nejde o ten připitomělý poplatek, ale o to, že od začátku (tedy u původního majitele) šlo o masírovaní " navždy a zadarmo". Jen Díky tomu si udělal takovou základnu. To byl jediný důvod který u 99% lidí rozhodoval před pořízením satelitu.
Bohužel v povědomí lidí zůstává Trade Technology ten ze slušnějších providerů.Jak vyplývají na povrch nové a nové zkutečnosti tak noví majitelé kupovali tenhle podnik už s tím, že zavedou poplatek. A tady je kámen úrazu. Porušili tím veřejný příslib , a jestliže z toho právníci dokázali jakkoliv vykličkovat, na tomhle faktu se pro lidi nic nemění. Každý ať si sáhne do svědomí, kdyby se tohle stalo mezi Frantou a Pepíkem na české vesnici, tak jsou z nich nadosmrti nepřátelé .
Přitom kdyby zapojil někdo od skylinku alespoň dva mozkové závity, tak si dokáže spočítat, že například, když teď mám 2.4 melouna zákazníků, tak na co se (nevhodné slovo) s nějakým servisním poplatkem, Irdetem ,nějakým proti pirátským Surflockem a jinýma krávovinama. Od ledna dostane za 1000,. každý zákazník kartu ICE, a všechny programy co skylink má. Na každou kartu pošlu zápisy do 3 ledna příštího roku a je to. Za rok 3. ledna zaplatí každý kdo chce tuhle nabídku zase 1000 na rok a je po ptákách. Nový zákazník to bude mít třeba složitější, udělám mu platební možnost v půli roku. Když bude chtít kartu do 30 června, zaplatí litr, když po 30 červnu tak jen 500. A na konci roku jede jako ostatní.
Ekonomiku téhle služby si každý dokáže spočítat, a věřím, že by neskončil jen u 2,4 milinů karet. Asi by udělali těžkou hlavu všem ostatním providerům sat.
Howgh

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

jerry00

Taky mne to napadlo, že kdyby dali 2 mil. lidem full nabídku za stovku měsíčně, tak by na tom byli líp. Ale asi to nejde, myslím, že musí platit těm společnostem (HBO atd.)poplatky podle počtu klientů.

visper
Registrace: 5/2008

jerry00

Proč tohle řešíš v tomhle vlákně?

joscer

joscer

Já to neřeším, já jen reagoval na předřečníky, kteří se diví , že někdo kritizuje Skylink. Hlavní v mém elaborátu bylo to o Frantovi a Pepíkovy. Protože takovéhle věci si těžko odpouštíme mezi sebou, natož přivandrovalcům. Analogie s Prahákama, ať už přijedou kamkoliv u nás. :)))
A i ostatní si myslím bylo celkem k věci, vztaženo k prvnímu příspěvku.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

visper: Správně, platí se za hlavu a něco přes 1$

Longines
Registrace: 3/2012

joscer, nelži.

HiFiOK

RE:Akční nabítka

A v čem joscer lže? Mimochodem Freesat mě otravoval tento týden už dvakrát.

Neroslav
Registrace: 8/2007

jerry00

Aha, tak to jo.
Při podrobném studiu tvého příspěvku musí soudný čtenář jasně uznat, že to celé bylo k tématu původního příspěvku zakladatale vlákna.

joscer

Longines

:laughing: :laughing: přes 1$? To hodně přes pane chytrej
za ten dolar dostanes tak animal planet s discovery

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

zajímavé že mě nabízeli ten balík 60-70programů včetně HD za 250,- a za to že jdu od konkurence "skylink" tak instalace zdarma a 1 měsíc zdarma

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra