![]() |
|
HDMI kabel s koncovkou do pravého úhluZdravím.Koupil jsem si kabel s koncovkou do pravého úhlu do TV Panasonic,vstup HDMI 3 ale doma jsem zjistil,že kabel nezapojím,protože potřebuji tu pravoůhlou koncovku mít obráceně tak aby kabel směřoval od TV.Tak jak to je nyní kabel směřuje k TV a není tam prostor aby jsem ho mohl zapojit.Prodávají se kabely s pravým a levým úhlem? Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
HDMISkús otočiť kábel jeden koniec je do ľava a druhý do prava aspon ja mám taký. R^ |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
HDMIprodávají se i redukce s pravouhlým konektorem.jestli máš zájem,kontaktuj mě na megamakscz@email.cz |
Tomas1993
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: HDMI kabel s koncovkou do pravého úhlupredavaju sa aj hdmi kable s otocnymi konektormi, nieje potrebne davat redukcie.google nevie o takich kabloch ? |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: HDMI kabel s koncovkou do pravého úhludaj si do vyhľadávania Google: " Kábel HDMI kol. - HDMI kol. 2,0m 2xNK 1.3b ". Adresu nedávam aby to nebola reklama :)Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
otočit nepomůžeKabel otočit sice mohu ale tím si nepomůžu,protože druhá koncovka je rovná a rovný kabel jsem tam měl a trčel od boku TV,proto jsem koupil ten pravoůhlý,kdo by odolal když byl ve výprodeji za stovku ale i tak dík za odpovědi.Dopoledne jsem napsal dotaz ale pak jsem musel odjet,Tomik Tvoje odpovědi už mě ani nepřekvapují.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: HDMI kabel s koncovkou do pravého úhluTeraz maju na nizsie uvedenej adrese kabel za 7eur a otacat mozes obidve strany.A nie je to ziadna srac ka. http://www.lidl.sk/static_content/lidl_sk/images/SK/SK_66886_01_b.jpg |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: HDMI kabel s koncovkou do pravého úhluAno, s tím Lidlovým dobrá zkušenost. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
logika a genius locizdravím všechny co zde vydrželia bez mého dozoru nepřešly jinam nebo na blacklist! ale jaksi mi neštimuje otočení vinkláku ??? ať už jsou konce na stejnou stranu nebo na opačnou!!! ale nemusím všemu rozumět !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: HDMI kabel s koncovkou do pravého úhluOni ty úhlové HDMI spojky,redukce i některé kabely jsou oběmější než klasika a když je u TV vedle HDMI vstpu i na těsno vstupy USB, tak tam Flash nebo USB kabel nezasunete. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |