Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Servisní web Skylinku mimo provoz

Servisní web Skylinku je více než hodinu mimo provoz serpo - neserpo.

Pokusnik
Registrace: 7/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Servisní web Skylinku mimo provoz

Nic nového pod sluncem!
Skylink je celkově "out of order" Rv

Old Master
Registrace: 1/2005

Servisní web Skylinku mimo provo

Mají to tam napsané. Nepřístupný je do zítřka 7 00 hod.

Oldřich
Registrace: 12/2005

Co by jste chteli za 29kc R^

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

DVBT je taky nefunkční??Tak si zajdi na pivo do hospůdky. Stejně jak jsem na to koukal tak je to nejlepší řešení.Program Rv

koax
Registrace: 2/2008

No neviem,čo Vám nejde,ale mne ide všetko aj servis kariet,aj aktivačný web.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Ano, už to chodí. Zákazník bohužel nemá možnost příjmů DVBT,tak hold bombardoval.

Pokusnik
Registrace: 7/2007

Taky jsem dnes 400km od domova zakur....l, když jsem chtěl odpoledne na staré cryptoworks karty u příbuzných zaplatit sepro/narvat jim do chřtánu love/ a hlásilo mi to nedostupný, ani na partner Skylinku to nešlo.
Teď už to jde.
Zajímavé je, že pitomec a další přisluhovači Skylinku nějak mlčí....
Dnes jsem si pro změnu připadal jako pitomec dvakrát já, poprve za to, že jsem jim před lety sliboval reklamní tah Skylinku, že budou mít základ napořád zadarmo
a pak, když jsem jim to nějak vysvětlil, že to teď jaksi zaplatit nejde...

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

ojoj1

Tak na reklamním tahu tehdejšího Skylinku jsi si především narejžoval. A ne, že ne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

A to je takový problém, aby jedna ze servisních organizací místo tlachání na fb a fórech upozornila za včas své obchodní partnery o možné nefunkčnosti aplikace kvůli údržbě systému, tak jako to dělají některé jiné instituce? :((
Nechápu tvou aroganci. Kde by byl jakýkoliv operátor bez partnerů-prodejců a montážníků. Je to symbióza a logicky z toho profitují všichni zainteresovaní. Tak co tu řešíš za (nevhodné slovo)iny, kdo se balíkuje, když nejsou informace :lookaround:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

já to říkám pořád tuhle kartu skylink nám byl čert dlužen s cs link jsem neměl ani jeden problém se skylinkem pořád aby jste si koupily rance kreditu a hodně nervů aspoň se dovolat protože když píšete tak to vůbec nemá smysl odpovědi se nedočkáte je dobré že je na skylink HD ale to mohlo klidně být i na CS link a ještě dodává informace neschopnej Gli..k kterej nemá páru o čem kecá jen čte co mu kdo napsal př: AXN HD pro česko neexistuje

sgr97
Registrace: 9/2012

Delta1

1. Co když nefunkčnost byla náhlá z důvodu nějaké poruchy?
2. Nechápeš moji aroganci? To bude asi tím, že nelze chápat něco, co neexistuje.

joscer

joscer

Též nechápu, co tu se svojí arogancí řešíš.Proč by se měl tenkrát ojoj napakovat a zarejžovat? Navíc když to montoval jak píše u příbuzných? Pokud se ale chováš jako zlatokop vždy a všude, tak potom pardon... a už se vůbec nedivím, co píšeš a jak zde na tomto fóru vystupuješ.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Rady asi tezko. Ridit se taky musis naucit...
Jednu radu bych zminenemu podnikateli dal. At si dohodne smluvni cenu s UPC. 7 karet je uz k "dohode".

Musi si uvedomit jedno - motel, hotel, ubytovna atd. neni domacnost. A on je jako pravnicka osoba v primem komercnim vztahu k UPC a je jedno, ze si satelitni prijem placenych programu "nezapocita k cene". V tomto pripade jde o skupinovy, nikoli individualni prijem.

wenk
Registrace: 4/2006

Sorry, patri do jine diskuze.

wenk
Registrace: 4/2006

Pepa 3

No tak jestli ojoj1 píše, že mu to nešlo ani na "partner Skylinku", tak nejspíše nebude jen takový nějaký "rodinný" montážník satelitní techniky. Takže si v minulosti skutečně mohl narejžovat díky něčemu, na čem neměl žádnou zásluhu.
Nemám potřebu se chovat jako zlatokop. Mám skvělé zaměstnání (podotýkám, že NE u žádné společnosti mající cokoliv s M77), při kterém si vydělám dostatek finací na bezstarostné žití.
A upozorňovat na aroganci zrovna mě? Na to jsou tady jiní adepti, kteří by si to zasloužili. Ostatně, nikdy jsem neměl nevhodný výraz nahrazený automatickým cenzorem ani jsem nikdy nebyl na black listu. To jiní by mohli vyprávět.

joscer

sgr97

Mohl by ses pochlubit na jaké technice provozuješ satelitní příjem, že máš pořád nějaké problémy se Skylinkem?

joscer

nak si to daju hlavne do poriadku amateri cigansky luxemburski hajzlici

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

wwwe

Tak sis ulevil, viď. A teď už bude jen parádní neděle.

joscer

Měli by se stydět. co to je za službu? :) prachy brát a ani linku 800 neudělají. Měli by se stydět. a jejich cenová politika je na hlavu. Baliček flexi7 za 250kč? si dělají srandu? ani 100kč bych si jej nekoupil Rv

jindraa

wed to clowek im uz aj zaplatil a ono furt wypisuje ze som neuhradil servo tak za co potom beru love chudaci :bomb: :bomb:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

jindraa

Tak se pochlub ty komu a za co platíš. Zajisté se vše, co má Skylink dá sehnat levněji (myšleno tím BEZ KRADENÍ).

joscer

nechapu o ty uplakanky u skylinku jeste drzi asi vlastni neschopnost jit nekam jinam :laughing:

tanabe
Registrace: 7/2010

Někteří už od skylinku odešli a máme klid až na občasné zavolání ,že mají pro mne skvělou nabídku od sky.....

Fanyn
Registrace: 11/2007

joscer

Tak já neplatím nikomu nic. Platim jen za internet a to mi k životu stačí. Ale namontoval jsem přes 100 satelitů lidem.... Tak mi jde jen o ně.Tak at jim udělají linku zadara!!!! Bylo by to slušné !!! Takže mě nemusíš vyzpovídat,člověče co o tom víš kulové. Tak plat a lez skylinku do prd..le ;P Aco se táká Flexi7, to je výsměch lidem :laughing: a jen hupák si to koupí...

jindraa

jindraa

Tak teď jsi mi to nandal.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra