Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Technisat mf4s a Karta Skylink Vymena

@all: Dobry vecer,

volal mi znamy ktery ma vyse uvedeny prijimac se zabudovanym dekoderem CryptoWorks,ze si koupil kartu Skylink Vymena a vlozil do vyse uvedeneho pristroje stejne jako v nem dosud pouzival CryptoWorks kartu pro CS link.

Po vlozeni nove karty Skylink Vymena vsak bohuzel vsechny programy zustavaji zakodovane a hlasi "Program je kodovan"

Muzete prosim poradit,v cem muze byt problem a jak jej vyresit??

Dekuji vsem za pomoc!
Honza R^

Honza z HK
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

tyto sat

nedělám,ale už jsem se setkal s problémy,pokud má díru na modul,tak do toho,možná to někdo umí softem R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

okolo Hradce

jistě někoho najdeš, pokud chceš pošlu ti soft
ale nejjednodušší je dát továrko a potom aktualizaci softu ze sat ale bacha musíš mít na A19.2 a trvá to věčnost a nutno několikrát opakovat , v menu si najdeš versi HW i SW a
tak poznáš jak jsi na tom ?! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

RE: Technisat mf4s a Karta Skylink Vymena

Na Technisat mf4s existuje FW, ktorý ICE karty rozchodí. Treba k tomu ale priamy kábel RS232 a pozor na HW verziu, ktorá sa zistí v menu prijímača.

rolis7
Registrace: 8/2007

Na tento typ se to dá pořád tahat jako OTA z Astry 19,2E.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

naštěstí

omkovští zastupitelé nedosáhnou až na ORBIT :8)

tonek

@all: Diky za reakce, zkusim to nastavit na tovarni nastaveni a stahnout novej soft...

Honza z HK

Pokud tam mas verzi digit MF4-SX CC HW 25.43 SW 2.33 .....,tak ten by mel jit jeste stahnout pres OTA Astra 19.2E TP 12604/H SR 22000 5/6.Je to asi pul roku co jsem ho stahnul pro kartu ICE.

HYPER
Registrace: 11/2010

last call

pro majitele těchto receiverů.

včera najížděli lufťáci a poslední váhavci tak jsem otestoval OTA pro HW 25.43 jede , pro HW 25.20 nejede zkoušel jsem i různé frekvence a nic . Kabel to jistí ale kdo to neumí ať si to stáhne dokud to jde !!!???

tonek

Honza

Zjisti si verzi HW. Pokud budu mít vhodný SW, pošlu ti ho.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Jeste jde stahnout pres OTA verze DM4-SIM CW-CONAX HW 25.32 SW 2.22.... Je to pro Technisat digitsim S2,ktery nema ciselny displej,ale pouze kontrolky cervena, zelena.Pokud je tahle veze HW i v nekterych prijimacich Technisat Digit S2,tak by mel jit pravdepodobne stahnout tento sw i do techto prijimacu.To nemam overene.Pokud tomu tak neni,tak se omlouvam.U sw z roku 2007 se musi upravit parametry TP OTA Astra1 19.2E na 12604 horizontal SR 22000.PID a SID zustava.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Saxon - pokud prosim muzes, posli mi to pres email - jenda.hk@email.cz a pokud prosim pridas i instrukce jak to do toho prijimace nahrat, budu rad... Bohuzel sem takto upgradoval jen kdysi Humax 5400 a nejsem v tomhle moc zbehlej... dekuju moc! R^

Honza z HK

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra