![]() |
|
CSlink ročna karta Ir.:poplatkyMám ročnu kartu CSlink irdeto ,ktorá konči v novembri,platím si Balíček Sport.Musím doplatiť 40E na neobmedzenú kartu ,aby mi išla neplatena ponuka aj keď si nadaľej plánujem platit balíček Sport?VU+uno,AZbox
|
gama
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyMyslím, že balíček sport je po novém Flexi už nevýhodný. Pokud máš kartu Irdeto, předpokládám, že máš HD přijímač. Vyměň za Skylink a máš za stejnou cenu Eurosporty + Novasport v HD, navíc Golf a v testu Slovak Sport + Retro.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyKolko stoji potom vymena z CSlink ročna na Skylink vymena?40E+25E,alebo len 25E ? VU+uno,AZbox
|
gama
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
gama40+24 alebo 24 a potom 40 |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyJe pozdě, do konce měsíce máš sice ještě bonus 2měs všech ale odklad serpo jen rok. Tohle tě vyjde na 600+1000+350.Lépe ponechat jako nejdražší škrabku a koupit do konce roku novou Skylink kartu do 1500 s 2měs všech + odkladem 2let. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyTo pětikilo mi můžeš poslat :lookaround:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkymne mesiac pred koncom platnosti ročnej CSlink karty poslali zo skylinku gratis novú irdeto kartu-výmena v hodnote 24E.Túto novú kartu som registroval 1 deň pred skončením platnosti ročnej karty.Dva mesiace mi potom ešte išla tá plná ponuka. Predvčerom to vypršalo a karta doslúžila. U predajcu mi povedali že oživenie ma bude stáť 40E. Takže na to dlabem lebo v šufli mám ešte dve staré cryptokarty a tak jednu za 24 éčiek vymením. Keby som to bol vedel pred 16.9. tak to urobím vtedy. Škoda 1 SERPO roku. |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
lubomir63pokud si na ní budeš platit nějakej balíček, tak ti půjde i ten základ.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyZdravím. A ak mím ročnú cslink už po platnosti a regnem k nej výmenu, ktorú mi zadarmo poslali, pôjde 2 mesiace promo bez zaplatenia rozdielových 40€?Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkypojde....ale po 2 mesiacoch ti stopnu zakladne programy a ak nedoplatis 40 eur alebo nepredplatis nejaky balik nepojdu ti ceske a svk stanice.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyinac mne tu kartu vymena neposlali...k rocnej preslej gitalke..takze si pekne usetril...sa ti oplati vycerpat promo a hodit ju potom do koša.. R^skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
@tulenstalo sa . |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: CSlink ročna karta Ir.:poplatkyja taky ...ale ja som vyvalil 24 eur za to promo..no ale stara karta facha dalej..a za 2 mesiace komplet je to slusna cena..namiesto 90 eur 24 :Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
![]() |