![]() |
|
Skylink a neserióznostNechápu, proč musím každý měsíc dávat kartu ICE z modulu do čtečky, aby mi přišli nějaké zápisy na volné programy. Otřesné tahle (nevhodné slovo)ita je jen u Skylinku - ještě štěstí, že je i UPC. Tam takové (nevhodné slovo)ity co předvádí Skylink nejsou platím kartu a vše jede tak jak má. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
dědkuchceš politovat nebo radu ? a tu ICE máš zastrčenou kde ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
skylink ateď prověřuje ,kdo má jaké šroty,tak se nedivte,když to nejde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
chlapi se divíjen dvakrát za život:(ale nevím jak to ta skylink-a prověřuje po telefonu ???) -poprvé když to nejde podruhé -podruhé když to nejde poprvé ! :8) |
tonek
![]() |
|
potřetí,když to nejde potřetí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Skylink a neserióznostPánové, takové bojovníky za Skylink jsem dlouho neviděl. Nejde mi vůbec o to, jak to zprovoznit apod, ale o to co pořád dělají hromadu lidí nemá internet, nezná tuto stránku a diskuzi, ve které se tyhle pořád dokola opakující témata zavádí. Skylink je prostě nepoučitelný, těmi svými srandičkami co provádí, SP je nehoráznost, proto bych mu přál ať jde do kytek. UPC má také mouchy, ale nedělá žádné takové machinace s posíláním zápisů či změnu Chidu apod. Každý svého štěstí strůjcem, jak jsem psal Satmanovi 1 už to budou 2 roky a vše jede tak jak má a kolik se ušetří. A pokud jde o kolegu může to dát do čtečky to je pravda, ale proč by to dělal, když má UPC jenom to nahrává mě jak mohu kritizovat skylink. Pánové uvidíme příští rok kolik lidí na Skylink bude nadávat, ale nabídku mají solidní všechna čest jen ty jejich machinace mšě štvou. Jejich škoda. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
a co pořád dělají?Já mám modul cw od roku 06 a že by mi to nešlo???A v čem je skylink nepoučitelný?Ti kteří to mají ok si nestěžují jenom ti to mají bůhvíjaké tak brečí.A o tom to je skylink to dělá správně, alepoň se zjištuje kdo je ok a kdo ne.A tak to je a bude- je tržní hospodářství tak nebrečte a jděte jinam, jinak je to o ničem |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
vikingviking měl bys dostat ovoce proto ze si tu jenom vymyslis a hledáš konflikt a spamujes :))) :))) :))) :8) |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
viking jeste jednouJeště jednou. Skylink nesnáším a zákazníkům nedoporučuji a nabidnu vzdy alternativního poskytovatele. Ale konecne rozhodnutí je na nich. Aby jsi za rok tady nenadaval na UPC ty! Samozřejmě i UPC posílá pravidelně data na kartu a kdyz budeš mít brak pristroj budes tu kartu muset strkat jinam stejne jako kolega kartu skylink. To co si tu předvedl je jen tvoje jednoduchost s blbostí. poslední slovo - amenAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
to:tonekvíš kde jí mám zastrčenou...Nedělej ze mě blba...V zastrčení to není, chyba je u Skylinku na 100%.Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
na 100% to nebudena skylinku- jako obvykle to bude v tom křápu. :)) |
slávista
![]() |
|
RE: Skylink a neserióznost. pro vikingAno máš v něčem pravdu . Soused na chatě dělá v jedné elektro firmě včetně servisů a povídal , že si lidé stěžují na neinformovanost na vesnicích atd. ze strany Skylinku v TV nic neříkají ani nepíší o tom co bude atd. , ani nic jim nechodí .Samozřejmě internet nemají prý k čemu a ještě dávat za internet peníze . Přitom na vesnicích ani není O2 je k hovn... Přitom jsou rádi aby měli vůbec práci . Přesně jak píšeš . Stáří seteboxů 2 - 6 let a karty staré a měnit je lidi nechtějí - stejně prý tam nic nedávají na satelitu a na seriály jim stačí DVB-T Ano kdo má internet a rozumí tomu ví všechno . Jsou i takový posluchači , že mají ještě satelit na ANALOG a stačí jim to !!! .Vše vypukne až to vypnou kdo nezaplatí S.P. a to se soused těší jak budou lítat peníze domů za služby .Ono stačilo jak se přeladovaly programy , telefony jen řinčely . To jezdil až večer domů protože plno lidí to neumí přeladit , ani naladit satelit , ty zajímá jen ZAPNOUT a KOUKAT Pozor ZADARMO !!!!! Mechanici co jezdí po bytech na opravy TV , satelitů atd. by mohly mluvit jaký mají lidi na vyndání jakýkoliv peněz za programy názory ( u všech operátorů ) , jaký mají vybavení na sledování TV atd. Propojenou plazmu Skartem TV - satelit a stačí jim to . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
To:slávistamůj křáp se jmenuje Vantage a modul easy twin...a co máš ty?Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
![]() |
|
dědku!easy twin je mimo iné tvůj problém !!!a nikdo z Tebe blba nedělá !!! ale když se tak cítíš ! |
tonek
![]() |
|
dědek1Mám technisat digit hd8s+skylink irdeto+crypto/2karty/záložní je:TechniSat TechniStar +crypto či skylink modul A žena má obtibox zebra-to má svojí irdeto čtečku A nikde nevidíš a neuvidíš že bych si stěžoval že mi nejdou zápisy, takže kdepak je chyba?Určitě ne u skylinku ale v tvým modulu.Frštenzí? |
slávista
![]() |
|
pro tonkaten modul byl jen alternativa co kdyby, vantage a jepssen žádný modul nepotřebuje a nikdy nepotřeboval...na kartu cslinku i skylinku chodily zápisy do tří minut :laughing:Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
![]() |
|
pro dědkatak co ho sem taháš, a mohl jsi to napsat dávno !a hlavně si ujasni co píšeš !!! cit :Nechápu, proč musím každý měsíc dávat kartu ICE z modulu do čtečky |
tonek
![]() |
|
tonektu citaci nenapsal dědek ale odborník vikingO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
peťodík , su guma končím |
tonek
![]() |
|
tonekok R^ -tady je záhady za záhadou, dědkovi to nejde pak nepotřebuje modul a zápisy mu chodí do3 min tak teda nevím :(((O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Skylink a neserióznosttonek, to jo, to jo. Máš pravdu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubona rozdíl od Tebe ! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink a neserióznosttonečku, já tě chtěl jenom pochválit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
opětnemáš pravdu:8) |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink a neserióznostTy jsi kouzelník? Že víš co já chtěl a na co jsem myslel?Konec konců jen tím dokumentuješ to, co neustále tvrdím. Pouze bezmyšlenkovitě skládáš písmenka. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaani jeho dětinské myšlenky mi nevadí, jsem demokrat !ale jak si hraje na spavedlnost tak mu třeba nastavit zrcadlo kde ty jeho písmenka zavánějí SPAMem :8) |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |