Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

dnes o půlnoci končí akce 2 roky bez Sepo?

Je to tak? Zatím jsem nikde nezaregistroval, že by Skylink tuto mimořádně výhodnou akci prodloužil, takže kdo zaregistruje kartu Výměna do dnešní půlnoci, kromě 2 měs promo získá i 2 roky odklad od platby servisního poplatku. R^

rush
Registrace: 1/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dnes o půlnoci končí akce 2 roky bez Sepo?

Zajtra v noci konci

quick123
Registrace: 12/2008

rush

Zajtra po polnoci R^

atr2009
Registrace: 12/2009

pro preciznost info

končí to 16.9.2012 v 0:01 h.

Ufones
Registrace: 5/2010

Ok, super. Když neznají přihlašovací údaje kvůli registraci, tak stále do tohoto termínu platí oskenovat vyplněnou žádost o registraci a zaslat na: vymena@skylink.cz ? R^ :8)

rush

rush

Vyhladať najbližšieho predajcu a on to spraví za minútu.

atr2009
Registrace: 12/2009

Pozdě večer to už asi žádný predajca nespraví (hodně lidí to nechává až na doraz) a tak mám zkušenost s tímto mejlem (vymena@skylink.cz) R^ ;)

rush

Taky jsem registroval kartu babičce - samozřejmě přihlašovací údaje neznala. Zavolal jsem na jejich infolinku, sice jsem teda čekal 20 minut, ale bez problémů mi výměnu zaregistrovali - stačilo nadiktovat čísla karet + znát příjmení majitele.

tomygo
Registrace: 1/2006

Za těch 20 minut čekání na telefonu ti strhne operátor počítej ta 50,-, jsou to židi, zelenou linku nedají, hezký víkend

rush

ja s tesim na koniec septembra ,,tma,, toto je nic dnes len 2 ci 3 vymeny. kto vie uz menil ale kto nevie az tma ho prebudi! :)))

villar
Registrace: 6/2008

Vážně tady je tento balast snad zakořeněný jak plevel. Serpo ,serpo o ničem se tu poslední dobou ani nehovoří. Kde zustal ten čas kdy si lidi a odborníci byli ochotni pomoci, ty už odtud vyhnal bud provozovatel těchto stránek nebo odešli sami. Budu asi další proto,že po technické stránce je to tu o ničem. Přeji hezký výkend všem kteří by chtěli na těchto stránkách něco změnit k lepšímu.Možná za to dostanu ban nebo budu smazán. Rv

koax
Registrace: 2/2008

pro koax

souhlas je to jak píšeš

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

@koax
no prosím tě, jak odtud provozovatel těchto stránek vyhnal odborníky, to by mě zajímalo?! :))) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@rush

Téma: dnes o půlnoci končí akce 2 roky bez Sepo? Problém se čtením ?
http://www.skylink.cz/web/document/cms_library/290.pdf

RAFI007
Registrace: 1/2006

@koax

Zdar,totiz z drivejsi komunity nadsencu se digitalizaci vse komercionalizovalo a mnoho informaci je na netu.Vyrojily se desitky firem a odborniku,mnoho z nich levne kupit a draho prodat.Systemy jsou stale lepe zabezpeceny a poustet informace nad ramec WIKIPEDIE,jiz nyni zadarmo nikdo,nijak a nikdy nebude.Zaver komercni digitalizace a internet zabila nezistne radioamatery,tak ,jako internetove obchody zabily ty normalni, vcetne montazniku.

hdpe
Registrace: 11/2007

Souhlas s hdpe ten dobře pochopil jak jsem to myslel. R^

koax
Registrace: 2/2008

dneska sem byl pro nejakou kabelaz a typek zrovna resil kartu a kdyz mu prodejce rek, ze v pripade problemu at zavola, tak mu kupujici rek, ze si to vyresi pres fora. takze ne dilem prodejcu, ale samotnejch kupujicich je zapleveleni for dem.enci. pritom si sluzbu platej nekde a pak si ji vynucujou zadara na forech ...

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

koax

zaloz odborne tema a diskutuj o nem... co ti brani? myslis ze se nikdo do diskuze nenajde ?

temata co se ti nelibi ignoruj a nespamuj... co ti brani?
na blbou otazku nereaguj - pak zustane bez odezvy... smytec

Jsem presvedcen ze uroven tohoto fora nepada proto ze se rozsiruje okruh temat "smerem mimo odbornost", ale proto, ze se do vlaken serou lidi co nediskutuji k veci, pouze se potrebujou predvest, vyvolavaji konflikty (nelibi se jim tema, zesmesnuji ostatni atd...) a diky tomu je pak ze sta prispevku ve vlakne k veci sotva 10)

lance
Registrace: 10/2008

hdpe

Souhlas. Ale na druhou stranu každý se musel někde učit. Ikdyž pravda, že dnes chce většina vše i bez toho přemýšlení.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Naco ucit? Za 100 rokov, alebo menej sa budu deti rodit bez mozgu, ale s usb portom.Co bude treba zoberie sa fleska a jedes....... ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Kurňa pátek, prohibice a přitom takové hlášky :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To vies

teraz radsej si daj acidko, to nebude nikto pancovat ! R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

já nevím co bude za týden,natož co bude za dva roky-ať si strčej ser-po do pr.... R^ :laughing: :laughing: :laughing:

papay
Registrace: 12/2006

Rush má pravdu,výměna@skylink.cz-funguje u mě během 2 hodin.Pro jistotu jsem to poslal ještě na skylink@skylink.cz a registrace@skylink.cz,a to se jednalo o souseda,který nevěděl který heslo si má vybrat,protože ho od roku 2007 několikrát změnil a meily taky měl dva na vybranou,navíc měl od nich z doby dopis,kde uváděli,že na jeho účtě s 12 čísly ma spuštěný balík,ale on měl 13 číselnou kartu přes intr to pořád hlásilo falš a za dvě hodinky mu poslala na ten správnej mail heslo a zárověň regla tu kartu a mě dala zprávu.

korkoran
Registrace: 10/2006

lance

máš pravdu,úroveň a kvalita guláše je rovna úrovně použitých ingrediencí,zase na druhou stranu,když pejsek a kočička pekli dort,taky tam dali to nejlepší,pak se z toho jiný pes P.obl.il,těžká doba R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

S tím telefonem máte pravdu. Zelená linka nikde.Servisní polatek na světě.Tak proboha za co tedy je???? Mám doma 6 karet které nevyměním. nedám jim ani korunu,raději ať propadnou. zlodějíčci !!!! Odemě neuvidíte už ani korunu..... :bigeyes:

jindraa
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra