![]() |
|
Vu+ UltimoAhoj,mam dotaz na majitele Vu+ ultima jakym spusobem se nahrava image do reciveru mam tam original experimental z 27.12.2011 a chci tam dal bleck hole 1.7.7.A nejde me to dat na usb na displeji se ukaze ze mam stlacit tlacitko asi na reciveru ale to nereaguje a po chvilce to nabehne normalnim zpusobem jak ma.Predem dekuji za rady. |
Bart
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoChod na ABF tam je vsetko okolo strojov VU+ .Pravdepodobne treba novsie TS PRO aktualizuj FPGA a az potom davaj novy img.CH- treba stlacit ako pises...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoNo tam jsem byl a nic jsem nenasel.A to FPGA pro Ultimo zatim neni vydane. |
Bart
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoZle si hladal.Stiahnut blackhole 1.7.7 rev.B rozbalit a skopirovat na usb kluc (FAT32) vlozit do prijimaca z predu (vsetky ostatne usb zariadenia odpojit) stlacit - pockat kym prejde cely proces po nabootovani a nastaveni chod do PLUGINS FPGA a daj modrym tlacidlom download a OK ak sa nepodari tak tu je priamy link http://archive.vuplus.com/download/fpga/vuultimo/4.5/ |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Vu+ Ultimoano, důležité je odstartovat loading tvačítkem -, tedy minus, na předním panelu receiveru. Taky jsem to řešil, čím loading rozjet.;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoDobre rano,Bruty dik za rady po praci se na to podivam a dam vedet, jinak jsem tam nechal danej usb hdd to mohlo bejt ono jestly to vadi jak pises. |
Bart
![]() |
|
brutyFlešku lze připojit i vzadu, přední port není podmínka.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Já si mámjen Uno, ale zaznamenal jsem zajímavou věc. V zadním USB mám nastálo flešku 2GB od Verbatimu (pro picony, EPG). Když chci flešnout image a dám další flešku s imagem do předního usb, tak pokud tam dám další flešku od Verbatimu, i když je 4Gb, tak image flešnout nelze. Pokud dám jinou flešku(mám od Samsungu) tak bez problému to jde.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
Uno novy imgvzadu s diskom usb,netreba odpajat ani vypinat,staci zastrcit vpredu flesku a restartovat.Pekne to ide ........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoAhoj tak se s tim porad peru ted jse me aktualizuje to FPGA ale je tam 99% a uz to je asi deset minut a nic.tak nevim jak to dopadne. |
Bart
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoTak jsem to dotahl tak daleko ze se me to pri flashnuti seklo na 8 a pak to napsalo erase error a uz to nenabehne, nemate nejakou radu. |
Bart
![]() |
|
RE: Vu+ UltimoNemas nejaku badnu flesku ? Preformatuj ju a skus to este raz....to fpga sa podarilo ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vu+ Ultimoted jsem dal dlouhy format a to take nepomohlo a jinou flesku jsem take prubnul a nic,porad erasing flash. a porad stejna uz to nenabehne jen logo Vu+.to fpga probehlo. |
Bart
![]() |
|
![]() |