Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Glisník: AXN HD není k dispozici - čo je na 16°E?

Hovorí, že nie je k dispozícii: https://www.parabola.cz/zpravicky/17694/skylink-axn-hd-neni-ve-verzi-pro-cr-a-sr/.
No na 16°E je AXN HD s českou a maďarskou stopou. Tak na čo to tam je? :lookaround:

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

Tomik

Na jinem webu pisi, ze AXN tedy premysli o tom, ze by daval lokalizovane reklamy, ale operatori, by si museli poridit hardwarovy prepinac-to chci CSkylink videt :))) nebo, ze by udelal dalsi verzi CZ/SK a to jsem zvedavy na tu kvalitu, UPC kabel si to veme z optiky a CSkylink zmeni FEC a da vam tam 5Mbit HD a budete tam kde jste byli :lookaround:

Ambroz13
Registrace: 8/2009

For Glisnik

Mam napad jak usetrit, co to nasdilet z 16E a hned se nam snizi naklady R^

Ambroz13

Ambroz13

Nasdílet ze 16E? To jako, že si každý (kdo to bude chtít vidět) pořídí multifokus nabo další parabolu a LNB? Přemýšlej, než něco napíšeš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Papua

Pokud v těch textech, které jsi uvedl nevidíš rozdíl, tak není o čem dál diskutovat.
Ano, mám rád slovíčkaření a kolikrát mě štve, že mě na slovíčko někdo chytí. Na slovíčkach se dají vyhrávat sázky a dokonce i soudy.
A nechápu z čeho bych se měl vzpamatovávat. Já jsem naprosto v pohodě.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Glisník: AXN HD není k dispozici - čo je n...

papua = alfasex ???? :-/

jarino1978
Registrace: 2/2007

Na Eurosporte tiež nie je česká reklama a nikto netvrdí že Eurosport pre český a slovenský trh nie je nikde k dispozícii

LuboTS
Registrace: 5/2006

Je to hovadina...

To, že tam prekážajú cudzojazyčné reklamy je absolútna h-o-v-a-d-i-n-a. Na Disney Channel je striedane česká i maďarská reklama, na TV Paprika detto. MGM má kombinovane rumunské, maďarské a české reklamy. Na AXN Sci-Fi a Crime sú výlučne rumunské reklamy, na Fighing & Hunting väčšinou tiež rumunské. Takže s tými reklamnými blokmi to je jedne veľký bullshit. Lokalizácia (čiže dabing) je dôležitá.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

jasne ze je to hovadina ako vsetko co povie pan Glisnik Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Joscer

Ja to vazne nemyslel, ale CSkylink by mohl :)))
To byla narazka na to kdyz bal Eurosport na 19,2.

Ambroz13

@joscer

Ale ja s tebou nediskutujem, ja ti posielam fakta. Ked to nevidiš, to nie je zasa moj problem. ;)

Milan C
Registrace: 4/2006

@joscer

Sorry to nepatrilo tebe, ale inému do iného príspevku.... :)

Milan C
Registrace: 4/2006

A já se omlouvám... :O

ale včera v noci (člověk nemá ponocovat)cca 01:15 jsem omylem přepnul na Film extra1 a slyším - na český stopě maďarštinu...na eng stopě asi holandštinu...a bez titulků :fuming: a je vymalováno...i se současným vedením ufflinku, který přece nemá rádo ugrofiny Rv Rv tak takhle nějak je to s tou AXN HD...a cz lokalizací.

minestra
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra