Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problem s kartou ICE vymena

Vcera mi volal stryc,ze mu vypadli vsechny programy na karte.Karta je zaregistrovana 15.9.Ma na ni akci 2M Bonus + osvobozeni na 2 roky od SP.Byla vymenena za kartu CSlink,kde je predplatne do unora na balik Total.Ted ji mam doma v prijimaci Technisatstar SIR a po zasunuti do ctecky mi to hlasi hlasku E06-4 naspravna karta.Je karta v limbu nebo staci poslat reautorizacni zapisy na kartu?

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem s kartou ICE vymena

Když registruješ kartu výměna, tak musíš udat číslo karty, za kterou ji měníš! Ta původní pak přestane fungovat! V okamžiku registrace začínají běžet ty dva měsíce bez ohledu na to, zdali karta je používaná nebo ne! Vytelefonuj si to, podělal jsi to!

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach,tu starou kartu jsem vymenil za Skylink,aby byl narok na 2 roky bez SP a 2M bonus.Na stare karte ma dojet balik po dobu predplatneho.Myslim, ze je to blbost aby Skylink zablokoval akci po tydnu po zaregistrovani karty vymena.Uz jsem tam volal a nemuzu se dovolat.Znas to.Ta karta se tvari divne i v uni ctecce.Pristroj ji nechtel nacist a kdyz jsem tam dal po chvili tu svou,tak to neslo taky.Musel jsem pristroj uvest do tovarka, aby mi sla moje karta opet v Goldenu.

HYPER

Pokud jsi zaregistroval katru ICE(Výměna)tak veškeré aktivované produkty z předešlé katry CRW(ze které jsi zadal sériové číslo) se automaticky převedou.
Tak to zkrátka je a jiná alternativa je pouze chaotická.

Old Master
Registrace: 1/2005

To je mi jasny,ze kdyz kartu preregistruji,tak na te puvodni by melo dojit k odpojeni.

HYPER

Jestliže jde ta stará karta (CSLink) a ta nová po zaregistrování nejde, tak ta registrace NEPROBĚHLA správně! Obě najednou jít prostě nemůžou! Podle mého názoru (takhle na dálku), na té kartě "Skylink výměna" proběhlo těch dvacet dní (počítá se od vložení do přijímače) a po dvaceti dnech se karta vypnula.

Tondach

Karta byla vlozena do modulu mascom CRW/irdeto 14.9. a zaregistrovana byla 15.9..Kdyz najedu na kontolu karty,tak me to ukazuje datum registrace 15.9. s akci 2M do 15.11.

HYPER

Opakuji a už končím! Jestli ta stará karta jde, je něco špatně! Prostě nemohou jít obě! Ale s tím ti tu nikdo nepomůže, jedině na Skylinku! Tam je to asi zvoraný, protože tam taky nemají všechno stoprocentní, já například před pár dny dostal od nich email, že mi byly aktivovány programy na jakési kartě číslo ....., kterou NEMÁM!
Na webu mají kolonku "napište nám", tam to zkus, na to reagují spíš, než zvedají telefon.

Tondach

Tondach,to chce klid,ja jsem chtel zjistit zda, nekdo nemel podobny problem a vi co by ta hlaska E06-4 mela znamenat.Panove diky vsem za odpovedi,nejak se s tim uz popereme. :)

HYPER

Tak karta je panove kaput.Myslel jsem si to.Po provereni s technikem Skylinku jde karta na reklamaci.

HYPER

@Tondach, neumíš číst? Má na staré kartě do února balíček a ten do února poběží souběžně s novou kartou. Kdybys to chtěl španělsky, pokusím se.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

No, yo no lo quiero en español! Si no puede , tiene que ayudar a Skylink, o tal vez usted sabe cómo hacerlo ?

Tondach

Kuba,

potřebuji pomoct,poprvé v životě jsem chtěl vyzkoušet bloker na kartě ICE,hned napoprvé mě vyškolila-nejde,kartu mi poslal skylink zdarma,je registrovaná ,serpo je do 2014,promo jelo v pohodě-ve čtečce i v modulu smit ci+,v historii to píše NÁBĚH,v platbě-služba momentálně nedostupná,zápisy chodí,už jsem vyzkoušel vše/pro bublu/,je mrtvá !!! děkuji

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Šmarjá ja

slepoň,kuba je na black listu,ale jestli můžeš ozvi se na kontakt.spy@seznam.cz-děkuji !!!

spyko

Konečně,

mi panstvo ze skylinku ráčilo odpovědět,mám doplatit 1000 kč,kruci to nemohli do registrace napsat už během proma,serpo- to jo,ale lempli jsou to pořád stejní,omlouvám se za zbytečné otravování !!!/ještě že mám starou dobrou GITAL/

spyko

Přístroj

Známý má stejný přijímač, ale i se softem pro ICE karty nejde reautorizace karty. Musí se vložit do jiného přijímače. Po naběhnutí zpět.

mhruska
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra