![]() |
|
Určité transpordéry bez signáluMám takový divný problém, už cca. den mi na UPC Direct jde jenom pár programů a zbytek vůbec nejde-satelit nemá signál.Jde mi např. ANX,HBO2 a ještě několik a všechny jedou na transpordéru 11938460 , signál mám cca. 85% . Pokud přepnu na jiný kanál/transpordér tak je signál 0% . Je to možné že by z jednoho satelitu byl plný signál na určitém transpordéru a 0% na jiném? Myslel jsem že je chyba u mne ale soused o pár baráků níž má ten stejný problém. Pak mně napadlo ještě že by v tom bylo počasí ale mraky odtáhly a problém pořád trvá , navíc další lidi ve vesnici ten problém neměli. Zkoušel jsem i znova naskenovat programy ale beze změny. Tušíte co by to mohlo být? |
ZED
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signáluHnutá parabola, voda v kabelu, ev. i vada receiveru. |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
vyhoďDVD !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signáluBude potřeba rozlišit,u kterých frekvencí "to dělá"...https://www.parabola.cz/cz-sk/upc-direct/tabulka-programu-a-parametru/ Zda je závada v přijímači nebo v konvertoru....Nepopsal jsi celou signálovou cestu!! Zkusit jiný satelitní přijímač(Nemusí být na UPC),zda chytá všechny H i V polarizace a spodní nebo horní pásmo(Generátor 22khz). Tvůj přijímač vyzkoušet u někoho kdo má satelit otočený na 1W........ Pozvat někoho s "měřákem",ať ukáže co dokáže..... R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signáluPřijímačem to nebude, mám jich po domě několik a všechny hlásí že buď "Služba nenalezena" nebo 0% signál, podle typu přehrávače.Když zapnu CS-link tak signál mám u všech programů /ale kartu nemám/ . Na střeše mám 2 satelity , z nich vedou kabely to velkého switche a z něj pak do jednotlivých místností, víc podrobností nevím. Ale jak okruh který bere jeden satelit /pevný/ tak hlavní TV která má druhý sat. /natáčecí/ hlásí ty transpordéry bez signálu. |
ZED
![]() |
|
napiškonkrétní parametry TP,které ti nejdou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signáluněkolik TV a jeden pevný a druhý natáčecí mnoho nejasností110 procent nastavení paraboly,pokud nikdo nic neladil jinak též DiSEqC nebo Usals nebo co ! |
tonek
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signáluNejedou třeba:Nova 11804200 Nova cinema,Prima family 11727000 Joj 11765840 Zítra se zkumím pohrát s parabolou, jinak zavolam technika co mně to instaloval. Ono na nějakou poruchu to vypadalo už včera kdy jsem měl hryznutý settopbox /VU+ duo/ a naběhnul až po třetím vypnutí/zapnutí . Jinak se hryzne jen veeeeelmi výjmečně a jeden restart vždycky pomůže. |
ZED
![]() |
|
už tu dlouhanebyla pořádná KAPACITA !!! |
tonek
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signáluKdysi jsem měl podobný problém doma, byla voda v F konektorech - koaxech, padal signál na 0, když bylo vlhko. Povyměňoval jsem koaxy od LNB a F k diseqc a bylo po problému.A bylo to docela makačka, rozvody k 7 receiverům z cca 10 LNB(některé až Octo), dal jsem lisovací F a od té doby po problémech. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Určité transpordéry bez signálu"Zkoušel jsem i znova naskenovat programy ale beze změny"a naskenoval ti všechny?i ty co nemají signál? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |