Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK - Voliteľné balíky

Myslím, že pri tom množstve programov, by nebolo na škodu veci, vytvoriť balíčky podľa žánrov, napr: ŠPORT, FILM, DOKUMENT, MUSIC, MINI,... iste by podaktorí so mnou súhlasili. Veď napr. z multi nepozerám takmer polovicu programov.

jklajban
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK - Voliteľné balíky

To ano,ale nie miesto existujucich.Lebo divak co pozera z kazdeho rozku trosku nebude platit 10 balikov..... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

veď viac kombinácií

jklajban

toto pisat do skylinku - oni ti hned odpovedia preco to nie je mozne

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Stim suhlasim,ked sem sportovni fanda,tak bych si zaplatil iba sportove kanale,a ne kombi jak ted. Na toto tema sem pisal do Skylinku asi pred mesicem,a zadna odpoved.

jozef84
Registrace: 2/2011

jozef84

A nezapomněl jsi v tom svém mailu udělat na konci otazník, jako že se na něco ptáš? Některé maily totiž klidně mohou být brány jen jako námět od uživatele a na ty se třeba neodpovídá.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Joscer

kdyby to šlo,tak i přes hemeroidy,už si opravdu trapný!! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Souhlasim mohli by udelat taky balik jako je u CS Linku,jako napriklad Mych 6,at si clovek vybere podle sveho

Sanca
Registrace: 1/2009

ja byt skylink tiez by som ziadne tematicke balicky nerobil.
koli tym par chudobnym vyplakavajucim klientom?
ak by to zaviedol a taky balicek by stal 12 eur mesacne zasa by tu vsetci vyplakavali nech si taky balicek strcia...

co cakate ze zavedu balicek sportov za 5 eur a vy budete vyteseni? a kde by asi tak zarabali? uz len zavedenim sportoveho balicku sa pripravia o peniaze lebo zrazu vsetci co mali drahsi balicek kupia ten lacnejsi a to asi nevyvazi tych 5 ludi co si ho priplatia ku gratisu.

takto to je dobre. kto chce kanaly navyse zaplati si nejaky balicek a hotovo.

alebo si da freesat a ich medium a tam ma vsetky sportove kanaly uz v zaklade za 9eur...

Mathev
Registrace: 1/2011

A jsme u toho, kdyby zavedli balíček Sport, tak značná část zákazníků přejde na tento balíček. A co je lepší, mít hodně programů, kdy se na ně stejně nedívám a dívám se převážně jen na ty sportovní nebo balíček jako nyní má CS link - Sport a vyberu si prostě to co chci a to taky zaplatím? Je tady zákazník pán a může si diktovat nebo je to naopak? Já jednoznačně preferuji např. balíček Sport a za ten jsem ochoten i zaplatit (za programy v HD samozřejmě respektuji vyšší cenu). Je mi jasné, že mě zde někteří okamžitě "sepsují", že budu mít v nabídce další x programů v HD, že jsem (nevhodné slovo).... atd., ale já opravdu nemám čas ani chuť sledovat (a platit) x programů, které mě nezajímají, proč bych si nemohl konkrétně vybrat a za to taky zaplatit.

Daru
Registrace: 10/2008

inymi slovami znizenie ceny, lebo pokial nebude cenova vyhoda, nema zmysel zavadzat baliky
moc vyhodne to nebude, ale zase sa bude dat pouzit reklama
a o to im ide v prvom rade

matho

DARU,SUHLASIM S TEBU. Ja to mam stejne.

jozef84
Registrace: 2/2011

Ono veci sa majú tak, že keď operátor vyjednáva s vysielateľom, tak sú iné podmienky, keď ho operátor zaradí do najnižšieho balíka a iné podmienky, keď operátor bude ponúkať stanicu len hŕstke zákazníkov. Vtedy cena stanice rastie a dohoda je ťažšia

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra