![]() |
|
SKYLINK - Voliteľné balíkyMyslím, že pri tom množstve programov, by nebolo na škodu veci, vytvoriť balíčky podľa žánrov, napr: ŠPORT, FILM, DOKUMENT, MUSIC, MINI,... iste by podaktorí so mnou súhlasili. Veď napr. z multi nepozerám takmer polovicu programov. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyTo ano,ale nie miesto existujucich.Lebo divak co pozera z kazdeho rozku trosku nebude platit 10 balikov..... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyveď viac kombinácií |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkytoto pisat do skylinku - oni ti hned odpovedia preco to nie je mozneTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyStim suhlasim,ked sem sportovni fanda,tak bych si zaplatil iba sportove kanale,a ne kombi jak ted. Na toto tema sem pisal do Skylinku asi pred mesicem,a zadna odpoved. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
jozef84A nezapomněl jsi v tom svém mailu udělat na konci otazník, jako že se na něco ptáš? Některé maily totiž klidně mohou být brány jen jako námět od uživatele a na ty se třeba neodpovídá.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Joscerkdyby to šlo,tak i přes hemeroidy,už si opravdu trapný!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkySouhlasim mohli by udelat taky balik jako je u CS Linku,jako napriklad Mych 6,at si clovek vybere podle sveho |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyja byt skylink tiez by som ziadne tematicke balicky nerobil.koli tym par chudobnym vyplakavajucim klientom? ak by to zaviedol a taky balicek by stal 12 eur mesacne zasa by tu vsetci vyplakavali nech si taky balicek strcia... co cakate ze zavedu balicek sportov za 5 eur a vy budete vyteseni? a kde by asi tak zarabali? uz len zavedenim sportoveho balicku sa pripravia o peniaze lebo zrazu vsetci co mali drahsi balicek kupia ten lacnejsi a to asi nevyvazi tych 5 ludi co si ho priplatia ku gratisu. takto to je dobre. kto chce kanaly navyse zaplati si nejaky balicek a hotovo. alebo si da freesat a ich medium a tam ma vsetky sportove kanaly uz v zaklade za 9eur... |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyA jsme u toho, kdyby zavedli balíček Sport, tak značná část zákazníků přejde na tento balíček. A co je lepší, mít hodně programů, kdy se na ně stejně nedívám a dívám se převážně jen na ty sportovní nebo balíček jako nyní má CS link - Sport a vyberu si prostě to co chci a to taky zaplatím? Je tady zákazník pán a může si diktovat nebo je to naopak? Já jednoznačně preferuji např. balíček Sport a za ten jsem ochoten i zaplatit (za programy v HD samozřejmě respektuji vyšší cenu). Je mi jasné, že mě zde někteří okamžitě "sepsují", že budu mít v nabídce další x programů v HD, že jsem (nevhodné slovo).... atd., ale já opravdu nemám čas ani chuť sledovat (a platit) x programů, které mě nezajímají, proč bych si nemohl konkrétně vybrat a za to taky zaplatit. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyinymi slovami znizenie ceny, lebo pokial nebude cenova vyhoda, nema zmysel zavadzat balikymoc vyhodne to nebude, ale zase sa bude dat pouzit reklama a o to im ide v prvom rade |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyDARU,SUHLASIM S TEBU. Ja to mam stejne. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - Voliteľné balíkyOno veci sa majú tak, že keď operátor vyjednáva s vysielateľom, tak sú iné podmienky, keď ho operátor zaradí do najnižšieho balíka a iné podmienky, keď operátor bude ponúkať stanicu len hŕstke zákazníkov. Vtedy cena stanice rastie a dohoda je ťažšia |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
![]() |