Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta VYMENA a 20-dnova lehota

Chcel by som sa opytat, mam doma 3 karty vymena registrovane 13.9, este nevybalene.
Co sa stane, ked kartu vlozim prvy krat do prijmaca az napr. 1.12? Pojde mi aspon tych 20 dni promo? Dokoncujeme dom a tak este nemam doma vsetky prijmace, aby som ich hned pouzil.
Dakujem

hard333
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta VYMENA a 20-dnova lehota

promo ti nepojde..pojde ti global free 20 dni to ano..ale promo uz nie...na kartach vymena od 1.10.2012 uz ziadne promo nepojde...ale
ak si ich regol vcas ako pises..tak to je celkom zaujimava situacia...na tu ti asi bude vediet odpovedat len skylink..kazdopadne global free 20 dni ti pojde vzdy...promo 2 mesiace neviem..asi uz nie

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

skylink na to už dávno odpovedal !

20 dnů po ZASUNUTÍ

2 měsíce od data registrace

tonek
Registrace: 1/2009

2m promo nepůjde 100%. A mám navíc pocit, že zaregistrováním (resp načtením platných zápisů) se přepíšou zápisy na Global Free. Alespoň na ICE kartě ano. U čistě CW karty tomu tak nebylo, tam byly zápisy na global free zvlášť.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

kubisek - nic se nepřepisuje, obojí běží souběžně v podstatě nezávisle na sobě

lance
Registrace: 10/2008

tulen (jako vždy) a kubisek jsou vedle jak ta jedle. Tonek to napsal dobře, ale pro méně chápové to přeložím do tatarštiny. Karty byli zaregistrované 13.9, takže akci 2 měsíce na ně stihl bez ohledu na to jestli byla karta zasunuta v přijímači, takže ty 2 měsíce na těch kartách už od toho data běží. No a co se týče toho global free, tak to karta načte až se vloží do přijímače, ale nebude to mít žádnej vliv, protože už běží to promo. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jeste upresnim: Pokud kartu registrovanou 13.9.2012 zasunete poprve do prijimace az 14.11.2012 nebo pozdeji, pujde jen 20 dni global free od data prvniho zasunuti karty, protoze 2 mesicni promo skonci 13.11.2012.

ladik12
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra