Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Přijímač po zapnutí nenaběhne

Zdravím. Z ničeho nic mi po zapnutí nenaběhl originální přijímač od Digi. Pouze na střídačku blikají všechny ukazatele a na obrazovce svítí Please Wait. Poradil by někdo?

rotak
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

liquere

no hele, náhodou ten kšunt od digi jako jedinej přežil když do něj chybou elektoinstalace místo nuláku přišla druhá fáze a ještě pár měsíců na ten upeklej kondík fungoval. To televize panasonic a nějakej obyčejnej settobox okamžitě zdechli.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: Přijímač po zapnutí nenaběhne

Možná je na něm ještě méně než těch 6,3 (+tolerance), to sis mohl změřit prvně..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Mě eemil překvapuje těma gigantickýma kapacitama!! :O
mili, mikro, nano ...... Kapacita 22000mF by do toho set-top boxu ani nevešla, ani kdyby ubral jednu nulu. Něco jiného by bylo ovšem 2200uF. :O
Ale jak jsem si všimnul, dnes dělá každý do všeho, tak už mlčím.

Zip
Registrace: 1/2006

Jo najdi si lubovolne predstavenstvo alebo dozornu radu. A títo ukazuju na komancov spred 22 rokov...... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Zip

máš pravdu, chyba tisku, mělo tam být to uF :))) Hele, já do toho nedělám, tohle bylo jen pro moji potřebu a jedná se jen o elektroniku, která není důležitá a kdyby se z toho po mojem zásahu zakouřilo ještě víc, tak se prd děje. Tu televizi sem ani nerozebíral, protože tu jsem nechtěl podělat ještě víc, tak šla do servisu. :lookaround:

eemil

Ale dat elyt na mensie napätie tak to je velka chyba. To robia iba v cine u niejakych smejdov-to radsej uhnut s kapacitou aj +- 100% ako dat kondik na nizsie napätie.(samozrejme,ze to môze niejaky cas fungovat).

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

jo tyhle prasárničky dělám jen na tom, u čeho bylo na výběr buď rovnou vyhodit, nebo to zkusit nějak opravit a přitom do toho neinvestovat ani korunu navíc..

eemil

bomba téma

varientní umělec a mistr světa ::laughing:

Vadný zdroj, oprava za cca 20 kč.

.......Fakt by mě zajímalo, jak na dálku dokážeš přesně odhanout cenu součástek potřebných na opravu. Ale jelikož na rozdíl od tebe vím o čem mluvím, tak si dávám vždy cenovou rezervu. Ale to jsou detaily, které ti nic neříkají

tonek
Registrace: 1/2009

Tonecku, opravdu chapu, ze nevis o cem je rec. Tak alespon nedelej ze s sebe hlupaka. Bude to pro ostatni co musi tve vylevy cist takove male vysvobozeni.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Toneček má pravdu, namachrovaní mistři, kteří na netu frajeří jak cokoli opraví, umí cokoli, atd., a to samozřejmě jen za materiál, jsou k smíchu.
kuba totiž neplatí složenky, sociální a zdravotní ..... prostě přes den se pase na louce, protože má nulové náklady.
Ale to není jen kuba, takových je mraky a někteří to dělají po šichtě načerno a pak třeba i tady mistrovsky vykřikují ceny 20Kč apd., že kubo.

Zip
Registrace: 1/2006

Zip.

Kdybys si dal alespon trochu praci a podival se, co jsem napsal, nikdy bys takovy blabol nemohl zplodit. Nesmis cist pouze tendencni vypis nesmyslu chudaka tonecka. Od tebe jsem tak slabomyslny blabol necekal. Skoda.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

nikoho nenutím

cokoliv po mě číst , tak že kubo ! opět nemáš pravdu !
o můžeš si ulevit nadávkami či urážkami jak chceš ,
to je totiž jediné co umíš !

a když po letech dojdeš k poznání že jsi neměl pravdu tak slušné je říct sorry , to tě ale doma nenaučily!

tonek

a eště neumí počítat/20+400 je 500/.A špičkově dokáže vše okecat, jakákoliv výtka tak na vše je precizní odpověď,od tý doby co mu vzali živnost je tady akorát k smíchu a pro pobavení.A opět bude vysvětlení že tak to není jedině on má pravdu. :laughing: :laughing:

slávista
Registrace: 11/2010

potřeboval by

zase dovolenou protože už zase uráží-on si asi nedá pokoj, ano zase jako obykle bude nicneříkající výmluva že já ne já toto že oni,je pravda že od tý doby co sebrali vrchnímu refrešistovi živnost tak je s jeho odpovědmi sranda,viz co napsal víše, to normální člověk nemůže napsat,a nemíním s ním vést diskusi protoře to nelze, na vše výmluva -já nic já muzikant já jsem nejlepší já mám pravdu!!!!a nepochopí že jí nemá. :laughing: Rv Rv :-/

fitipaldi
Registrace: 4/2011

slávista, ty jsi vědma? " co mu vzali živnost" To ani já nevím. A já neumím počítat? A nebo ty neumíš číst? Takže, kdo je tu k smíchu? Já to opravdu nejsem.

fitipaldi, pokud říkáš: ",a nemíním s ním vést diskusi protože to nelze, " Tak proč ji vedeš, proč vůbec reaguješ??? Nebo chceš pouze urážet? Aha B je správně.

Pánové, klidně pokračujte, ale já už nemám co bych k tomu dodal. Ostatně diskusi začal tonek a každý vidí jak, pouze se mě snaží vyprovokovat. Takže čaoo machýrci.

P.s. Doufám, že to vidí i odpovědní.

kuba

co jsme mohli očekávat že?
Jako samozřejmě obvyklá výmluva."Není problém, dvacet korun stojí součástky + práce 400kč to je celkem za 500kč " Autor: uživatel kuba
Tak kdo neumí počítat?Samozřejmě jsi už nám to jako obvykle vysvětlil.Tak kdo je tu pro smích?Já nebo ty?Ať si to každý přebere sám, a vidno že s tebou není radno vést polemiku protože ty máš na vše vždy spešl výmluvu.
P.s. Doufám, že to vidí i odpovědní.
Hochu hochu ty si nenapravitelný expert a garantuji ti že se budu snažit vyvarovat s tebou diskutovat ale někdy to nelze skousnout ty výplody. ;P

slávista
Registrace: 11/2010

kubo

zase nemáš pravdu !!!

diskusi začal rotak !!!

a tobě se omlouvám !

zapoměl jsem že umíš i REFRESH !!!

tonek

Humax

Mňa oprava zdroja stála pár centov. Bol len prerazený odpor. Takže cena môže byť aj pod 20 Kčs. Popritom som ale preventívne vymenil kondenzátory a tým cena vzrástla nad 20 Kčs. Prácu by som odhadoval na 200 Kčs. A teraz koľko by stála oprava ? 200.50 Kčs, alebo 250 Kčs ? Asi je to v tomto prípade jedno, že ? Pre mňa je podstatné to, že mám svoj zachovalý receiver so svojim funkčným diaľkovým a nie nejaký vylámaný použitý polofunkčný obúchaný zalepený a ogrcaný krám.

jao32
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra