Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Glisník: AXN HD není k dispozici - čo je na 16°E?

Hovorí, že nie je k dispozícii: https://www.parabola.cz/zpravicky/17694/skylink-axn-hd-neni-ve-verzi-pro-cr-a-sr/.
No na 16°E je AXN HD s českou a maďarskou stopou. Tak na čo to tam je? :lookaround:

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Glisník: AXN HD není k dispozici - čo je n...

Lokalizácia = český dabing = existuje.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

Kdyz vam vadi madarske reklamy, tak se muzete divat na SD mazanici.Mne nevadi a mam je radeji nez ceske, protoze jim vubec nerozumim:))) A programove je to myslim kvalitni program ikdyz CSI, Myslenky zlocince, Namorni vys. sluzba a pod.moc nesleduji, tak pokud chcete videt kvalitni serialy v cestiny v ucházejicí době, tak na vyber moc nemate.Jinak tuhle nedeli budou davat Dobre rano Vietname!, takze jasna volba :8)

Ambroz13
Registrace: 8/2009

Že "čisté" české AXN... Aj jeden dotyčný pán chcel "čisté" Nemecko v 30. rokoch. To mi to pripomína, no fuj... Rv

zmarian

zmarian

Velmi, velmi slabé na diskutujícího tvého formátu. A nebo právě proto?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Vždyť má z.marian pravdu: Lokalizácia = český dabing = existuje R^

minestra
Registrace: 4/2009

Český dabing je jen jednou z nutných podmínek pro to, aby daný programový kanál mohl být prohlášen za lokalizovaný pro ČR. Takže ta rovnice neplatí.

joscer

Samo že ty reklamy jsou v maďarštině, mně to vůbec nevadí kvalita obrazu perfekt. Hlavně u novejch pořadů ani nekomentuju tu 5.1 oproti sd verz kde se nedá zvuk ani poslouchat. Jo ještě jsou tam někdy i cz titulky. Nechápu na co se jako čeká kdy se to objeví aji jinde než jenom u UPC dvbc.

mkarek
Registrace: 8/2010

no tu fakt chodia už len samí primitívi :scared:
keď niekto nechápe rozdiel medzi 720x576 a 704x576 a pojmy 4:3, 16:9, PAL, nech si utrie šušeň z nosa. :laughing:
hlavne, že sa ako vždy kopne do Skylinku ;)
Už aj na konkurenčnom webe to pochopí aj ten, kto má IQ húpacieho koníka...Teda to, čo sa týka AXN HD...

jarino1978
Registrace: 2/2007

inak byť Glisníkom, po papuli by som dal tuto viacerým...

jarino1978
Registrace: 2/2007

Techniku nevím jestli jsi mimoň když nechápeš, že kdyby byla lokalizovaná zcela i s reklamama, tak může být pro Skylink levnější. Provozovatel mimo příjmů ze Skylinku může mít příjem i z reklam. Nevím kde jsi přišel na to, proč by měl Skylink něco řešit jak píšeš, prostě počká zda se zcela lokalizuje a třeba sníží cenu, nebo ji za současného stavu nevezme a hotovo.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Jj,AXN bude delat dalsi verzi a jeste ji zlevni:)Stejne to nemaj kam dat.

Ambroz13
Registrace: 8/2009

@joscer

Joscer ty maš čo hovoriť o duchaplnosti prispevkov. Ešte si sa neomluvil za toto, že si nemal pravdu:

"Marně v původním článku hledám, kde Glisník sděluje, že AXN HD pro ČR a SR VŮBEC není k dispozici. To slovo VŮBEC tam nějak nemohu najít."

a bolo ti to jasne predvedené, že to povedal.

Papua
Registrace: 8/2012

Tomik535: Mimoň můžeš být leda ty, protože vůbec nechápeš jak se nakupují programy a hlavně, že tam jazyková mutace reklam nikoho nezajímá, natož aby provozovatel vysílání jakýmkoliv způsobem z reklamy profitoval :)))

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Aha, takže Nova Prima atd nemají příjmy z reklamy.
Vlastně se divím, proč ty reklamy zrovna nevysílají v maďarštině pro maďarský trh. Vždyť je to jedno.
Provozovatele vysílání myslím majitele té stanice, ne Skylink nebo Freesat.

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 22.09.2012, 09:46.27

Tomik535

WTF je mimoň ? :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tomik535: Sorry, ale měl jsem za to, že se bavíme o Skylinku a ne o televizních stanicích, protože byla řeč o tom, proč Skylink nezařadil AXN HD, zatímco UPC ano.

technikTKR

Snad jsme se už pochopili, chtěl jsem jen naznačit jednoduchou matematiku, že když si Axn zlokalizuje(nebo já nevím jak to nazvat) do češtiny i reklamy (samozřejmě obsahově - prodá u nás svůj vysílací čas s reklamou zaměřenou pro cz+sk zákazníka), samozřejmě potřebuje někoho, kdo jim je bude vysílat, tedy Skylink. Tím pádem se potřebují navzájem (Skylink pro jeho ostatní obsah) a jeho cena se proto může snížit a zbytek (nebo třeba víc než stojí nelokalizovaný) může vydělat na reklamě. K tomu přece nemusím znát podrobnosti o tom, jak se nakupují programy, protože ty opravdu neznám. Stačí pochopit 1+1.

Tomik535

S tím souhlasím a je to i logické. Ovšem při takto razantním stanovisku ze strany Sony (zástupce AXN) by tu HD verzi pak nemohl mít na zdejším trhu nikdo, tj. ani UPC ne.

technikTKR

@Papua

Nemám se co omlouvat. A ty zřejmě nejsi schopen pochopit obsah psaného textu. Zkusím to napsat ještě jednou a jednodušeji.
Já jsem psal, že Glisník nepoužil slovní spojení "VŮBEC není k dispozici". Chápeš? Nepoužil slovo "VŮBEC". Já jsem o ničem jiném nepsal. Já jsem neřešil jestli je (někde) k dispozici nebo ne. Zkus mi najít, kde v tom článku Glisník slovo "VŮBEC" použil a pak se klidně omluvím. Jinak se omluv ty za napadání.

joscer

joscer

https://www.parabola.cz/zpravicky/17694/skylink-axn-hd-neni-ve-verzi-pro-cr-a-sr/ R^ R^ R^

Papua

joscer

Aký je rozdieľ medzi týmto textom: "Program AXN ve verzi pro ČR a SR není v HD verzi k dispozici"," říká na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group.

a týmto?

"Program AXN ve verzi pro ČR a SR není vubec v HD verzi k dispozici"," říká na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group.

Len v slovíčku vubec, ty slovíčkaři...ale výsledok je uplne rovnaký. !!!!! R^ :)))
A vôbec sa ti čudujem, že tu neustale dokazuješ svoje ego v slovíčkach, čiarkach, bodkách...je to také detinske-malicherne. Skus sa spamatovať.Ahoj. :)

Papua

Joscer,

Opravdu je to malicherné,z kontextu vyplývá,že není k nalezení na celém orbitu,včetně západní polokoule,mi už do toho sice už nic není,ale nemusíš být takový puntičkář ! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Kde to Bulhari na tej Planete HD beru tolko perfektnych kočiek ? :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Sorry, to malo byt k teme nizsie.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Víš proč chodí po ulici tolik krásných žen? Protože ty ošklivé máme doma :)))

technikTKR
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra