![]() |
|
Skandální čekání na tlf. spojenína SkylinkČEKÁM UŽ 20 minut na spojení s operátorkou.Je to vůbec možné??? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
bohus31Nechápu proč bych měl být král šalamounů.Takže první otázka, ze začátku něco lehčího: "Je možno do balíčku Flexi7 zvolit maximálně 7 programů?" Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skandální čekání na tlf. spojenína SkylinkNemyslel som pisat o poplatku skor vseobecne.........Volakedy to bolo ako na rybacke, niekto nahodil navnadu a uz zabral jeden alebo druhy.Pravda je, ze si temu nezacinal. ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
likerodradili ma podmienky za ktorych som mohol mat svojich vybratych 7 programov...mam 4 modre karty, ktore som kedysi kupil za cca 16.000Skk...za tych podmienok im kaslem na flexi7...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skandální čekání na tlf. spojenína SkylinkJaj no tie podmienky su rovnake pre vsetkych,IR alebo ICE.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
joscer, likerodpoved: anoRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
liquereTak kromě jiného jsem byl týden (včera jsem se vrátil) v zahraničí. Byl jsem na Slovensku (okolí městečka Giraltovce), přičemž důležitou součástí mého pobytu tam byla účast na svatbě v sobotu 15.9.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerv pohode ved sranda je sranda.Bola oslava ako sa patrí aj s motorovou pilou??? :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNe, motorová pila nebyla. Ale sranda byla i bez ní. A to až do neděle večera. Až jsem si v pondělí myslel, že jsme požili i nějaký ten metyl.Zkrátka svatba na Slovensku nemá chybu. Věděl jsem do čeho jdu, byl jsem tam už na páté svatbě za posledních asi 6 let. Moji rodiče totiž pocházejí z východu Slovenska, tak tam mám dost příbuzných a jezdím tam 2x i 3x do roka. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
at SkylinkMám jen základ,výměna proběhla bez problémů i s 2-měsíční ochutnávkou a těď se těším na 4 měsíce s Mini.Nikdy jsem nikam nevolal a vše funguje. R^Prostě No Problema. Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 859 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
joscerTo ti verim, do nemoty........na vychodze.. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skandální čekání na tlf. spojenína Skylinknech si vrátit SPVložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |