![]() |
|
Extraliga v HDZajímalo by mě jestli někdy uvidíme hokejovou Extraligu v HD, hlavně že mají program CT 4 HD,ale je to samá mazanice, když člověk přepne na Servus TV a kouká na hokej, je to jiné pokoukání, to samé Nova HD...... |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Extraliga v HDtakový dotaz máš směrovat do České tv, tam ti odpoví.Já se už dotazoval hned jak ho spustily jesli bude hokej+fotbal/náš/ v HD a odpověď byla-nejsou peníze tak pouze upsaling.Popřípadě se podívej zde:http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hd/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
To visdobre sa predava asi ten napoj po ktorom ta nadnasa, tak su peniaze.Na servus je dnes rakuska aj nemecka verzia vecer hokej v HD... R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Zajímá Vás vůbec hokej?Na DEL,nebo EBEL ligu bych nekoukal ani ve 4K. To vždycky raději upsacalovanou extraligu na ČT 4. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Extraliga v HDJe to tvoja vec.Kazdy podla vkusu.Ja si obcas pozriem ked mi leze na nervy spívání hlasatelov.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
hokej v HDJe to naozaj krok nazad,vlani islo aspon niečo v HD,teraz LEV a SLOVAN len na sport tv,a to sú niekedy riadne mazanice Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
![]() |