![]() |
|
UPC free satDnes vypnutie HD, ale nejdu ani slubene CT HD a M1 HD v ponuke medium. |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: UPC free satKonec promoakce!U mě měli úspěch a hned jsem si je objednal protože kdo se jednou dívá na NG v HD a pak se má spokojit pouze s SD je ztracen :)) Ale před aktivací mi v základu ČT1 HD šlo.... |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: UPC free satMinule to taky vypnuli všechno když skončila promo akce.Do pár hodin to naskočilo zpět. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: UPC free satMne nejdu vobec hudobne, universal, ct hd, zone reality atd.... na maslu... |
Speedo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: UPC free satkolik to stoji na mesic od upc ty hd programi? |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: UPC free satICE kartu od FREE Sat mám v openboxe vyše pol roka a šlape bez problémov. Určite lepšia voľba ako Sky link |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 563 |
![]() |
|
RE: UPC free satHD progarmy za 149 Kč na měsíc. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: UPC free satSkôr by som povedal, že keď vypínali promo HD kanálov, tak omylom vypli aj ČT1 HD a M1 HD. Keď to bola iba letná nádielka, tak potom sú fuč pre tých, ktorí nemajú HD balík. Ale prikláňam sa k tej prvej teórii...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 056 |
![]() |
|
RE: UPC free satMagori su to. Mne vypli skoro vsetko ide mi len cca 20 stanic, posielali 2x kluce a stale nic... serem im na take promo nabuduce |
Speedo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE:UPC free satKdyby HD programy byly za polovinu ,tak mají zákazníků a jěště na tom vydělaj! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
![]() |