![]() |
|
Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove programy MIXIdu v ramci akcie ICE karty výmena aj nove programy z balicka MIX ? Dakujem.AB Pulse 4K Mini, Open ATV 7.3, Motor SG2500 52E-30W, Skylink, Antik Sat, Sweet TV
|
reevesx
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Jdou, ale bez toho nejlepšího - bez Eroxů! :(( |
ladiss
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Bohuželjá mám ještě 1 měsíc promo a nejde mi to. Můžu ladit ,reautorizovat jak chci :fuming:Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...zadarmo ani kure nehrabe:-) uz tak za 600kc toho Skylink dava az moc :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
To je sice hezký,ale mám mít 2 měsíce Total, a tyhle programy jsou součástí Skylinku? jsou!!!Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Rodičovsku kontrolu mate nastavenu na 18+?Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...mas mit vse krom Hustler tv a ty teplouse:-) asi to skylink posunul celkem logicky i na ty EROXE |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
Jestli to jena mě, tak zrovna nějaký Eroxe jsou mi šuma fuk. Jde mi jen o princip a o zjištění důvodu, proč mi to nejde a někomu jo, stejně tak proč mi stále nejde zvuk u nového Retro music. Zkusil jem přeladění, refreše, dal jsem kartu i do stb bez E2 a je to jedno. Z toho usuzuje na neposílání zápisů od Skylinku...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...zvuk a karta ??? asi né !!!co tak zkusit rošádu ??? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Na nově registrovaných výměnách nabíhá (bez eroxů), na dříve regnutých výměnách s ještě aktivním promem mix nenabíhá ani po refreshi (ověřeno na více exemplářích).Problém není na straně přijímače... takže kde..?? :8) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
re-lanceTo by mne taky zajímalo.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...no kde asi, na Aljašce tají ledy, globální oteplováni... určitě ne u Skylinku :laughing: |
lance
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...potvrzuju, na dříve registrované kartě ještě s dosluhujícím promo 24 zápisů, na včera registrované 25 zápisů. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...u mne to saméAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Keď vás tak nas..ra Skylink prečo ho máte? Ja mám Freesat UPC a som spokojný. Médium karta 9,50, Médium plus balíček 4, HBO MAX Pak 9.92, druhá karta 7, spolu je to 30,42 deleno dvomi 15,21 €. V Čechách to vychádza myslím o niečo lacnejšie. Je pravda že v tom nie sú HD kanály ale to prežijem. Mám aj Skylink výmenu, pôvodne to bola CS Link karta, ale to mám len ako zálohu. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
satoshi- máme čas, tak diskutujem o problémech které máme - co se ti na tom nelíbí? samozřejmě asi bychom byli radši kdyby žádné problémy nebyly- je fajn že jsi spokojen s Freesatem, blahopřeju - já mám SL mj. kvůli HD kanálům v češtině, hlavně ESP HD (u Freesat 0 bodov) |
lance
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Vcera mi to slo a dnes ne.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Lance, pozri si poriadne ponuky oboch operatorov skor nez nieco trepnes.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
LanceJa len žasnem aké problémy sú zo Skylinkom, refrese, nejde karta, sťažnosti na zákaznícke centrum, atd.. Ja som mal s nimi problém len raz, blbec som zabudol prístupové heslo, do 10 minút mi poslali údaje na mail, výmenu som objednával po telefóne, zdvihli to skoro okamžite. Ale možno že len mám štastie. A komunikácia s Freesatom je ešte lepšia, napíšem požiadavku do formuláru a do polhodiny zavolajú. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Warder - sakra, máš recht, polepším se,pro samé výměny jsem zapomněl že v červnu přidali oba ESP CZ HD, takže daaké body Freesatu pribudly, nicméně pořád chybí CT4HD aj., ale za úvahu už to stojí, až mi dojedou všechny "proma" u SL... uvidíme |
lance
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...já mám kartu výměna registrovanou před měsícem a tak jak píše kolega nahoře Jerry00 vypadává mi zvuk na Retro Music a někdy ani nejde a žádný s nových 8 programů mi nejede ani po reautorizaci a reset pinu prostě nejde nevím proč |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
@sgrProc? Skylink na kartach vymena spustil balik komplet. Jenze jak veli logika skylinku, proste neni komplet jako komplet. Hold nektery komplet je nekompleni, a ty zakazniku si zvykej... :laughing: :laughing: |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Umě to není všeOd přidání Retro mi se zvukem občas nastanou potíže i u jiných kanálů(z proma) dokonce někdy nejde ani obraz... Do přidání Retra jsem ty potíže neměl...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Eroxe-stanice nezajímavé hetero- ;P |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Promo 2 Mesiace karta Výmena a nove progra...Mne neidú ani Filmox Family, ani Filmox Extra1 |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
![]() |