Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Jakou koupit LED TV?

Zdraviim, vim ze uz to tady bylo nekolikrat ale stale jsou nove a nove modely. Potrebuji poradit s koupi dvou LED TV.

Jedna LED TV by byla pro znameho, velikost si preje 32" a cena max do 10500,- kc pro prijem DVB-T. Priorita je co nejkvalitnejsi obraz, nizka spotreba. Zadne jine funkce jako internet apod. nepotrebuje. Uvital by nahravani na USB, ale ma septobox, takze to muze resit i pres nej. Jakou znacku - model by jste si v tehle cene vybrali?

Druha LED TV by byla pro me, velikost 40 - 42", preferuji tez co nekvalitnejsi ostry obraz, nizkou spotrebu, prehravani medii s usb atd.. Cena tak kolem 20000,- kc.

Uvital bych odpovedi od zkusenejsich kteri meli moznost porovnat obraz - kvalitu. (Prodejci atd..)
Za rady moc dekuji.

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou koupit LED TV?

hmmm. Chod do najbližšieho elektra a povedz im, čo potrebuješ, oni Ti poradia! A kúp to, čo Ti poradia, lebo ako vidíš, toto nemá význam!

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

A co rikate pro toho znameho na tyhle kterou z nich?

LG 32LS5600 LED TV, 32"(82 cm), Full HD, 100 Hz, DVB-T/C, DLNA, USB, HDMI

Nebo:

SAMSUNG UE32ES5500 LED TV, 32" (82cm), Full HD, 100 Hz, DVB-T/C, SMART TV, Ultra Slim design, LAN

Jen podotykam ze internet ani vyfi nevyuzije, jde o obraz pri prijmu DVB-T

A me se zamlouva tahle:

SAMSUNG UE40ES6300 3D LED TV, 40" (102cm), Full HD, 200 Hz, DVB-T/C/S2, SMART TV, Ultra Slim

nebo:

SHARP LC-40LE830E LED 3D TV, 40" ( 102cm ), Full HD, 200Hz, DVB-T/C/S, internet, USB, HDMI

Sat. tuner nijak neresim, mam DM 7020 HD, jde mi o nej obraz z modelu LED TV. Ten Philips vypada zaimave, mate jeste nekdo nejake doporuceni - typ?

hmmm

Jasně Sharp,integrovaný sat nic moc ale spotřeba a kvalita obrazu O.K.

kuldan
Registrace: 11/2006

hmmm

Ty čítáš príspevky?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@ petersk - jasne ze si je vsechny ctu. Jinak jeste alternativa v cene kolem 10 tis. Philips 32PFL4007H

Kterou pro nej tedy?

Philips 32PFL4007H
SAMSUNG UE32ES5500 LED TV
LG 32LS5600 LED TV, 32"

hmmm

RE: Jakou koupit LED TV

Nečítáš! Lebo

petersk

Nej.LCD LED- plazma !! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Ja ted potrebuji pro nej nejakou LED, jede mu telka cely den, plazmu kvuli spotrebe nechce. Kterou by jste volili s tech trech vyse uvedenych?

A ja pro sebe se jeste musim rozhodnout jestli plazmu, vim ze Panasonic jsou asi nej, ale kvuli spotrebe a rostoucim cenam energie bych se spokojil i s nejakou kvalitni LED. Co rikate na tuhle:
Philips 40PFL5527K/12

hmmm

nejjednoduchši

1. na stare crt televizi skusit zapnout zdroj pres rgb vstup , 2. koupit mu kvalitnejši bryle , 3. vzit duchodce do prodejny at si dle obrazu sam vybere :)))

WADER
Registrace: 12/2009

kdo vystřídal plasmu Panasonic Viera za plasmu samsung ví o čem píšu je to rozdíl jak Brno prostě nejlepší je Samsung a může tady psát kdo chce co chce řekne ti to každej expert v elektru a hlavně řeknou ti to tvoje oči mají funkce které jsou oproti jiným značkám 10 let dopředu

sgr97
Registrace: 9/2012

@Wader- Ta barevna telka co ma je jedna z prvnich CRT! Neumi nic! Mel i novejsi ale ta mu odesla tak se diva na starou a neda se na ni divat, tak se rozhod pro LCD. Je to cerstvy duchodce, tak starej zase neni a bryle mu staci jen na cteni. :-) Bydli od mesta dal, chce nejakou LEDKU objednat pres net, proto tady pisu jakou z tech tri modelu nebo i jinych by jste doporucily. Kolem tech 10 500,-kc je strop, vic do toho neda..

A ja pustim tak kolem 20.tis,. aůe tez nejakou LED i kvuli spotrebe a tak bych chtel doporucit nejakou ktera se blizi obrazu nejake te PLAZMY.

hmmm

SHARP nemá chybu a vyrábí se v Japonsku!!!!!

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007

aby ses nespalil

kupovat tv pres net aniž bys videl co to umi je blbost!! ,jednoduše sednete do auta zajedte do kamenaku a tam si oba vyberete a po ceste spet si date obed a dobre pivičko :8)

WADER
Registrace: 12/2009

Philips R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

když ještě světu vládly skleněnky tak jsem preferoval vždy Sony,,pamatuji si to jako dneska,když jsem v Praze v obchodě který se jmenoval Melodie na Václavaku vedle Polské kultury čekal frontu na moji prvni telku, která tenkrát sála 26000Kč a měla uhlopříčku 47 cm, jenže to uz je davno pryč,doba se změnila a sní i technologie,tak že dneska preferuju TV Samsung 8000 řady a jsem velice spokojen R^

pifpaf
Registrace: 10/2006

No pějete tady slávu na Samsungy

Já jednoho z takovýho 32ES5500 zprovozňoval na DVB-T, ale kloudnej obraz jsem z toho nedostal ani po hodině laborování.
Sice to má tisíce přehrávacích funkcí, jenže přirozenej ksicht z toho nevyleze ani náhodou. Ještě že to nebylo pro mne, šla by zpátky do kšeftu. Rdši něco, co přehraje málo, ale pořádně.

HaryFotr
Registrace: 2/2006

dnes jsem

kupoval s důchodkyní novou TV 10.900kč 106cm LG,sama si vybrala nejpřirozenější obraz PLazma,jen jsem to schválil,naložil a doma instaloval,ještě se jí líbila ledka,zhruba stejný obraz,ale 23.900kč,plazma 119W,ledka 87w,tak má 13000kč na zvýšenou spotřebu,tak asi na 15 let provozu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak jsem to tu letmo projel a ti zdejší majitelé plazmových šedých zrcadel jsou opravdu nenapravitelní... :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Tesla only R^

tanabe
Registrace: 7/2010

Mam SONY(kvalita,spokojenost naprosta)

Sanca
Registrace: 1/2009

Keď lcd s podsvietenim led tak jedine Philips! A oplati sa isť pozrieť Phlips 50 PFL 7956 s pomerom strán 21:9! a pasivnim 3D..Nema chybu R^

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Tak já mám dvě Sonky, jednu 3 roky a druhou 1 rok a spokojenost. Pokrok mezi oběma je znatelný. Akorát tovární nastavení barev mi vůbec navyhovovalo a asi 14 dnů jsem si s tím hrál. Také 3D příjem slušný.

lis
Registrace: 9/2006

PDP zobrazovači se nejvíce přibližují LCD s Direct LED podsvícením (plná matrice), ale připrav si tak 2x 20tis. Nebude lepší levnější PDP? Edge LED je hnus velebnosti. Než ty prachy na PDP protopíš, budou v kurzu OLED displaye a LCD s direct LED podsvícení na cenové úrovni do 20tis. :)))) Důchodce se spokojí i s Changchongem a hlavně pro sledování tv v dnešní kvalitě stačí bohatě rozlišení 720p(HD Ready)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@ meduzka - je to jak pises, ale s tim full led podsvitem jsou silene drahe. Chci za rozumne penize nej kvalitu obrazu aby se dalo divat i pri SD rozliseni a prijmu DVB-T. Jinak prijem mam pres novy DM 7020 HD a k tomu jeste nejakou LED TV.
Byl jsem v jednom elektru a nej obraz byl na LED SHARP, ale sel do nej jiny signal (HD) nez do ostatnich, tak tezko se to porovnavalo, na ostatnich byli mazanice. :-)

Rozhoduji se mezi znackami Philips, Samsung, SHARP. Philips se me zda byt asi nej, chtelo by videt pri vysilani klasickeho DVB-T ktery ma nej obraz. :-)

hmmm

sem zase něco

prošvihl!

otázka: jaké pivo je nejlepší???
rada : kup si víno

otázka autora vlákna:
Potrebuji poradit s koupi dvou LED TV.

:8)

tonek