![]() |
|
Problem s kartou ICE vymenaVcera mi volal stryc,ze mu vypadli vsechny programy na karte.Karta je zaregistrovana 15.9.Ma na ni akci 2M Bonus + osvobozeni na 2 roky od SP.Byla vymenena za kartu CSlink,kde je predplatne do unora na balik Total.Ted ji mam doma v prijimaci Technisatstar SIR a po zasunuti do ctecky mi to hlasi hlasku E06-4 naspravna karta.Je karta v limbu nebo staci poslat reautorizacni zapisy na kartu? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 681 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaNení karta Cslink náhodou CW ?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenavytahnout a zkusit znovu poradne zatlacit (mne to taky jednou udelalo kdyz sem cistil prijmac od prachu a kartu vytahl) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenatak jestli je to CW tak je to jasne:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymena1. vytáhnout a pořádně zastrčit kartu2. vytáhnout přijímač ze zásuvky a znovu zapnout 3. reautorizace ICE karty přes web |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
dvb.czMyslíš, že ve stroji Technisatstar SIR půjde karta CW ?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
Problem s kartou ICE vymenaKed ma na nej 2 mesiace promo,tak je asi tazko CRW. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaCuba,karta od Cslinku je CRW,ale byla provedena vymena za Skylink.Ta karta po registraci jela do vcera zhruba do 16:30,pak nastal uplny vypadek.Ted jsem ji dal i do Technisatu MF4-S CC,kde mam nainstalovany sw pro karty ICE a pise to hlasku Cryptoworks,prosim proverte vasi kartu.Tato hlaska se objevuje u karet ICE normalne i pri zasunuti karty pred registraci pri promo 20 dni a do 2 minut karta naskoci a jde ok i p registraci.Provedl jsem zatim vytazeni prijimace ze site a po 2 minutach jsem ho opet zapojil.Zatim je to stejne.Jestli do pul hodiny nenastane zmena, tak jedine zkusit nove zapisy na kartu.Je zajimave, ze to nastalo pred servisni noci webu na Skylinku. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaPochopil jsem to, že volal strýc že vypadla karta ale tu starou máš v sir. Mám totiž pocit, že po dobu předplatného total ti stará karta stále běží. Proto dotaz na kartu CWTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaJinak se omlouvam,ted jsem si vsiml chyby v clanku.Ma tam byt samozreje: na karte Skylnk vymena. :) |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaUdělej přesně vše jak píše dvb.cz a musí to zabrat. R^ |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaKuba,stara karta CRW jede dal ok a pojede po dobu predlatneho do unora 2013.Jenom doplnim,ze je v CAM modulu Mascom CRW/Irdeto sw 1.23.V nem byla i karta ICE vymena.V promo bezela ok a i po registraci az do vcerejska. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaOld Master,ja to vidim spis na tu reautorizaci.Prvni dva body jsem uz udelal pred dotazem. :) |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaJinak vsem zatim diky za odpovedi. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaV tom modulu musí jet bez problémů. Já mám dva v technisatu isio s1 a nemam s ice kartou žádný problém. Ať se ti zadari to vyresit. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
HYPERV tom případě udělej oblíbenou bubliho refreš. A potom teprve řeš situaci pokud by to nepomohlo.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaJa neviem,co s tymi kartami stale robite a v akych s.r.ackach ich mate. Ja som mal raz maly problem-asi 10 min cakat,inac kvôli nefunkcnym novym staniciam skylink-refresh a sledoval som oscam-reakcia skylinku rychla(neveril som) a zapisy ok(viacnasobne-ale mali v tom bordel-uz mi fachacia aj nove,ale nove zapisy prisli aj predtym,ale bey 07E) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 661 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaJe to 4 týdny co soused koupil kartu výměna.Po 14ti dnech ji zaregistroval a druhý den když pustil sat Mascom tak šly jen základní programy,promo programy nešly.Nechal zapnutý 24 hodin na CT1 a nic,tak volal do Skylinku tam řekli nechat zapnuty na CT1,po hodině mu naskočily.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaNechal jsem to zapnuty pres noc na CT1 po nekolika restartech v Technisatstar SIR a stale nic.Ta hlaska E06-4 Nespravna karta napovida,ze doslo zrejme k uplnemu vymazani udaju v systemu Irdeto.Ten prijimac ji bere jako nespravnou kartu,cili jako by tam byla vlozena karta jineho kodovaciho systemu.Pokud by doslo k vymazani zapisu,tak by me pristroj mel ukazat hlasku:E16-4 nemate povoleni sledovat tento program po vlozeni karty do ctecky,kde po zasunuti to nejprve spravne napise probiha synchronizace nebo kontrola karty a pak naskoci program.To se vsak s touto kartou nedeje.Po hlasce probiha kontrola karty naskoci ze program ja v kodovacim systemu CRW a Irdeto a pak naskoci p chvili ta zminovana hlaska nespravna karta. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaJinak diky vsem za odpovedi.Zkusim ten refres a pak se uvidi co dal pokud to nepomuze. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaA co se stalo s tím předplaceným balíčkem Total na původní kartě? Ta ještě jde, nebo nejde? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaTondach,Total na stary karte jede ok,je zaplaceny do unora a snim skonci i zaklad.Provedl jsem kontrolu karty Cslink po preregistraci na kartu vymena.Pred pul hodinou jsem nechal provest refres a zatim stale nic.Zrejme je karta asi kaput.Zkusim to jeste a jestli to nepomuze, tak asi reklamace. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaTu kartu si nechal stryc poslat od Skylinku.Zatim jede zase na tu starou kartu Cslink. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaNo, jestli je ta karta od Skylinku na výměnu za kartu CSlink, tak obě současně jít nemůžou ! V tom by mohl být ten problém ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaO nicem takovem nevim, ze by karty nemohli jit soucasne. Jestli je to tak,tak ale doufam ze bude zachovan datum registrace na karte vymena.Kdyz kartu zkontroluji, tak to ukaze vsechny potrebne udaje. |
HYPER
![]() |
|
RE: Problem s kartou ICE vymenaKdyby doslo k vymazani zapisu,tak by ale byla hlaska Nemate overeni sledovat tento program.Do konce listopadu bude stejne konec baliku Total.Pokud vim,tak se psalo,ze po vymene dojedou programy po dobu predplatneho na stare karte. |
HYPER
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |