Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta vymena

prosím o pomoc, chcem vymenit kartu vymena a po prihlaseni a zadaní cisla karty mi vypise ,,Pre túto kartu nie je možné aktivovať požadovaný produkt !,, kde robim chybu? ďakujem

olivetti
Registrace: 5/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta vymena

tak to jsem z toho jelen, chtěl jsem si zaregistrovat výměnu na starou roční kartu gital, která nebyla prodloužena, s tím že využiju ty 2 měsíce kompletu a ono prd, mi to napíše: Tuto operaci nelze provést. Kontaktujte, prosím, zákaznickou linku :lookaround: :bomb:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil

musis doplatit 40 eur..na tej rocnej karte inac ti to vymenit nepojde...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

tak to nasére, já počítal že ji pouze vyměním a využiju na ní ty 2 měsíce a pak se na ní vys.... teda vykašlu :)))

eemil

eemil

no takto prespekulovanych by nas bolo viac....ale nejde to...tiez mane nejake "zdochnute gitalky jednorocne"

tulen

By ste len menili staru za novu co? :) Aspon kartu,ked to druhe uz nejde.... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

ale coby to neslo...kamos uz vymenili tretiu manzelku...cim dalej tym su krajsie a mladsie...len na taketo upgrady hw..si musis aj zarobit ... :laughing: :laughing:

tulen

Podařilo se mi dnes kartu vyměnit bez bonusu! Měl někdo taky takové "štěstí"? :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ve výpisu ukazuje pouze zákl. balík Digital. Asi si dnes vsadím sportku.

Tomik535

tomik535

hehehe..ide ti :laughing:

tulen

Tomik535

To mám u jedný katry kterou jsem měnil před měsícem a půl taky, v přehledu to píše jen ten digital, ale promo mi běží do 25.9

eemil

Registroval jsem zákazníkovi kartu výměna zakoupenou s balíčkem multi na půl roku a tento balíček se objevil ve výpisu až druhý den.

sirda
Registrace: 11/2006

Tak to mi tak nevadilo ;) Zavolám jim až když nevyjde ta sportka..

Tomik535

Chodí vám dnes na kartu zápisy? U mě ani ťuk a to jsem pro jistotu vyzkoušel všechny tři přijímače, co doma jsou (mám i certifikovanou čtečku Cryptoworks), takže to by neměl být problém. V každém přijímači byla karta asi hodinu a nic. Zkoušel jsem odpojit ze sítě, na webu dát reautorizaci IRDETO(ICE), což napíše že byly zápisy zaslány. Ale žádný kódovaný program nenaběhne...
Mám doma celkem tři karty - dvě jsem registroval dřív, tam to šlape v pohodě. Včera jsem chtěl registrovat poslední třetí, což nešlo kvůli chybě " Pro tuto kartu nelze aktivovat požadovaný produkt !". To opravili a dnes jsem zaregistroval, tak mě napadá, zda nemají bordel i v tomhle. Ještě teda dodám, že 20 denní promo mi na této kartě již v týdnu skončilo a měl jsem teda tmu, tak jestli to může i kvůli tomu trvat tak dlouho. Nemáte někdo zkušenost?

tomygo
Registrace: 1/2006

to je prostě

funkčnost ala Skylink...

@Tomik

včera se mi ztratily bonusy ve výpisech u dříve provedených výměn a nešly mi registrovat další výměny, dnes se dopoledne to "nahodili" - výpisy bonusů se znovu objevily a registrace dalších výměn prošly (vč. bonusů)

sportku bych vsadil až v momentě kdy se mi objeví bonus tam kde nemá a ne když nenaběhne tam kde má :)))

lance
Registrace: 10/2008

tomygo

ak ti pormo skoncilo a neregol si to..a mas tmu tak to moze byt tym..volaj na skylink...musia ti to nahodit rucne...toto sa dost casto stava ak nestihnes regnut v lehote kartu...potom ti uz zapisy nepridu..

tulen

tulen

to myslim že je jedno jestli ve lhůtě nebo po lhůtě, zápisy po registraci buď projdou nebo ne, je myslím jedno jestli na kartě v tom okamžiku jsou nebo nejsou ještě zápisy 20ti denní GF

lance
Registrace: 10/2008

Díky za reakce, už to naběhlo samo. Sice až po dvou hodinách, kdy byl přijímač zapnutý, ale aspoň že tak...

tomygo
Registrace: 1/2006

ano ale su prioritne zapisy a potom tie ostatne...a na tie ostatne ne-prioritne sa caka niekedy dlho predlho..kym dorazia

tulen

tulen

ano mozes vymenit aj to druhe, len musis mat dobre zapisy na ucte v banke...... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

no šag to..ale je tu nastastie skylink ktory ti plni priania ..... staci ti 9 eur 60 centov a mas eroxx erox a eroxxx.... :laughing: :laughing: :laughing:

tulen

To si dam radsej na stenu Brezneva,Fidela,Che Guevaru zadarmo.Este nejakeho pitomca k tomu a nejake sipky sa najdu....... :laughing:

liquere

všechno jde

CZ 0000000000
Servisní poplatek zaplacen do: 13.01.2014 Placení SIPO/INKASO: Neaktivní
Název Služby Platnost od Platnost do
ICZ-bal.DIGITAL verze 05/2010 -
SK 000000000
Servisní poplatek zaplacen do: 11.09.2014 Placení SIPO/INKASO: Neaktivní
ISK-KOMPLET 02M(PROMO) 11.09.2012 11.11.2012
SK 0000000000
Servisní poplatek zaplacen do: 08.09.2014 Placení SIPO/INKASO: Neaktivní
ISK-KOMPLET 02M(PROMO) 08.09.2012 08.11.2012
ISK-DIGITAL ROCNI migrace(CSL) 08.09.2012 13.04.2013
---stare gitalky v pohode :))) 1 karta klasicka , 2 karta prošla ročni gitalka asi 8 mesicu expired ,3 karta ročni gitalka platna do 04. 2013 karty vymena prochadzeji bez problemu i u prošlich gitalek je možne využit promo 2 mesice !!!

WADER
Registrace: 12/2009

Takže, ďakujem všetkym, teraz som prisiel domov, prva karta zareg. bez problemov a druha - nepise ci mam 2 mes promo, snád to nabehne neskor ako pisete niektory, este raz vsetkym vdaka z B. Bystrice.

olivetti

a prave nabehla aj hlaska o prome 2 mes.........

olivetti

skylink je

super R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra