, sekce: Pořady v televizi |
|
manchester united v wigan v 16 hoddá se to nyní někde sledovat? |
stj
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodHm,divná otázka (velmi zle položená) RvVU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
Arsenal-Sotonide teraz FTA na 76,5E Qellat 12588 H 1700Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodhttp://liveonsat.com/ljs___foot_b_E-n-g-l-i-s-h__.php3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
polopatěod 16 hod se hraje zápas Manchester United versus Wigan. Múj přítel ze Skotska je v Čechách a chtěl by jej vidět. Chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou někdo neví, která TV to vysílá. Děkuji. |
stj
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodTo je fotbal na nic,koukám na něj na C+gol polsko,jiná je Arsenál vede již 4:0,na Chelsy taky koukám a taky 0:0 i když má Chelsy velkou převahu.3 fotbaly v sobotu naráz,to je krása. :8) R^ 3 paraboly,3 motory 3 přístroje a 3 LCD TV to je nářez v jednou kutlochu. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
heryoči máš ještě normálně synchro jako člověk nebo už ses vyvinul v chameleona? :))) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
lancehloupá připomínka, kterou pouze ignoruji!!!Nic jiného s Tebou nelze!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodtak se hned nečerti..., věřím že se 3 fotbalové zápasy dají sledovat současně, jelikož je to hra kde se pouze 1/3 času děje něco zajímavého, 1/3 času hráči postávají na hřišti, 1/3 času polehávají simulujíc rakovinu ;) |
lance
|
|
LanceCo říkáš na letošní Vueltu? Já to zral neskutečně.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Saxonse pridam na tu Vueltu neskutecny maso Contador (ja osobne bych hodil kolo do skarpy kdybych tyden nemohl to krajana urvat v tech kotarech) no a co mu udelal po tom volnem dnu? to sem jeste asi nezazil:-) skoda ze nemohl jed TDF asi by Sky rozbil a dalo by se na to divat :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
Saxonzdravím, byla to paráda, Contik nebyl ještě ve své dominantní formě z min.let ale o to víc se rval a o to to bylo zajímavější, rozhodující etapu kdy vyškolili celou Kaťušu si asi do smrti archivuju jako vzdělávací materiál(škoda že nedali delší přenos a nebylo vidět rozhodující předposlední kopec), stejně tak třeba dojezd v předposlední etapě, obojí se skvělým a naprosto přesným komentářem Bejka, to byla lahoda. Dojezdy přes 20% kdy i profíci už sotva šlapali zelí a v cíli se vyvraceli z kola... masakr, celá Vuelta byla skvělá. Ani mi nevadil ten zblitý SD obraz na ESP HD :)Teď jsem zvědav na naše kluky na silničním MS. Pojedou v 7 lidech což ještě nikdy nebylo, mohli by něco vymyslet, máme dobrý tým, do formy se dostává teď v Anglii znovu Koenig ... |
lance
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodContador je vynikající závodník, bojovník. Moc jsem mu fandil a v 17 etapě jsem si zopakoval Nagano. Nebyl tak dominantní jako dřív, coz bylo nakonec i lepší. Zato letošní Stará Dama byla jen odvarem. Španělé udelali skvělý závod od A az Z. Mám natočené všechny horské, stejne jako loni na Giru. Musíš mi poslat mail,pošlu ti par fotek z letošního Velkého Zvonika.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodposlal jsem Ti kontaktbyl jsi na bikovém MS u V.Zvonika? Já už toho moc nenajezdím, letos jsem si ho vychutnal opět pouze u TV při okolo Rakouska :) |
lance
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodNe, byl jsem tam v srpnu na dva dni. Spali jsme na Edelweisspitze. Vyjížděli jsme z Bad Fusch a druhy den jsme jezdili nahoře přes Hochtor az ke Glocknerhouse. Počasí vyšlo fantasticky.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: manchester united v wigan v 16 hodNiekto si pomýlil futbalovú tému s cyklistickou. Aj tu asi pôsobí omyl niektorých výrobcov alkoholických nápojov. Odporúčam si tieto nápoje vyrábať doma. Človek má potom istotu že vie čo pije. Ak niekto nevie ako sa robí lahodná extra jemná vodka, tak do denaturáku treba pridať Savo a po chemickej reakcii je nápoj hotový. Potom keď si budete piť svoje, nebude prichádzať k takýmto prípadom že niekto z futbalovej témy urobí cyklistickú |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 948 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|