Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul Skylink a LG TV :

Koupil jsem si TV LG 47lm660S a po vložení modulu Skylink mi zamrzne obraz a v menu /nastavení/ je CI označené, že není, jako by nebyl vložen. Poraďte někdo v čem to je a nebo zda se dá něco nastavit, aby TV s modulem spolupracovala. Moc děkuji.

EMILIE
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Skylink a LG TV :

.... a preco si kupujes taky shit telku ? LG alias Lucky Group je nova znacka po skrachovanom GoldStare, ktory tiez stal za ho**o - ved preto aj koniec koncov skrachoval .. :laughing:

furicka
Registrace: 3/2011

no jestli je to shit ukáže čas, ale jinak se zdá bejt celkem slušná, známej ji má, ale sat. tuner a modul ještě nezkoušel :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

emilie

nepočúvaj tie koko...y čo ti tu píšu. Nech hodí CI-modul ten, kto pozná značku TV ktorá nemá žiadne problémy s modulmi.

Tvoj problém je ten, že kombinácia TV+modul+typ karty je extrémne citlivá na kompatibilitu. Ak u externého STB funguje 9 kombinácií z 10 u TV tunera je to naopak - len jedna z 10. A to bez ohľadu na značku TV. Možno LG je na tom ešte najlepšie.
Zásadne vždy kupovať len a len celú kombináciu u jedného predajcu. Ak si ušetril 100 korun na module, teraz predrbeš 1000 na výmenách a hľadaní chodivej konfigurácie.
Nepíše ani typ modulu ani karty, tak ti ťažko radiť. Choď k predajcovi TV a pýtaj od neho chodivú konfiguráciu.
Po osadení karty a modulu si predplať jeden mesiac plnú paľbu a odskúšaj. Pretože ak ti chodí CT a Nova, neznamená že pôjde bez problémov aj HBO HD alebo niečo iné čo by si možno v budúcnosti chcel pozrieť.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Aktualizace software v TV

Zkus aktualizovat software TV a modulu. Nepíšeš jaký modul máš. Pokud je od výrobce Smit, tak to musí chodit. Pokud od někoho jiného, tak může být problém. Jinak v kombinaci s Mascomem (EasyTV, Alphacrypt) se modul hryzne na transpordéru s STV.
Sám mám LG 32LS570S-ZB a modul Smit Skylink. A šlape to jak hodinky.

Pepann
Registrace: 3/2007

Potvrzuji, se SMITem ještě ani jeden problém.

TDHenry
Registrace: 3/2010

Přesně tak, zaktualizovat soft TV a správný modul. Řekl bych, že ze všech značek TV se sat. turem ho má právě LG nejlepší. Paňas, Samsung dobrý, Philips, Sharp tragedyja, neměl jsem tu čest se Sony.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

LG 47LM760S

LG47LM760S uplne bezproblémový pre ICE kartu je starý modul Cryptoworks modrý SCM.Ešte mám kartu irdeto skylink a modul irdeto cryptoworks od Mascomu (zelenofialový)už u HD trochu trhá.
Tento modul od mascomu som mal aj Samsungu 7000D zo sat a ten bol uplný pruser škubal zvuk bol rozpadal sa preto som ho musel navždy prestať použivať
Kto tu pisal že LG je shit je uplne neznali
Len kvôli nekvalitnemu tuneru sat aj terestrial analog či digital som prešiel zo Samsungu na LG a nedá sa to ani porovnať.Ešte dnes ma sere vyhodené peniaze za Samsung

stanob
Registrace: 2/2006

Přesně tuhle televizi mám tak vím o čem píšu. Zkoušel jsem(na aktuálním FW) 3 druhy modulů (Cryptoworks, Irdeto SMIT CI+, Irdeto EuroCAM+ karta ICE). Načtení modulů bez problémů.
Problém nastal při přepínání z Mpeg2 na Mpeg4 (kódovaný program). Pomohlo vypnutí a zapnutí Tv.
Jinak co se týče ostatních věcí kolem sat. tuneru je LG naprostá katastrofa (nemožnost vymazání zbytečných programů, přejmenování nebo záloha settingu) alespoň jsem na to do teď nepřišel. Co se týče třídění programů si Tv nemají co vytýkat.
Testoval jsem Panasonic, Samsung a LG. V tomhle pořadí bych je i ohodnotil.

kobra256
Registrace: 8/2010

Na margo uprava kanalov to je fakt trochu LG pozadu to v samsungu cez kluč stiahnem a upravim v PC.

stanob

@kobra, na nemožnost vymazání u LG jsem zapomněl, proto souhlasím s tvým pořadím.. :)
Manuální ladění je ale u LG jedna báseň. Akorát se myslím vše smaže, když v budoucnu změníš nastavení diseqC, to by jeden neuvěřil. Navíc si vzpomínám na fintu s angl. zvukem na Markíze. Takže čtvrtý je philips a nejhorší sharp.

Tomik535

Tunery u všech TV je oříšek žádná není bez chyb o kterých by se dalo napsat hodně a proto používám raději satelitní přijímač.
Nejvíce mě štve u Samsungu i LG jakmile po přidání programů proladíte jedno TP tak vám to vyhodí i setříděný programy zpět na konec seznamu a když chci zařadit program na např. na pozici 3 tak místo toho aby ostatní programy posunul dál tak je prostě vymění kus za kus.

kobra256

fintu zo zvukom som riešil pred týždňom a pritom to bolo tak je jednoduche.Ked vyberiem slovenčinu tak to ponuká aj druhu možnosť (2x potvrdiť)kde som potvdil češtinu a bolo po probléme

stanob

@Kobra

Treba vypnuť
Nastavenie/Akt. zoznamu Programou dať vyp

stanob

stanob: Problém se zvukem jsem taky taky řešil na konec jsem na to taky přišel. Je to pěkně schovaný.
Možnost ladění vyzkouším díky.
EMILIE: Jaký přesně modul používáš. Jediný který nemám vyzkoušený je IRDETO Neotion CI+. I tak bych vyzkoušel i modul jestli na něj není aktualizace FW. Aktualizace by měly být dostupný na TP 12070 (např. Prima COOL) samozřejmě v jiným sat. přijímači když se ti TV seká.

kobra256

@furicka

Buď tak hodný a nepřispívej do diskusí na témata kterým očividně nerozumíš. Na tvé myšlenkové průjmy a výkřiky do prázdna typu "značka XY je sh*t", tu není nikdo zvědavý.
Děkuji.

Martin79
Registrace: 7/2008

@kobra, ano třídění "kus za kus" to je TV specialita. V tomto zase vyniká Philips. U něho si můžeš nastavit zda chceš přesunout kus za kus nebo se všechny ostatní o pozici posunou. Bohužel nemožnost smazání je i u něho.. ;) Řeším to favoritním seznamem. Ale stejně ten tuner používám jen pro svůj setting..

Tomik535

Modul Skylink a LG TV :

Všem moc děkuji, měl jsem na mysli modul Skylink Irdeto. Problem je v tom, že po vložení modulu ho TV nenejde, jako by nebyl vložen, pouze zmrazí obraz. Radil jsem se na info lince LG, a ti mi doporučili TV vrátit v zákonné lhůtě. Ještě jednou všem za rady děkuji.

EMILIE
Registrace: 8/2007

Pokud můžeš vrátit a chceš tuner v TV, tak bych teď vybral jeden z nových 3D modelů Panasonic. ET5 nebo tak nějak 42" kolem dvacky.

Tomik535

Na kobru 256

Mám stejnou zkušenost s čahonkem a zjistil jsem,že zvýrazním pro přesun a jedu ZPĚT na nižší čís. pozici kterou chci a nevymění se programy.Naopak když volím číslo tak jen výměnou.Takový problem Sharp nemá ten mi dá nabídku vložit nebo vyměnit.V obou fachčí Mascom irdeto/cryptoworks modul bez kousání a i s blockem

korkoran
Registrace: 10/2006

EMILIE / stanob, kobra, tomik

Modul SkyLink Irdeto je prosím ťa aký??? SkyLink nie je vyrobcom žiadneho modulu. Možno keby si skutočne napísal typ toho modulu tak ti niekto poradí.
Pre tvoju informáciu Irdeto je len výrobca/dodávateľ kryptovacieho systému, takže možno máš kartu Irdeto Pi-Sys a cpeš ju do modulu Irdeto Cryptoworks a vono to nejede. Skús to napísať presne.

Tanabe, kobra, tomik aj u LG samozrejme sa dá urobiť záloha na USB, editovať programy v PC atd atd.
Hľadajte na frejku vo vlákne LW650+570 alebo LW5500, je tam toho dosť.

S tou skúškou s kartou s plnou náložou som to myslel fakt vážne, osobne som mal problém po prepnutí HBO HD na anglickú stopu - tam to napr. zamrzlo. LW650 + TechniSat Multicrypt + ICE.

U pana už asi osadenstvo zabudlo na "bezproblémový" prechod na TP 12109? Snáď nikto iný nemal problém okrem tejto značky.

Dagy2

P.S. LG

...aj mazať programy...

Dagy2

Pro emilka

Já už jsem dokonce tu televizi dovezl do obchodu 65 km daleko a radili se se servizem Sarpha a nevěděli poradit tak že mi to přijedou seřídit s taškou modulů a pak po vyzkoušení několika modulů se našel Mascom IR/CRW a ten jede jako fík 7 měsíců,ale ty už nejsou.Později jsem načetl poslední sowt a jela i se smithem.Pro třetí Sonku mám Goldena a ten hraje se všm,co doma mám a navíc má 2 uničtečky.To všecko proto - že manželka chce jeden jednoduchý dálkáč a sonka je na pokusy pro mě.

korkoran
Registrace: 10/2006

@Dagy, vím, že u lg funguje záloha.
@all, není to nádhera, takové vzrůšo po té šedi stb, ty TV tunery? ;)

Tomik535

no známému to mám jít asi někdy o víkendu naladit, tak jak tak koukám se mám na co těšit :lookaround: :dead: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra