Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS link karta

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, co s kartou u které mi na webu cslinku ukazuje "CSlink karta je již odregistrována"? S kartou nikdo nic nedělal, ležela teď asi půl roku v šuplíku. Jde mi o výměnu za Skylink kartu. Děkuji

cicek
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS link karta

asi ti ji někdo šlohl a použil na registraci svojí výměny. Obrať se na cslink. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil pan cicek říká že s kartou nikdo nic nedělal tak že . . .?

Ufones
Registrace: 5/2010

Nikdo s ní nemohl nic udělat, byla u mě.

cicek

Na výměnu stačí číslo karty. Buď někdo vědomě nebo omylem použil číslo tvé karty.

Hujer
Registrace: 4/2004

Máš jí fuč.Kontaktuj CS link. Nedávno se stalo to samé mně

LucaP
Registrace: 2/2007

Zkontaktuj se s prodejcem a von ti řekne jméno člověka kterej si to na sebe přeregistroval a podstatě ti kartu ukradl

LucaP

Stačí jenom refreš karty a karta je fuč hned

LucaP

Bežne sa to stáva,ale máš šancu,ak bola na Teba registrovaná a natrafiš na fundovanú operátorku na cs linku.Tento týždeň sme riešili s zákaznikom,ktorému takto niekto šlohol hneď obe karty z účtu.poradil som mu,len jedno volať na cs link a riešiť to.Prvé dva telefonáty nič nevyriešili a až,keď som mu dal presné info čo má tvrdiť,tak sa ho ujal technik a s tým to doriešili,ako treba.Tie čúzy na telefóne mu stále tvrdili,že to nie je možné atď.Ale musel odfotiť obé karty a poslať to emailom,aby verili,že ich fyzický vlastní.Zbytočné štrapácie,ktoré nemusia byť.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Já se ani nedovolal.Všechno jsem řešil přes facebook cca.14dní

LucaP

Já se dneska dovolal na CS link. Operátorka mi řekla, že se to stává a že se mi do konce týdne ozvou. Tak jsem zvědavý.

cicek

Stáva sa to a dosť často aj včera,keď som išiel vymieňať jednu cs link kartu a už zákaznika niekto predbehol.Kto,to môže zistiť iba Skylink vo svojej databáze,kto sa im priregistroval namiesto tej gitalky.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

a proto nejlepší je co????

vždy a všude zveřejňovat čísla hlavně při žádostech o refreš!!! :laughing: To byla sranda, alespoň je vidět jak to lze zneužít, částečně je na vině operátor když si nezjištuje správné údaje jestli dotyčný je majitelem.Jelikož jsou všude uvedená data/narození/tak není problém operátora se zeptat na rok narození či bydliště.Jiní operátoři to vyžadují respektivě se na to dotazují-o2-gemoney i jiní.Pak by ta karta nešla jentak zneužít.

slávista
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra