Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Převod Skylink/CSlink na ČT kartu

Bez ser-po do 5 prac. dnů
https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/doc/dk_fo.pdf

JEJDA
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

to vše

,protože někdo nemá 1Kč denně?,tak asi už přišla krize R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Ikdyby neprisla. Ty priste vlezes do kramu kde je sice levneji ale chovaji se jak pras.ta? Skylink se tak chova

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

juzek

jseš si jistý,že se tak nechová konkurence?,jít z jednoho chlíva do druhého,to není výhra,ale máš pravdu,každý si může vybrat se kterými prasaty bude mít smlouvu R^ :laughing: R^

pierrepetr

info info@ceskatelevize.cz

Dotaz pro ČT....Dočetl jsem se o možné konverzi přístupových satelitních dekodovacích karet fy Skylink na přístupovou kartu ČT.Tento krok je velmi zajímavý ale za původní cenu karet pro diváka velmi předražený.Náš kolektiv satelitních nadšenců by více zajímalo jestli bude možné takovou kartu u České televize zakoupit.Podle ohlasů z našeho okolí si myslíme že je určitý zájem a poptávka po samostatné kartě ČT existuje. Děkujeme za případnou odpověď.

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

RE: Převod Skylink/CSlink na ČT kartu

Pro pierrepetr

Ty si rypák první třídy a úplně sa v tom rýpání vyžíváš, že?!

Nevím jak by sa ti např. líbilo kdyby jsi šel do obchodu a aby tě tam vůbec pustili tak by jsi musel zaplatit vstupní poplatek s tím, že by ti ho vrátili pokud by jsi nakoupil nad určitou částku. Toto by bylo odůvodněno tím, že obchod má nějaké provozní náklady (teplo, nájem, elektrika atd.) a zákazník na to musí přispět aj když si tam nic nekoupíš protože se ti tam nic nelíbilo a nebo, že jsi se tam přišel jen podívat co tam mají. Tady jde o princip jestli si to do včilška eště nepochopil. Nevím proč by měl někdo platit ještě znova za něco co už má M77 jednou zaplaceno od někoho jiného. Já mám už dávno (a to minimálně rok pozadu)
např. z ČT potvrzeno že v nákladech za šíření a distribuci jsou započteny aj náklady na dekódovací systém a správu karet.
Pan Glisník jen mlží a mlží a pasovalo by mu kdyby prodával radši auta viz. jeho reakce na určité dotazy.

risposta
Registrace: 2/2012

risposta

ahoj kamaráde,já jsem rypák,ale ty jsi (nevhodné slovo),asi jsi nepochopil,o čem píšu,přečti si to znovu a pak se přijď omluvit,je to slušnost R^ :laughing: R^

pierrepetr

nevhodné slovo

h.l.u.p.á.k.
R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pro pierrepetr

Ty sám nic nechápeš a ani si nepamatuješ co píšeš. ešte raz si přčti všec o si tady napsal a uvidíš, že jediný kdo by sa měl omlúvat si ty sám. Mimochodem já nejsu žádný tvoj kamarád a zanech to tvoje jízlívé napadání. Je super, že něco o slušnosti bude kázat ten kdo je sprostý jak dlaždič a vulgárně uráží.

PS: Nakonec to co jsi napsal, když máš tak krátkou paměť.

" To vše,protože někdo nemá 1Kč denně?,tak asi už přišla krize R^ :laughing: R^ "

risposta

risposta

ten příměr z obchodem je moc hezký,jenže takto i obchody fungují,třeba M:A:K:R:O,nikdo tě nenutí tam chodit,lidí mají dost,ti co to chtějí akceptovat a mají jistotu v tom,že jim tam nepolezou bezďáci pro lahváče,ti to neakceptují R^ :laughing: R^

pierrepetr

risposta

je hezké si s inteligentem psát,jen nevím na které straně jsi ty,já se ti omlouvám,že jsem tě nazval "kamaráde",promiňte pane,budeme si vykat,jak je tady zvykem R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pro pierrepetr

Vy jste asi opravdu nemocný, že. Vy jste kromě toho jízlivého označení kamaráde taky použil vulgárního napadení a to "H L U P Á K" Tím co ste zase odepsal jste mne opravdu ujistil, že vaše paměť je opravdu krátká a v momentě nevíte co ste ani napsal. Až sa budete chovat slušně a nebudete vulgárně urážet, tak si možeme tykat. Já sem s vama husy nepásl abych se nechal od vás urážet. Tady nejde o to jestli si tykáme nebo vykáme, ale o to že se chováte jak vulgární hovado. Takto si oslovujte svojeho tatu nebo vašu starou.

Nakonec od kdy se v Makru platí nějaký vstupní poplatek. Vstup je tam sice na kartu a to bez poplatku a nikoho nenutí aby jsi tam něco pokaždé nakoupil. Vstup je sice na kartu ale podmínky jako v jiném obchodě a není např. pokuta za to, že jsi nic nenakoupil!!!

risposta

kamaráde

nebudu tady opakovat ty tvoje vulgární výrazy,omluvil jsem se za to ,co jsi vyžadoval "Mimochodem já nejsu žádný tvoj kamarád"

tvůj slovníček
vulgární hovado
sprostý jak dlaždič
Ty si rypák první třídy

R^ :laughing: R^

pierrepetr

no je to možné

,já jsem kartu dostal za poplatek tuším asi 100Kč někde v roce 1995,možná to je dnes zdarma,taky změnili podmínky v průběhu času,jako skylink,asi tam na ně vlítnu,ta stovka je bude teda mrzet,díky za info,kamaráde R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Nejak se ti ta koruna rozplyvá
Mam mnoho zakazniku kteri koupili kartu za 2000 Kc, dnes k tomu vymena 600 Kc a casem servisni poplatek (velka otazka jaka bude cena za 2 roky)
Skylink nechrape a vymyšli tak, ze zitra nevis co bude za novinku.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

vysílání ve 3D

Nevíte někdo zda se nevysílá někde zkušebně ve 3D,ASTRA 19,2 nebo 28,5

ivoš
Registrace: 2/2006

juzek proc si to kupovali, to byli tak neomezeni všude se psalo ze to letadlo jednou skonci a člověk si takovou věc poridi kvůli placene tv , jinak vyhozene peníze tak nevím. :laughing: :))) :lookaround:

satman1
Registrace: 9/2010

juzek karta výměna byla zadara tak nelzi
:)

satman1
Registrace: 9/2010

satman1 kdyby blbost nadnášela tak létáš

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100