Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a neserióznost

Nechápu, proč musím každý měsíc dávat kartu ICE z modulu do čtečky, aby mi přišli nějaké zápisy na volné programy. Otřesné tahle (nevhodné slovo)ita je jen u Skylinku - ještě štěstí, že je i UPC. Tam takové (nevhodné slovo)ity co předvádí Skylink nejsou platím kartu a vše jede tak jak má.

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a neserióznost

Kup si normální přijímač a ne jen zobrazovač a nebudeš plakat

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Viking

A že drtivá většina nic takového dělat nemusí. Čím to asi bude?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

mohli bychom vědět copak je to za modul?A přijímač?V drtivé většině není!! chyba na straně sky.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@petr33

Na straně britské Sky? Vím, že doba je uspěchaná, ale nic se nemá přehánět.

rejča
Registrace: 10/2007

rejča

dobrý R^ já se příště polepším a a dopíši"link". ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

viking

žeby špatný modul? veď skylink odporúča dávať kartu z čítačky do modulu a nie naopak :laughing:

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

viking

viking mas vadný přijímač. Reklamuj ho

satman1
Registrace: 9/2010

viking vypadáš potom ne seriózní a nesvadej. to na druhém :laughing:

satman1

Vy se toho Skylinku všichni tak zastáváte, jako by to byl nejlepší provider na světě. Přístroj mám super akorát mě nebaví pořád přendávat kartu tohle (nevhodné slovo)činu se zápisy vymyslel jen Skylink a vy ho zde chválíte do nebes. Což o to at si to dělá dál stejně mu ubude lidí po SP. Zápisy vždy přijdou, ale proč tak složitě tohle řeší. Jak říkám nebaví mě vyndávat kartu a vůbec kolikrát do měsíce chodí zápisy. Ještě, že UPC to má v pořádku.

viking

viking

Mily mistre vikingu, ja zrovna patrim ke kritikum skylinku, za coz jsem tu po 10 letech dostal i banan. Ale kdyz je hloupost v cloveku težko mohu kritizovat skylink.

juzek

tak se dozvíme

co je to za super přístroj?Nebo je to tajný?A dozvíme se copak máme za modul?Ono hned někoho špinit že mi to nejde umí kdejakej.... .To ti to nejde celou dobu a najednou to vadí?Jsem zvědav co se to vyklube za super přístroj jestli se to dozvíme,pak nemá cenu zde brečet že mi něco nejde když nic nevíme.A kdo se zastává skylinku?Většinou je chyba mezi gaučem +rukama+tv.Napiš co máš zač a pak to můžeš řešit zatím to jsou pouze tvoje dohady.OK?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

viking

viking proc jsi do toho sel, je to nad tvoje schopnosti! Rv Rv Rv Rv Rv

satman1

Kolega má tu kartu ICE v modulu Cryptoworks udajně z roku 2003 a asi 2x do měsíce mu vypadnou zápisy. Pak volá mě já mu to strčím do čtečky Opensat 9700 HDPVR + a tam dojdou zápisy během 5 minut nemá placenou nabídku, ale volné programy. Musím vydělat UPC kartu ze čtečky a strčit kartu ICE, aby se chytla. Ještě štěstí, že UPC takové k-r-a-v-i-ny nedělá to co dělá Skylink. To by pak mnoho lidí bylo bez příjmu. Karta má být od toho, že když se vloží tak jede a ne tyhle p-i-č-i-č-i-n-k-y co předvádí Skylink ze zápisy. Jsem zvědavý co se stane po roce 2012 až přestane být podpora Cryptoworks kolik lidí bude láteřit, ale já už to mám ošetřené. I když má Skylink nabídku vcelku ucházející, ale tím co pořád provádí posílá zápisy, mění ID, zavádí SP a bůhví co tak akorát odláká své ,,ovečky". Ale dobře jim tak nemá to Skylink dělat ať si vezme příklad z UPC tam je vše v pořádku vše funguje tak jak má.

viking

Pro chytráky kteří se pořád zastávají Skylinku,podle Vás mám
4 vadné přijímače certi necerti 4vadné moduly a podle Vás ještě karty,karta Multi kde skončilo předplatné a Ser-po je do 4/13 nejdou Gratis a na Next po upozornění na končící předplatné nejdou placené.Na email odpověděli že u nich to není a kde tedy?Další 2 karty jdou.Vytahovat kartu a vypínat přijímač jsem se u jejich "služby" naučil ale za to mně neplatí já platil jim.A proto již nebudu.

jave
Registrace: 10/2010

pro satmana1

proč bych nešel já jsem spokojený u mě vše jede tak jak má už to budou 2 roky však víš co - máš to také doma rád kritizuji Skylink zatím mě ale nepřesvědčil.

viking

viking

No neviem presne čo za modul tvoj kolega, ale moduli sa musel aktualizovať, aby tie zápisy fachčili.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Druhy modul alebo prijmac a bude po probleme, zapisi chodia len modul ich nepusti.

villar
Registrace: 6/2008

Mám Kartu ICE jinak platím Multi již přes tři roky. Předtím Humax 5500 a karta Cryptoworks. Nyní Optibox Panthera a žádný problém. A ani nikdo z mého okolí si nestěžuje. Tak to je zajímavé. A ten modul muže mět starý Firmware.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Asi tam má bloker, ale stejně pokud ho tam má tak musí být návod ho odstranit, popř. zase nahrát.

viking

viking

takže chyba je v module - zožeň si napr. Mascom Cryptoworks, ktorý sa dá aktualizovať cez Astru, tam chodí ICE karta OK - zápisy po výmene karty mi prišli do 5 minút...
Môžeš v ňom použiť aj CW, ICE aj irdeto karty R^

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

viking

Popřemýšlej trošku než začneš jednat.
Kdyby jste to měli naopak, šla by ti skylink karta? Tak tu neplakej za kolegu. Trošku obezřetnosti než začneš křičet

juzek

viking

viking nak se nevyznám v tom co tu placas ty jenom chceš nasazovat na sl podle me si jenom záskodnik a jestli Upc nemělo problém ha ha ha :))) :)))

satman1

ten kamarád nemá

přístup na internet aby si tu kartu flešnul?šlo by to nebo nešlo?Tak se tady bude dělat divadlo jak opět skylink je neschopný a ve finále je opět chyba u majitele.Kamarád nemá přístupové údaje či je tak neschopný že použije poskoka který plive jedovatý sliny na skylink a sám to má v bordelu?Člověk žasne co se dokáže ve finále spodit.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

já mít takovou registraci

tak bych se styděl něco takového sem psát :O Dělat ze sebe akorát šaška jak je to špatný a ve finále dělat někomu neschopnýmu poskoka.Hlavně že ty máš"super" stroj ale kamarád má to v bordelu .Paráda -jentak dále.A ten "kamarád" je asi nesvéprávný či co? :lookaround: :laughing:

slávista
Registrace: 11/2010

také mám ICE kartu výměna

a asi týden je nefukční, nepomáhá ani refleh karty na netu a SKYlink se mnou asi nechce komunikovat...Skončily dva měsíce promo, tak to asi utnuli,naštěstí mám ještě Freesat.Jen jsem chtěl využívat čt4HD, ale asi to přežiju... :bigeyes:

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra