![]() |
|
4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kanálySet-top-box mi nechce naladiť ceško-slovenské programy z frekvencie 10 806 MHz / V / SR: 30 000. Vždy mi naladí iba 7 kanálov (HBO2, Cinemax 2, BBC World News, VH1 Europe), ale TA3 (ktorá by mala byť FTA) a ostatné česko-slovenské nikde. Kde sú? :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 056 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...si si isty že nemaš plnu pamäť primača? |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Úplne istý. Takéto som ešte nevidel, že naladí iba zlomok...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Zaujímavé je, že z každého TP sa NENASKENUJÚ len české a slovenské kanály. :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...přijímač ?,jazyk ?, země?, siť ?, volačo také si zkúsil ???:lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Vždy mi z danej frekvencie Ariva naladila všetko, ale teraz som bezradný...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Alebo žeby tie česko-slovenské kanály vedeli naladiť iba slovenské MagioBoxy? Majú nejakú zvláštnu identifikáciu? :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...zkus posunout frekvenci o plus mínus 2-5 Mhz ???předtím zkus továrko, pak také jiný soft , frekvence , nepřidávals DiSEqC ?? zkus jiný přijímač , rozdělíš to na půl OUT / IN ??? |
tonek
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Všetky ostatné kanály naskenuje v poriadku, len tie SVK/CZE vynechá. Diseq nastevený správne, LNB - universal, všetko ostatné v poriadku.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...jen tak zkus vše vymazat a vyhodit Disecale to jen tak plácám to na dálku nedáme ? čus T. |
tonek
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...HBO2, Cinemax 2, BBC World News, VH1 Europe--- to našlo aj mne+Nat geo,Duna Tv a AXN provider T-Home . Ostatné mi označilo ako :Ch-4401 až Ch-4429 ,TA3 je Ch-4403 ide normálne , Ja mám 4W naskenované iba kôli Hochey 1TP,toto som naskenoval teraz neviem ako to bolo (má byť) :O VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Tak tých 7 kanálov mi nájde, z tých Ch-xxxx ništ. Niečo v tom bude, že tam presne tie nenaladí Ariva... Nejaká blbosť pre MagioBoxy...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Určite je LNB Univerzal 9750-10600?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Určite. R^Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Arivu som už dlho v rukách nemal, ale skús urobiť továrko, preskenuj ručne len daný TP a pozri v PC cez setting editor čo ti na danom TP vlastne naladilo. Či ti to náhodou nehodilo medzi rádiá, príp. nenaskenovalo s nejakým Ch-xxxx, $(dolar)xxxx, alebo nejakým podobným hieroglifom na začiatku ktorý potom ariva neberie. Niekedy sa také blbosti objavia. Ak tam požadované programy nájdeš skús ich presunúť, resp. premenovať; |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...alebo aj SID 0x1131 až 0x114D, MagioBox si to nejako doplní sám a ostatní (s inými STB) nemajú čo čumieť :-) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
Už je tam někde mášnaladěné. Programy se stejnou identifikací nenaladí dvakrát!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...mne to na linuxe naladi pod 10806 1131Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...U mňa to naďalej nejde, žiadne CH-xxxx ani doláre to nenaladí. Soft najnovší, takže to nepôjde asi vôbec naladiť na Arive.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...z amosu vyhoď ÚPLNE všetky Tv aj R stanice. A potom preskenuj len túto jednu frekvenciu. Uvidíš že to najde všetko |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
Tak tam mášzapnutý filtr pouze FTAUvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
zmarianMne to robí už dávno to iste. Len som sem nechcel s tým liesť, aby som nevyzeral za sprostého :) :) |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...To nie je sprostosť. :sly: Nie je to preto, že by sme boli amatéri... Proste to daný set-top-box nenaladí, lebo pri tých kanáloch niečo je.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Šak ja viem, že to nie je sprostosť. Magio tam proste niečo musí vysielať, že to nevidime... |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Arivy některé programy nenaladí, to je stará známá věc (záleží na typu Arivy a druhi firmware.Ale i přesto je nutné některé programy zapsat ručně v Ariva Editoru ! Nevím, co tu řešíš, natáhni si lososův setting z TV Freaku - A JE TO !!! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Arivy některé programy nenaladí, to je stará známá věc (záleží na typu Arivy a druhu firmware).Ale i přesto je nutné některé programy zapsat ručně v Ariva Editoru ! Nevím, co tu řešíš, natáhni si lososův setting z TV Freaku - A JE TO !!! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |