![]() |
|
Registracia Skylink vymenaSorry za dalsie vlakno, ale vie mi niekto pomoct s registraciou vymeny. Mam staru kartu aj kartu vymena, ale nemam meno a heslo na web, takze vymenu nemozem spravit. Satelitne predajne v BA, ako Sortec a podobne boli dnes zavrete, neviem prečo. |
magichi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaTak to je smůla, ochotný pierrepetr chodí až po půlnoci. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaco sa stane ked si dam noveho uzivatela, vytvorim nove konto a tu kartu vymena tam zadám? dovolí mi to? bude potom mozne vlozit tu povodnú kartu do tohto konta akoze na výmenu, ked zacnu vsetci v pondelok fungovat? |
magichi
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaa má ten pierrepetr nejaký email? |
magichi
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaMysíl že vytvoriť nové konto nepojde napíše že číslo karty je už registrované.Ako to napísalo mne ale skús. |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenated presne nevim,jestli je mozne se dostat z Ceska na vymenu stare SVK karty priblizneho cisla 019.........pokud se Ti nikdo neozval,hod to na hdpezavinacseznam.cz,zkusim to. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenanapíš mi na vadorsend@gmail.com obe čísla + meno, na koho je tá karta regnutá. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaMagichi a preco by mali byt dnes otvorene ? Myslis, ze ich zamestnanci nemaju narok na volny vikend ? Sa zobud.Okrem toho si to mohol cely tyzden vybavit v predajniach.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaDiky vsetkym. Uz to nejak riesimLiquere: tvoje rady si nechaj. Sortec je normalne v sobotu otvoreny, len dnes je sviatok. Hej mohol som to registrovat skorej. Svoje dve karty som v pohode zmakol, len moja teta ktora sa v tom nevyzna nejak pozabudla oznamit, ze jej niekto registroval staru kartu na webe a ona nema udaje. Takze som na to prisiel v piatok vecer ked som chcel bezproblemovo registrovat tu jej vymenu. Takze zobudit sa urcite nepotrebujem. A ak niekto robi taketo zmeny tak nema davat posledny den vymenY na statny sviatok. Asi tolko |
magichi
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaNekecaj centrala ma v sobotu zatvorene......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Registracia Skylink vymenaPromo 2 mesiace pri výmene sa ráta od dátumu registrácie alebo od prvého vloženia karty do boxu? |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
@ptrPromo 2 mesiace pri výmene sa ráta od dátumu registrácie---odpoved na e-mail zo Skylinku |
SURDA
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
![]() |