Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

skylink potíže

zdravím pánové potřeboval bych radu od Vás je možné když mám předplaceno multi hd aby mně to ukončili proto že jsem neuhradil spo a karta mi píše že je uhrazen do 9.12.2012 kartu mám ice a začíná 420072,,,,

žery
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink potíže

Servisní poplatek je obsažen ve všech placených balíčcích.Tudíž po dobu předplatného Multi HD apod. se servisní poplatek zvlášť neplatí.

abc
Registrace: 8/2007

můj přijímač potíže

asi takto mal znieť nadpis. Na ICE kartách ešte žiadny serpo asi nemôže byť, pretože sa dva roky snáď nepredávajú.

Problém je v tvojom prijímači pretože neprepúšťa správne zápisy na kartu.
Skontroluj si aké zápisy máš na karte v prijímači

Dagy2
Registrace: 11/2010

tak nechápu proč to píše e04 - chybná smart cart do včera to jelo normáílně sat. mám linkbox hd

žery

příjmači to píše chzbná smart cart a jedou na ní jenom ty volné programy čt 24 ta3 atd.

žery

Zkusil bych restartovat box.Vypnout napájení, vytáhnout kartu, znovu zapnout napájení a zasunout kartu.

abc
Registrace: 8/2007

zkoušel jsem i reautorizaci karty ale pořád jenom jedou ty volné asi tam mají neskutečný pořádek

žery

žery

se nediv. Já mám SL-ready a to samé. V pátek zaplaceno a včera E04. Neřeš, improvizuj, volej, restartuj, vypínej ze sítě, refrešuj, něco z toho vyjde a když ne, tak si ten šrot nech opravit - odborníků je dost.

pf09
Registrace: 8/2010

díky za rady už jsem jim napsal tak uvidím co odepíšou mějte se fajn

žery

pf09

nejseš náhodou z PV ???
ale toho z podJeštědí nahrazuješ skvěle!
ahoj t.

tonek
Registrace: 1/2009

tonek

On se vrátí, to si piš :-) zdarec a dobrou.

pf09
Registrace: 8/2010

to Dagy2

ja mam ICE kartu jiz od 07/2010 a tak bych mel platit SP od 1.9., dokonce i v tom "platku" od SL jsem vcera dostal upozorneni: TYTYTY zaplat sevce, zaplat jinak :dead:
Zkousel nekdo kartou Vymena vymenit ICE za ICE ?

radysta
Registrace: 7/2007

tak si vyměň

jinou CR,dnes ti ji dá kdekdo zadarmo,aby se zbavil poplatku,když má v baráku 4ks,rád zredukuje na 2 a přenáší si je,nebo dá next kartu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Mal som podobný problém, karta ice zaplatený balík HD Plus, skúšal som refreshe zo stránky no nefungovalo. Po 15 minútovom čakaní na linke som sa okrem iného od operátorky dozvedel že mám úplnu šrot satelit a mal by som si kúpiť buď SKReady prístroj alebo modul do môjho satelitu. Napokon po naliehaní na tú pani som dosiahol že mi zápis poslala ona a čuduj sa svete z môjho šrotu za za pár sekúnd znova stal fungujúci satelitný príjmač. Asi toľko k tým ich super službám. Už sa teším že im tam budem musieť vyvolávať každý mesiac keď už ani ich refreshe zo stránky nefungujú správne. Rv

deltoroes
Registrace: 3/2009

deltoroes

deltoroes ale ona za to nemůže že máš šrot misto sat. prijimace. Proc to neděla všem ale jenom tem srotum

satman1
Registrace: 9/2010

Nezalozi niekto vlakno kde by sa napisal zoznam srotov,aby aj nahodny navstevnik tohoto fora vedel comu sa vyvarovat? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

deltoroes

A kde bereš jistotu, že zabral zrovna refres od té slečny na servisní lince Skylinku? Co když ti konečně prošly přístrojem zápisy na základě nějakého dřívějšího refreshe od tebe.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@satman1

prave prece kvuli obrovskemu mnozstvi satelitnich prijimacu vyzadujicich obrovske znalosti obrovske technicke podpory se musi platit serpo. takze asi tak. a s tema SL-ready srotama, co nic neumej, tak to at si skylink xxxxxx.

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

afkcz

afkcz podporu mají jen certifikované přijímače a moduly :laughing: :laughing: :))) :)))

satman1

Já mám technisat a hdbox a jedu bez problémů s sl Já bych hledal chybu u vás na gauči. ;P :scared: :lookaround: :O

satman1

joscer

Pretože ako dopovedala posielam zápisy tak za pár sekúnd to nabehlo. Mne predtým zápisy zo stránky v pohode prechádzali takže šrot určite nemám, len oni v tom majú bordel, lebo mi tam svietilo že mám zaplatiť SP pričom pani na linke mi sama povedala že si to nemám všímať a že SP sa ma vôbec netýka. Tak si nemyslím že problém je na gauči ale v skylinku, pretože robia na nás doslova pokusy Rv

deltoroes
Registrace: 3/2009

deltoroes chyba je u tebe ty vtom mas bordel neznám nikoho v okolí co by měl tvoje problémy (asi za to muže servisní poplatek) :laughing: :laughing: :dead: :)))

satman1

vcil sem platil komplet a do 5 minut to jelo(technisat sir) jeste se mne nestalo aby mne nekdy neprosly zapisy

tanabe
Registrace: 7/2010

presne rovnako - TechniSat, po zaplatení dnes 5minut po polnoci prakticky okamžite po odkliknutí platby všetko beží.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

Napsal:
Na ICE kartách ešte žiadny serpo asi nemôže byť, pretože sa dva roky snáď nepredávajú.

Nové karty ICE se začaly prodávat cca od poloviny června 2010, tedy SP se už týká i jich a výměny ICE cca od listopadu 2010!

;)
Jinak dnes se na určitých sériích měnily zápisy, a tak někomu karty spadly dle použitých receivrů. :(( Restart však stačil a zabral.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Provádím teď pokus s ICE,skončilo promo,hodil jsem ji za bloker,jsem zvědav jak dlouho pojede,nejkratší zápis je do poloviny září,necert.přijimač,když padne -mám ještě gitalku,sám jsem zvědav jak to stroj zvládne,případně co pomuže to znovu rozjet-aligátor ! :8) konečně mi může glisnik nadávat do pirátů !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra