![]() |
|
CSlink Mých 6Tak jsem se dnes dozvěděl, že cslink baliček Mých 6 bude nahrazen skylink balíčkem v7 - tedy místo 6 programů bude 7, ve stejné ceně.No tak aspoň něco ... Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: CSlink Mých 6v = asi výběr? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: CSlink Mých 6Uz by meli oznamit blizsi info. Glisnik rikal ze do konce zari, kdy chteji vypnout placene programy v CW pro CS Link. Kazdopadne me uz prisel email pro potvrzeni adresy na odeslani Irdeto karty zdarma. Tak uz asi behem zari odeslo karty pro posledni platici z CS Linku, kteri to jeste nemaji vymenene.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
PaulusTak jsem se dnes dozvěděl, že cslink baliček Mých 6 bude nahrazen skylink balíčkem v7 - tedy místo 6 programů bude 7, ve stejné ceně.Tak ak sa toto stane, tak u mna maju koniec Mojich6, pretože tie baličky si večšina objednáva koli AXN a Minimax ono potom je cenove rovnaké Multi, takže toto asi pravda nebude, tych 6 kanálov stojí pekne draho - 8,80eur. mesačne. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: CSlink Mých 6tipujem nieco v zmysle 7stanic z multiHD za 11-12e :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: CSlink Mých 6Tohle jsem předvídal.... při snesitelné ceně a možnosti průběžně menit programy dobrá volba R^ |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
![]() |