Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

HDMI kabel s koncovkou do pravého úhlu

Zdravím.
Koupil jsem si kabel s koncovkou do pravého úhlu do TV Panasonic,vstup HDMI 3 ale doma jsem zjistil,že kabel nezapojím,protože potřebuji tu pravoůhlou koncovku mít obráceně tak aby kabel směřoval od TV.Tak jak to je nyní kabel směřuje k TV a není tam prostor aby jsem ho mohl zapojit.Prodávají se kabely s pravým a levým úhlem?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

HDMI

Skús otočiť kábel jeden koniec je do ľava a druhý do prava aspon ja mám taký. R^

mokus
Registrace: 1/2012

HDMI

prodávají se i redukce s pravouhlým konektorem.jestli máš zájem,kontaktuj mě na megamakscz@email.cz

Tomas1993
Registrace: 5/2012

RE: HDMI kabel s koncovkou do pravého úhlu

predavaju sa aj hdmi kable s otocnymi konektormi, nieje potrebne davat redukcie.
google nevie o takich kabloch ?

grantec
Registrace: 3/2007

daj si do vyhľadávania Google: " Kábel HDMI kol. - HDMI kol. 2,0m 2xNK 1.3b ". Adresu nedávam aby to nebola reklama :)

Slovak DX satellite overwrite club.

Peon
Registrace: 8/2010

otočit nepomůže

Kabel otočit sice mohu ale tím si nepomůžu,protože druhá koncovka je rovná a rovný kabel jsem tam měl a trčel od boku TV,proto jsem koupil ten pravoůhlý,kdo by odolal když byl ve výprodeji za stovku ale i tak dík za odpovědi.Dopoledne jsem napsal dotaz ale pak jsem musel odjet,Tomik Tvoje odpovědi už mě ani nepřekvapují.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Teraz maju na nizsie uvedenej adrese kabel za 7eur a otacat mozes obidve strany.
A nie je to ziadna srac ka.
http://www.lidl.sk/static_content/lidl_sk/images/SK/SK_66886_01_b.jpg

doky
Registrace: 1/2007

Ano, s tím Lidlovým dobrá zkušenost.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

logika a genius loci

zdravím všechny co zde vydrželi
a bez mého dozoru nepřešly jinam nebo na blacklist!

ale jaksi mi neštimuje otočení vinkláku ???
ať už jsou konce na stejnou stranu nebo na opačnou!!!
ale nemusím všemu rozumět !!! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Oni ty úhlové HDMI spojky,redukce i některé kabely jsou oběmější než klasika a když je u TV vedle HDMI vstpu i na těsno vstupy USB, tak tam Flash nebo USB kabel nezasunete. R^

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra