![]() |
|
4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kanálySet-top-box mi nechce naladiť ceško-slovenské programy z frekvencie 10 806 MHz / V / SR: 30 000. Vždy mi naladí iba 7 kanálov (HBO2, Cinemax 2, BBC World News, VH1 Europe), ale TA3 (ktorá by mala byť FTA) a ostatné česko-slovenské nikde. Kde sú? :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 056 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Pro zmarianArivy některé programy nenaladí, to je stará známá věc (záleží na typu Arivy a druhu firmware). Ale i přesto je nutné některé programy zapsat ručně v Ariva Editoru ! Nevím, co tu řešíš, natáhni si lososův setting z TV Freaku - A JE TO !!! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Samozrejme, že to tu budem "řešit", o tom je fórum. Pozriem sa, či tie programy má Losos naladené alebo ručne dopísané. :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Tak to bych rád věděl, jak to hodláš poznat... ;)47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: 4°W Amos: Nenaladí mi česko-slovenské kaná...Otvorím v ArivaEditore predsa...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |