Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Akční nabídka

Tak jsem měl před chvílí hovor (a nejenom já) s operátorkou Freesatu 15. minutový hovor, která mi nabízela akční nabídku satelitní komplet a jeho montáž + naladění v ceně 5000 kč za 299 kč měsíčně po dobu placení 11 měsíců a sledování 77 českých programů s tím, že po roce se mohu rozhodnout zda budu pokračovat, nebo ne, ale každopádně satelitní komplet již nemusím vracet a mohu dál pokračovat ve sledování třeba bezplatné nabídky 30 českých programů zdarma a to napořád. Ujistila mě že oproti Skylinku to mají ošetřeno smlouvou aby nemohl nastat podfuk podobný co provedl Skylink a skutečně po roce a dále se už nemusí platit nic.

Při hovoru bylo slyšet, že ji nějaký pán napovídá co má říkat a o času na rozmyšlenou nechtěla slyšet i když nakonec souhlasila.
Osobně si myslím, že pokud to je pravda, nabídka to není špatná, protože jenom karta pro Skylink zhruba před 20 léty mě stála 3500 kč. a lidem bych to i doporučil. Jenomže po problémech co dělalo UPC svým klientům (bylo toho hodně na webu) a špatných zkušenostech s „prosperujícími firmami“ např. Skylink mám strach říci lide ANO, to si pořiďte.
Jaký názor máte na to vy? Zatajila mi operátorka Freesatu něco podstatného?

člověk
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akční nabídka

Skylink karta před 20 léty?
A hlavně, že jsi nezapomněl 2 krát vzpomenout Skylink v souvislosti se špatnými zkušenostmi. To se cení. Myslím, že kdybys v příspěvku Skylink vůbec neuvedl, tak by to bylo o ničem.

Ano Skylink před 20 lety. Jestli se jmenoval T&T, nebo M77, nebo nějak jinak, je úplně jedno, protože je to firma která klienty podvedla a chce podvádět dále. A jestli to vede Glisnik, nebo Joscer a nebo někdo jiný je také jedno, výsledek je stejný.
Hlavně že tvůj příspěvek je plný tvořivých nápadů a konstruktivních myšlenek.
Nediv se že píši o špatných zkušenostech se Skylinkem, když takto podvedl své klienty a tím jim udělal nemalou finanční újmu.
Pokud by to byla pravda co říkala operátorka, spoustě lidem by to helflo a jak je vidět, tak se ti to nelíbí - co to naznačuje ? Konkurence se nikomu nelíbí, však proto ji Glisnik zrušil, ne?
Zkusím ji zítra navrhnout aby mi poslala smlouvu domů, proštuduji ji a pak se teprve vyjádřím.
Joscer připouštím že se snažíš vyhnout přímému lhaní, ale zavádějící hodnocení je tvůj největší přítel, o tom jsem ti už jednou psal i s uvedeným příkladem.

člověk
Registrace: 3/2006

Promiň, ale s těmi dvaceti lety jsi to trošku po.ral :)))
Možná tak patnáct ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@Jerry00

Zdar,potesil si mne zejmena s Francinem a Pepinem:),napr.v NSR by patrne prislusny podnikatelsky zamer (tedy ulovit ovecky, pak pred krachem nas nekdo koupi a bude vyvar),patrne neprosel od sameho zacatku:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Historie CS Linku (dříve Czechlinku)

Czechlink (dnes CS Link) začal svůj komerční provoz v roce 1997 přes družici DFS II Kopernikus (vlastnila ji Deutsche Telekom AG) na pozici 28,5 st. východně a u jeho zrodu stály společnosti Czech Digital Group a UPC Česká republika. Mezi prvními, kteří využili jeho služeb, byly programy Prima TV, Kabel Plus Film, který později nahradil Hallmark, a audio stopa Eurosportu CZ.

V polovině července 1997 k nim přibyly kanály ČT 1 a ČT 2. Do konce roku zde ještě začaly vysílat Rádio Svobodná Evropa, ČRo 1 - Radiožurnál, ČRo 2 - Praha a ČRo 3 - Vltava. K televizím se pak ještě v testu přidala královéhradecká a později i pražská TV Galaxie, která zde v ostrém vysílání odstartovala v květnu 1998. V srpnu téhož roku zahájilo vysílání Radio Proglas.
TV3 logo staré

Czechlink posloužil dobře i supermarketům. Na podzim 1999 zahájila provoz služba IN STORE Radio. Šlo v podstatě o hudební proud určený pro ozvučení supermarketů a obchodních středisek v České republice. V roce 2001 přešlo vysílání Czechlinku z družice Kopernikus na Eurobird 1. Hallmark nahradila nová česká komerční televize TV3 a mezi rozhlasovými stanicemi se objevil Český rozhlas Regina.

miku
Registrace: 10/2007

Ve čtvrtek 28. 2. 2008 večer uveřejnil server parabola informaci o novém majiteli druhého distributora přístupových karet pro příjem českých programů ze satelitu - společnosti GITAL a o novém jednateli. Nejedná se o úplně novou věc, tyto změny - vstup nového vlastníka společnosti GmGm a změna jednatele ing.Petráše za dr.Pohla proběhly již v lednu, v redakci (nevhodné slovo) jsme se o nich dozvěděli již na začátku února.

Protože mezi našim čtenáři jsou i majitelé přístupových karet diGITALlink (i já osobně mám zaplacenou kartu od samého počátku uvedení na trh), chtěli jsme vám přinést podrobnosti a oslovili jsme proto nového jednatele s 10 otázkami k programové nabídce, distribuci, i perspektivě rozvoje do budoucna. Bohužel, přestože od 4. 2. 2008 opakovaně žádáme pana Pohla o vyjádření, jsme neúspěšní. Nereaguje ani na maily, ani nezvedá telefony.

Vypadá to tedy, že se nic nezměnilo v dosavadní jednostranné orientaci společnosti GITAL pouze na jeden „správný“ server, který pravidelně uveřejňuje informace, které jsou jiným nedostupné. Nejen to, celé dosavadní fungování společnosti se mi, aspoň mám takový subjektivní dojem, zdá místy až skoro „virtuální“. Zatímco s obchodním ředitelem GITALu jsem se v minulosti několikrát bez problémů setkal v Ostravě, tehdy u jeho bývalého zaměstnavatele - dnes ovšem už „nepřátelské“ konkurence (aspoň podle jeho vyjádření o „pirátském“ zprostředkování přístupu TV JOJ na TT Kartách), v Praze jsem se s ním na jeho „nové“ adrese setkat nemohl.

A sídlo v Komárově na Berounsku? Místo sídla vedení společnosti, logistiky a skladů - jak mi ho popsal obchodní ředitel, jsem nalezl jen vesnický domek v části obce (s příznačným názvem) Vystrkov, bez označených zvonků a schránky na dopisy, s výběhem pro slepice. Na zvonění nikdo nereagoval, jen za staženou roletou se mi zdálo, jako by se na mne dívala starší žena. Ptal jsem se několika lidí v ulici, nikdo z nich ale netušil, že by zde měla být nějaká firma.

Nechme však stranou existenci či neexistenci kanceláří a kontaktních či dokonce reprezentačních prostor, vždyť mnoho firem u nás i ve světě se rozjíždělo „v garáži“, na tom není nic špatného. Zvláště dnes v době internetu a pokročilé komunikace není problém si založit vlastní firmu „v obýváku“, připravit na internetu krátkou presentaci a funkčn

miku
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra