Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Určité transpordéry bez signálu

Mám takový divný problém, už cca. den mi na UPC Direct jde jenom pár programů a zbytek vůbec nejde-satelit nemá signál.
Jde mi např. ANX,HBO2 a ještě několik a všechny jedou na transpordéru 11938460 , signál mám cca. 85% . Pokud přepnu na jiný kanál/transpordér tak je signál 0% . Je to možné že by z jednoho satelitu byl plný signál na určitém transpordéru a 0% na jiném? Myslel jsem že je chyba u mne ale soused o pár baráků níž má ten stejný problém. Pak mně napadlo ještě že by v tom bylo počasí ale mraky odtáhly a problém pořád trvá , navíc další lidi ve vesnici ten problém neměli. Zkoušel jsem i znova naskenovat programy ale beze změny.
Tušíte co by to mohlo být?

ZED
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Určité transpordéry bez signálu

Hnutá parabola, voda v kabelu, ev. i vada receiveru.

JEJDA
Registrace: 8/2007

vyhoď

DVD !!! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Bude potřeba rozlišit,u kterých frekvencí "to dělá"...
https://www.parabola.cz/cz-sk/upc-direct/tabulka-programu-a-parametru/

Zda je závada v přijímači nebo v konvertoru....Nepopsal jsi celou signálovou cestu!!

Zkusit jiný satelitní přijímač(Nemusí být na UPC),zda chytá všechny H i V polarizace a spodní nebo horní pásmo(Generátor 22khz).

Tvůj přijímač vyzkoušet u někoho kdo má satelit otočený na 1W........

Pozvat někoho s "měřákem",ať ukáže co dokáže..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Přijímačem to nebude, mám jich po domě několik a všechny hlásí že buď "Služba nenalezena" nebo 0% signál, podle typu přehrávače.
Když zapnu CS-link tak signál mám u všech programů /ale kartu nemám/ .
Na střeše mám 2 satelity , z nich vedou kabely to velkého switche a z něj pak do jednotlivých místností, víc podrobností nevím.
Ale jak okruh který bere jeden satelit /pevný/ tak hlavní TV která má druhý sat. /natáčecí/ hlásí ty transpordéry bez signálu.

ZED

napiš

konkrétní parametry TP,které ti nejdou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

několik TV a jeden pevný a druhý natáčecí mnoho nejasností

110 procent nastavení paraboly,pokud nikdo nic neladil
jinak též DiSEqC nebo Usals nebo co !

tonek

Nejedou třeba:
Nova 11804200
Nova cinema,Prima family 11727000
Joj 11765840

Zítra se zkumím pohrát s parabolou, jinak zavolam technika co mně to instaloval.

Ono na nějakou poruchu to vypadalo už včera kdy jsem měl hryznutý settopbox /VU+ duo/ a naběhnul až po třetím vypnutí/zapnutí . Jinak se hryzne jen veeeeelmi výjmečně a jeden restart vždycky pomůže.

ZED

už tu dlouha

nebyla pořádná KAPACITA !!!

tonek

Kdysi jsem měl podobný problém doma, byla voda v F konektorech - koaxech, padal signál na 0, když bylo vlhko. Povyměňoval jsem koaxy od LNB a F k diseqc a bylo po problému.
A bylo to docela makačka, rozvody k 7 receiverům z cca 10 LNB(některé až Octo), dal jsem lisovací F a od té doby po problémech.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

"Zkoušel jsem i znova naskenovat programy ale beze změny"
a naskenoval ti všechny?i ty co nemají signál?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra