![]() |
|
filmbox familyzdravím jde vam filmbox family + extra !?? mě nejde vše ostatní jede ! ice karta vyměna 2 měsíce zdarma |
trick
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: filmbox familychybu hledej u sebeAmiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: filmbox familyObavam se ze chyba bude u operatora, ja mam taky Komplet promo 2m, a me prozmenu nejede nic z baliku mixbox, a mohu delat refresi a aktualizaci emm kolik chci...Hold nektere baliky Komplet jsou nekompletni, to je vse... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: filmbox familymne to ide na karte vymena promo 2 mesiace...si kukni do menu ci ti dorazili prislusne zapisy..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
chocholosco ti to píše na webu skylinku ve správě karet?Amiko mini combo
|
AB DSR-322
![]() |
|
@AB DSR-322tam je krom Erox-u ze to ma ject... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: filmbox familytrick - tipuju ze mas kartu regnutou pred 13.9.2012 a mas na ni jeste 20ti denní global free (jsi ve lhute 20 dni po prvnim vlozeni karty do prijimace).Pokud je to tak, chyba je u operatora protoze ti zatim neposlal zapisy na MIXBOX. To co ti z nej jede ti funguje na zapisy global free AB DSR-322 - ve sprave karet ma asi vse co by mel mit ale to jeste neznamena ze mu Skylink uz skutecne poslal prislusne zapisy... na drive regnute vymeny s 2mes.promem jeste mixbox nedorazil... :sly: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: filmbox familytak to musí fungovat smazat znovu naladit pokud ti jde zbytek co má jít z mixboxuAmiko mini combo
|
AB DSR-322
![]() |
|
RE: filmbox familyjak tak koukám tak tyhle 2 karty Irdeto a Irdeto ICE jsou úplně na pí..u třeba když se vám stane večer že vám na sat. začne psát zakódováno a vy budete muset dělat reautorizaci a třeba nemáte pc a nebo s ním vůbec neumíte tak musíte čekat do rána a jít do nějakýho elektra aby vám to udělaly nebo hodně moc lidem prostě těch 8 nových programů nejde ať dělají co dělají ta dřívější karta Gital s tou jsem takový problémy vůbec neměl když jsem měl zaplacen komplet tak to znamenalo že komplet když přidaly novej program tak mi automaticky hrál a nemusel jsem dělat žádný reautorizace a nebo ještě hůř utrácet kredit za zavolání do cs linku a za to chtějí platit ještě servisní poplatek což hned v názvu je že si platíte za dobrý servis to bych ani neřekl když mě stálo volání k nim 230 kč a ještě jsem čekal půl hodiny to asi nebude moc dobrej servis jak to vidíte vy ? |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: filmbox familyjá jsem dal 243,-kč na zkoušku na měsíc pak se uvidí zatím jede vše co má u eroxu jsem si opravdu musel resetnout pin i když penthaus jel karta 0D96Amiko mini combo
|
AB DSR-322
![]() |
|
RE: filmbox familyAriva 200, 2 měsíce komplet zdarma po akci Skylink výměna, smazání programů, znovunaladění, reset karty, reset pinu, žádný z nových Filmboxů stále nejde. Pochybuju, že chyba u mě. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: filmbox familyCyba nie je u teba toto mi odpisal Skylink ..Skylink Dobrý deň, ospravedlňujem sa a aj kolega za informáciu. Na karty, ktoré sú zaregistrované skôr ako bol balíček zaradený do našej ponuky a teda PROMO už bolo aktivované, tu teda dochádza k spusteniu postupne. V nočnom procese aktivácie by mal byť balík sprístupnený aj na Vašu kartu. V priebehu zajtrajšieho dňa by sa Vám mali programy spustiť. Poslal Skylinku spravu dnes: Reautorizaciu som skusal 6x a nechal na ct1 2 hod aj na stv1 2 hodiny ale nepomohlo, prijmac mam Humax IRHD 5100S karta vymena ICE, vsetky programy skylinku mi idu okrem tych novych: Filmbox Family Filmbox Extra 1 Fightbox HD Docubox HD Fashionbox HD EroX HD EroXX HD EroXXX HD Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: filmbox familyNapis cislo karty a posli Skylinku spravu najlepsie v FacebookuDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
zdenoqto samý u mě ...mám 2 měsíční promo a boxy nic ... :lookaround: Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
filmbox balíkUž vám to jde ? Mě zatím také nic. Mám dva měsíce promo a v přehledu služeb jsou kanály uvedené. Poslat zápisy nepomáhá.Technisat Technibox SIR HDTV, Skylink HD ICE, Emme Esse 80 Al, DI-WAY Monoblock single 0,1 db,
|
školenej
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: filmbox familyPořád to nejde. Už 4 dny slibují, že za 2 dny se to rozběhne, ale výsledek prd. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: filmbox familyJa som to tiež reklamoval, na druhý deň mi poslali znova zápisy a rozbehlo sa to |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: filmbox familyKdo ma promo a kanály filmboxu nebezi pište na podpora@skylink.cz a uveďte cislo karty. Tak jsem to udělal a na druhy den vse běželo. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: filmbox familydal som na radu petrpupa a behom piatich minut mi nabehli zápisy a cez email mi to taktiež oznamili, takže Skylink ma hviezdičku |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
RE: filmbox familyno me nebeží žadnej program z MIXBOXU tak jsem tam napsal taky uvidíme co se stane...nechal jsem zaplej sat na STV148" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
maju v tom bordelJa tiez v sprave karty(mam promo) mam uvedene vsetko okrem erosov a pri reautorizacii pridu nove zapisy ,ale na nove programy nie. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 661 |
![]() |
|
RE: filmbox familyHurá MIXBOX jede kromě Eroxúúúú mám promo komplet R^48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
![]() |