![]() |
|
HD přijímač s těmito vlastnostmi?Ahoj, chci koupit HD přijímač. Dohledal jsem různé diskuze a nějaké tipy mám, ale radši se zeptám i tady, co byste mi doporučili. Moje požadavky jsou - spolupráce s kartou SKYLINK ICE, EMU, USB nahrávání (možné přehrání v PC by byla výhoda, ale není nutné, případně sharing (což není úplně nutná podmínka, ale hodilo by se to). Cena samozřejmě co nejnižší :) Ale maximálně do 5000 Kč (v nejhorším 6000 Kč). Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Tvoja ariva je uz niekde na sklade..... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Díky, už dle předchozího hledání jsem byl "nasměrován" na Ferguson Ariva 200, takže to asi tak dopadne... |
tomygo
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Kdyz uz musis mit Arivu, kup 250 combo s DVB-t... :)))DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
Golden Media Wizard HD...... mám ho měsíc a vše šlape, vč.share |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?kup alien 2 a mas pokojskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
HD sat. přijímačMám už asi 2 r. Ferguson Arivu 200HD,a už jsem myslel,že jej pošlu k čertu po spuštění těch HD programů v Německu, které mi trhaly s obrazem, ale po nahrání fw 2,18B4 se sklidnil a dále jej používám k maximální spokojenosti ! |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Amiko ALIEN 2 Twin tunerskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Nemas za co .... ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Díky za tipy - takže jsem prošel diskuze k Ferguson Ariva 250 nebo Amiko ALIEN 2. Druhý přijímač se mi sice líbí víc, ale co jsem došetl, tak třeba Minimax na ICE kartách zamrzá. Nemáte s tím někdo zkušenost, zda je tento problém aktuální nebo už je soft, kde to jede bez problémů? |
tomygo
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?kazdopadne minimaxu uz odzvana...cslink ide do "kytek" a s nim aj minimax...takze uz zamrzat nebude co ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Kvůli dětem tak trochu doufám, že ho Skylink od CSLinku "přebere". Ale spíš jsem to myslel obecně, zda nedělají problém třeba i jiné programy Skylinku nebo samotná ICE karta... Asi teda vezmu ten ALIEN 2 a uvidím ;) |
tomygo
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?orientuj sa na vu+uno, DM800se klon. za 6k kúpiš |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?drahe pridrahe...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Golden Media Wizárd má navíc v posledních sw FastScan SkyLink a to se vyplatí. R^ |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 050 |
![]() |
|
RE: HD přijímač s těmito vlastnostmi?Funkci FastScan pro skylink má už i Enigma2 (OpenPLI a Open AAF) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |