Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vu+ Ultimo

Ahoj,
mam dotaz na majitele Vu+ ultima jakym spusobem se nahrava image do reciveru mam tam original experimental z 27.12.2011 a chci tam dal bleck hole 1.7.7.A nejde me to dat na usb na displeji se ukaze ze mam stlacit tlacitko asi na reciveru ale to nereaguje a po chvilce to nabehne normalnim zpusobem jak ma.Predem dekuji za rady.

Bart
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+ Ultimo

Chod na ABF tam je vsetko okolo strojov VU+ .Pravdepodobne treba novsie TS PRO aktualizuj FPGA a az potom davaj novy img.CH- treba stlacit ako pises...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No tam jsem byl a nic jsem nenasel.A to FPGA pro Ultimo zatim neni vydane.

Bart

Zle si hladal.
Stiahnut blackhole 1.7.7 rev.B
rozbalit a skopirovat na usb kluc (FAT32)
vlozit do prijimaca z predu (vsetky ostatne usb zariadenia odpojit)
stlacit -
pockat kym prejde cely proces
po nabootovani a nastaveni chod do PLUGINS
FPGA a daj modrym tlacidlom download a OK
ak sa nepodari tak tu je priamy link http://archive.vuplus.com/download/fpga/vuultimo/4.5/

Bruty
Registrace: 5/2006

ano, důležité je odstartovat loading tvačítkem -, tedy minus, na předním panelu receiveru. Taky jsem to řešil, čím loading rozjet.
;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Dobre rano,Bruty dik za rady po praci se na to podivam a dam vedet, jinak jsem tam nechal danej usb hdd to mohlo bejt ono jestly to vadi jak pises.

Bart

bruty

Flešku lze připojit i vzadu, přední port není podmínka.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Já si mám

jen Uno, ale zaznamenal jsem zajímavou věc. V zadním USB mám nastálo flešku 2GB od Verbatimu (pro picony, EPG). Když chci flešnout image a dám další flešku s imagem do předního usb, tak pokud tam dám další flešku od Verbatimu, i když je 4Gb, tak image flešnout nelze. Pokud dám jinou flešku(mám od Samsungu) tak bez problému to jde.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Uno novy img

vzadu s diskom usb,netreba odpajat ani vypinat,staci zastrcit vpredu flesku a restartovat.Pekne to ide ........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Ahoj tak se s tim porad peru ted jse me aktualizuje to FPGA ale je tam 99% a uz to je asi deset minut a nic.tak nevim jak to dopadne.

Bart

Tak jsem to dotahl tak daleko ze se me to pri flashnuti seklo na 8 a pak to napsalo erase error a uz to nenabehne, nemate nejakou radu.

Bart

Nemas nejaku badnu flesku ? Preformatuj ju a skus to este raz....to fpga sa podarilo ?

liquere

ted jsem dal dlouhy format a to take nepomohlo a jinou flesku jsem take prubnul a nic,porad erasing flash. a porad stejna uz to nenabehne jen logo Vu+.to fpga probehlo.

Bart

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra