![]() |
|
Jakou koupit LED TV?Zdraviim, vim ze uz to tady bylo nekolikrat ale stale jsou nove a nove modely. Potrebuji poradit s koupi dvou LED TV.Jedna LED TV by byla pro znameho, velikost si preje 32" a cena max do 10500,- kc pro prijem DVB-T. Priorita je co nejkvalitnejsi obraz, nizka spotreba. Zadne jine funkce jako internet apod. nepotrebuje. Uvital by nahravani na USB, ale ma septobox, takze to muze resit i pres nej. Jakou znacku - model by jste si v tehle cene vybrali? Druha LED TV by byla pro me, velikost 40 - 42", preferuji tez co nekvalitnejsi ostry obraz, nizkou spotrebu, prehravani medii s usb atd.. Cena tak kolem 20000,- kc. Uvital bych odpovedi od zkusenejsich kteri meli moznost porovnat obraz - kvalitu. (Prodejci atd..) Za rady moc dekuji. DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?hmmm. Chod do najbližšieho elektra a povedz im, čo potrebuješ, oni Ti poradia! A kúp to, čo Ti poradia, lebo ako vidíš, toto nemá význam!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 657 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?A co rikate pro toho znameho na tyhle kterou z nich?LG 32LS5600 LED TV, 32"(82 cm), Full HD, 100 Hz, DVB-T/C, DLNA, USB, HDMI Nebo: SAMSUNG UE32ES5500 LED TV, 32" (82cm), Full HD, 100 Hz, DVB-T/C, SMART TV, Ultra Slim design, LAN Jen podotykam ze internet ani vyfi nevyuzije, jde o obraz pri prijmu DVB-T A me se zamlouva tahle: SAMSUNG UE40ES6300 3D LED TV, 40" (102cm), Full HD, 200 Hz, DVB-T/C/S2, SMART TV, Ultra Slim nebo: SHARP LC-40LE830E LED 3D TV, 40" ( 102cm ), Full HD, 200Hz, DVB-T/C/S, internet, USB, HDMI Sat. tuner nijak neresim, mam DM 7020 HD, jde mi o nej obraz z modelu LED TV. Ten Philips vypada zaimave, mate jeste nekdo nejake doporuceni - typ? DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Jasně Sharp,integrovaný sat nic moc ale spotřeba a kvalita obrazu O.K. |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
hmmmTy čítáš príspevky?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?@ petersk - jasne ze si je vsechny ctu. Jinak jeste alternativa v cene kolem 10 tis. Philips 32PFL4007HKterou pro nej tedy? Philips 32PFL4007H SAMSUNG UE32ES5500 LED TV LG 32LS5600 LED TV, 32" DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TVNečítáš! LeboT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Nej.LCD LED- plazma !! :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Ja ted potrebuji pro nej nejakou LED, jede mu telka cely den, plazmu kvuli spotrebe nechce. Kterou by jste volili s tech trech vyse uvedenych?A ja pro sebe se jeste musim rozhodnout jestli plazmu, vim ze Panasonic jsou asi nej, ale kvuli spotrebe a rostoucim cenam energie bych se spokojil i s nejakou kvalitni LED. Co rikate na tuhle: Philips 40PFL5527K/12 DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
![]() |
|
nejjednoduchši1. na stare crt televizi skusit zapnout zdroj pres rgb vstup , 2. koupit mu kvalitnejši bryle , 3. vzit duchodce do prodejny at si dle obrazu sam vybere :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?kdo vystřídal plasmu Panasonic Viera za plasmu samsung ví o čem píšu je to rozdíl jak Brno prostě nejlepší je Samsung a může tady psát kdo chce co chce řekne ti to každej expert v elektru a hlavně řeknou ti to tvoje oči mají funkce které jsou oproti jiným značkám 10 let dopředu |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?@Wader- Ta barevna telka co ma je jedna z prvnich CRT! Neumi nic! Mel i novejsi ale ta mu odesla tak se diva na starou a neda se na ni divat, tak se rozhod pro LCD. Je to cerstvy duchodce, tak starej zase neni a bryle mu staci jen na cteni. :-) Bydli od mesta dal, chce nejakou LEDKU objednat pres net, proto tady pisu jakou z tech tri modelu nebo i jinych by jste doporucily. Kolem tech 10 500,-kc je strop, vic do toho neda..A ja pustim tak kolem 20.tis,. aůe tez nejakou LED i kvuli spotrebe a tak bych chtel doporucit nejakou ktera se blizi obrazu nejake te PLAZMY. DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?SHARP nemá chybu a vyrábí se v Japonsku!!!!!Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
aby ses nespalilkupovat tv pres net aniž bys videl co to umi je blbost!! ,jednoduše sednete do auta zajedte do kamenaku a tam si oba vyberete a po ceste spet si date obed a dobre pivičko :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Philips R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?když ještě světu vládly skleněnky tak jsem preferoval vždy Sony,,pamatuji si to jako dneska,když jsem v Praze v obchodě který se jmenoval Melodie na Václavaku vedle Polské kultury čekal frontu na moji prvni telku, která tenkrát sála 26000Kč a měla uhlopříčku 47 cm, jenže to uz je davno pryč,doba se změnila a sní i technologie,tak že dneska preferuju TV Samsung 8000 řady a jsem velice spokojen R^ |
pifpaf
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
No pějete tady slávu na SamsungyJá jednoho z takovýho 32ES5500 zprovozňoval na DVB-T, ale kloudnej obraz jsem z toho nedostal ani po hodině laborování.Sice to má tisíce přehrávacích funkcí, jenže přirozenej ksicht z toho nevyleze ani náhodou. Ještě že to nebylo pro mne, šla by zpátky do kšeftu. Rdši něco, co přehraje málo, ale pořádně. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
dnes jsemkupoval s důchodkyní novou TV 10.900kč 106cm LG,sama si vybrala nejpřirozenější obraz PLazma,jen jsem to schválil,naložil a doma instaloval,ještě se jí líbila ledka,zhruba stejný obraz,ale 23.900kč,plazma 119W,ledka 87w,tak má 13000kč na zvýšenou spotřebu,tak asi na 15 let provozu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Tak jsem to tu letmo projel a ti zdejší majitelé plazmových šedých zrcadel jsou opravdu nenapravitelní... :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Tesla only R^ |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Mam SONY(kvalita,spokojenost naprosta) |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Keď lcd s podsvietenim led tak jedine Philips! A oplati sa isť pozrieť Phlips 50 PFL 7956 s pomerom strán 21:9! a pasivnim 3D..Nema chybu R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?Tak já mám dvě Sonky, jednu 3 roky a druhou 1 rok a spokojenost. Pokrok mezi oběma je znatelný. Akorát tovární nastavení barev mi vůbec navyhovovalo a asi 14 dnů jsem si s tím hrál. Také 3D příjem slušný. |
lis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?PDP zobrazovači se nejvíce přibližují LCD s Direct LED podsvícením (plná matrice), ale připrav si tak 2x 20tis. Nebude lepší levnější PDP? Edge LED je hnus velebnosti. Než ty prachy na PDP protopíš, budou v kurzu OLED displaye a LCD s direct LED podsvícení na cenové úrovni do 20tis. :)))) Důchodce se spokojí i s Changchongem a hlavně pro sledování tv v dnešní kvalitě stačí bohatě rozlišení 720p(HD Ready)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Jakou koupit LED TV?@ meduzka - je to jak pises, ale s tim full led podsvitem jsou silene drahe. Chci za rozumne penize nej kvalitu obrazu aby se dalo divat i pri SD rozliseni a prijmu DVB-T. Jinak prijem mam pres novy DM 7020 HD a k tomu jeste nejakou LED TV.Byl jsem v jednom elektru a nej obraz byl na LED SHARP, ale sel do nej jiny signal (HD) nez do ostatnich, tak tezko se to porovnavalo, na ostatnich byli mazanice. :-) Rozhoduji se mezi znackami Philips, Samsung, SHARP. Philips se me zda byt asi nej, chtelo by videt pri vysilani klasickeho DVB-T ktery ma nej obraz. :-) DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
![]() |
|
sem zase něcoprošvihl!otázka: jaké pivo je nejlepší??? rada : kup si víno otázka autora vlákna: Potrebuji poradit s koupi dvou LED TV. :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |