Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nechystá vypínání slovenských TV v Česku

No tak vida, takže jak to tak vypadá, tak je regionalizace na spadnutí. Neboť Glisník opět tvrdí, že se nic dít nebude, stejně jako tvrdil, že "bezplatná nabídka znamená, že se za ní neplatí". To je hotovej druhej Tonda Zápotockej, ten taky den předem tvrdil, že žádná měnová reforma nebude.
:))) :)) :) ;)

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nechystá vypínání slovenských TV v...

Smaryja:),faktem je,ze jak SKYLINK (tak i ja) ,jsem svym zakaznikum hovoril o testovacim/docasnem provozu SVK programu.Starsi klienti slysice termin "docasnost" jsou v naprostem klidu:).V ramci SERPO = 29,-Kc /den budou v cene 4 regionalizacni sms s garanci zmeny regionu do 5 minut.
A to jeste cestnejsi a sportovnejsi:).

hdpe
Registrace: 11/2007

...29 kc/mesic jsou samozrejme v cene 4 sms/mesic...

hdpe

Ale šak pán JG je dobrí manažer :))) ono ide správnou cestou, kedysi sme mali SK a CZ karty zadara, ked si to teraz spočítal, tak to činí 2x29Kč/1,20eur.Bez DPH.
Takže fakt biznys. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Proč vlastně pořád dokola někdo připomíná těch 29 kaček (1,2 Eura) když se zároveň pořád tvrdí, že jde o princip a ne o těch pár drobných?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Pretoze princip je maly, stredny a velky. Tak ako pravda je mala, stredna, velka a loz je mala, stredna, velka a milosrdna! Preto aj toto je princip za 1.2€! Este sa mozes dockat aj principu za 5€! Ale to uz predbieham, to az o tri roky .... :)))

Billysk
Registrace: 4/2006

Smaryja Joscer bo někteří to dokáží brát i s humorem a s největší pravděpodobností(cca 96,97%) to nejsou "zároveň" ti, co tu brečí o tom světle pruhovaném principu.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Jo a mimochodem jedno malé OT, Schwarzenberg obvinil evropany, že jsme zaspali. No ještěže nezapomněl na sebe. Řekl bych, že toto jeho prohlášení bylo čestné a sportovní přímo křišťálově.

Tomik535

Tomik535

No, zrovna u Pistoka by se dal někde dohledat příspěvek, kde mu jde právě o ten princip. Ale hledat ho nebudu, na to čas nemám. A možná se pletu s 3.03% pravděpodobností.

joscer

Billysk

A proč by měl Skylink s 5€ za tři roky být dvojnásobek dražší než konkurence?

joscer

Lebo bude tvrdit, ze konkurencia nema v zaklade tolko HD programov. Alebo preto, ze vyzbieraju malo zapoplatky. Co ja viem? To sa opytaj Glysnika, preco nam uz teraz tvrdi ze ci sa zvysi poplatok o tri roky, to nam uz garantovat nemoze. Uz sa pripravuje na zvysenie teraz, ako to robili potajme s popltkom, o ktorom nakoniec vedeli 2 roky a menili postupne obchodne podmienky aby im to preslo. Uz od roku 2008 o tom podla mna vedeli, ked zmenili prvy krat tie podmienky.

Billysk

Billysk

A to myslíš, že by takové tvrzení u abonentů obstálo? U mě teda ne.
A nemyslím, že Glisník někde TVRDIL, že se za tři roky poplatky zvýší, či nezvýší. Jen neslíbil, že budou stále stejné.
Ať se zkusí někdo zeptat u UPC jestli administrativní poplatek za 3 roky bude 5ti kolo ročně. Jestli to mohou slíbit? Co myslíš, že odpoví?

joscer

@joscer, nemyslím si, že zrovna tebou zmíněný uživatel to bere s humorem, tudíž to nebude ten, který odpovídá mému popisu. ;)

Tomik535

joscer

No, zrovna u Pistoka by se dal někde dohledat příspěvek, kde mu jde právě o ten princip

No teraz má "Tomík" Pravdu R^ R^ R^ zobral som to z druhej stránky z Humorom.
PS: Nikdy som neobhajoval nejaky princíp, ani neviem či sa to vobec princípom dá nazvať, Skor to bolo niekde písané a slubené, ovšem to z princípom nemá tiež nič.
Ono "Tomík" má zase pravdu.
Ze sa cítim podvedeny, ako večšina uživaťelou, to ANO, ovšem už to beriem trošku z nadsázkou, Dobre už bolo....., takže trošku zdravého humoru nezaškodí, pokial sa to ovšem nestane realita. R^

PISTOK153

PS.....

Ak by to mali zdražieť o tie 3 roky na cca, 5eur, tiež budem prskať zasa , ako pes, šak kto by neprskal, ovšem človek napíše kadečo ked nieje cesty a je chyteny do pasce, ale ak si spočíta pre a proťi, tak skoní hlavku a zaplaťí to, lebo ešte furt chce mať pokoj, takže ináč ako z odstupom času, chladnou a troškou humoru. :)))

PISTOK153

Skylink nechystá vypínání slovenských TV v...

On line na (nevhodné slovo): Jaromír Glisník - M77 Group - 13.08.2012 :-/...kedy urobite regionalizaciu programov, ked na http://www.skylink.sk/web/structure/26.html je uvedeno programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky) a nieje to pravda a to samé obráceně viz. http://www.skylink.cz/web/structure/26.html.-Glisnik:Informace na našem webu je správná. Měnit ji nehodláme ani nemůžeme. R^

mini
Registrace: 7/2009

Joscer,

princip/i vyšší/se v této společnosti nedávno bral jako minim.slušnost,pokud chceme kohokoliv odsuzovat/včetně kom.../,musíme si v prvé řadě vidět do vlastní huby,jelikož už to neplatí,může tu každý žvástat co chce,věřit mu nebude nikdo-a berme to s humorem !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Mě by spíš zajímalo, jaké páky má Skylink na komerční provozovatele (Nova, Prima, ...) kterým to vadí. Když si přece třeba Nova dupne, tak ji Skylink proti její vůli těžko může šířit i karty na Slovensko? Nerozumím tomu, nebo jim to vadí jen "na oko".

KamilZ

Určitě jen na oko,reklama pro dalších 5mil.,ale práva jen pro 10mil.,trochu kravalu-snažíme se,dřív mám obavy ,že skylink to veme vážně a nastane stará piseň o pirátech z obou republik,kteří si" pujčují" karty !!! :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@Tomik535

Zdar Tomiku,mnoho z nas jsi potesil,avsak ty procenta by preci jen mohly byt na 3 desetinna mista:).

hdpe

No víš jak, bylo mi trapné tě kopírovat až docela přesně. Tvůj humor ti nikdo nevezme R^

Tomik535

"A to myslíš, že by takové tvrzení u abonentů obstálo? U mě teda ne." - lebo tvrdenie ze treba zaviest servisny poplatok a dovody ktore uviedli u nas obstalo, ze? Neobstalo, ale aj tak ich zaviedli. Myslim, ze nakoniec spojenie Skylinku a CSLinku bol ten rozhodujuci moment, kedy stratili najtahsiu konkurenciu a uz si robia uplne co chcu. Po predaji do Luxemburska to este mozu zdokonalit a prestavaju dodrzovat aj dohody a sluby z reklam, lebo je iny majitel. Tvrdia ze mozu. Je to tazke, nik s tym nesuhlasi (okrem tych co si pravidelne platia - dufaju ze teraz im za tie iste peniaze vylepsia ponuku - ale to ze je Skylink klamarom, na to pridu casom aj oni. Teraz im pridali par veci a koniec, za rok budu dvihat aj ceny balickov a programy sa budu dalej veselo pridavat na rovnake frekvencie, kde tym padom ostatne programy pojdu s kvalitou dole) ale nikto to nezmeni. Max par ludi z roku 2008 vysudi par korun ale zisk bude aj tak vacsi. Tym to skonci a kym sa nezobudi konkurencia, mozeme tuto temu kludne uzavriet. Zakaznik prehral, Skylink vyhral. Ale aby sa to casom neobratilo zase proti nim. Uz totiz stratili doveru zakaznikov a to si uz tak lahko spat nekupia!

Billysk

Billysk

No u mě nikdy neobstálo tvrzení (resp. slib) "Navždy zadarmo" bývalými provozovateli platformy Skylink. Nikdy jsem nevěřil, že to tak může být. I když jsem pár známým montoval satelitní příjem, tak jsem je krotil, že ať si moc nemyslí, že tomu tak bude.
Vysvětlení, proč se zavádí servisní poplatek jsem přijal, u mě to obstálo.

joscer

U mně to neobstálo. Je to obyčejný podvod. Proč soukromé německé stanice jako třeba RTL, SAT 1, PRO 7 a další vysílají (v SD)spoustu let volně ? A zde se má za to platit. Jó, HD, to je jiná. Tam placení chápu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

Ty něměcké stanice vysílají pro úplně jiný (velikostně) trh, čímž inkasují úplně jiné částky za reklamu. Takže nepotřebují kódovat a tím pádem nepotřebují prakticky žádnou servisní organizaci na zajištění těchto záležitostí.
To by snad mohlo napadnout i tebe, že to tak nějak bude.

joscer

To by snad mohlo napadnout i tebe, že tomu co jsi napsal neuvěřím.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra